Chapter 2.

18.9K 913 13
                                    

Děkuju za samé pozitivní reakce u 1.dílu !

''Poslední zákazník...'' mluví si sám pro sebe Harry, mezitím co dává do ruky koktejl poslednímu. ''Pauza!'' vyjekne a radostně otočí cedulku s otevřeno na pauza. Vlastně ani nevím proč tu je, nejsou tu dveře nebo tak něco. 

Otřu si utěrkou ruce a vyhoupnu se na pultík. Harry přejde ke mně, položí mi ruce na stehna a usměje se. ''Co bys řekla na menší odměnu?'' olízne si spodní ret a dívá se mi do očí tím jeho štěněcím pohledem. 

''Pokud vím, jsi tu aby si pracovala!'' tohle je snad noční můra. Harry ode mě odskočí a můj pohled padne na ten obří chodící pomeranč v růžově svítivých plavkách. No vážně, používá snad ten nejoranžovější make-up.  Řeč je o Rebecce.

''Máme pauzu, vidíš?!'' ukážu na cedulku a ona si z očí sundá brýle. ''Za jak dlouho vám ta pauza končí?'' všimnu si další hlavy, které vykoukne jen čelo a hnědé zákeřné oči. Ten malý ďábel! 

''Za hodinu.'' odseknu jí. 

''Rita už má ale žízeň.'' vypískne a mně zalehne ucho. ''Měla si vzít pití, my máme pauzu.'' snažím se jí zbavit, protože myslím, že déle už to moje bubínky nevydrží. ''Hm.'' odfrkne si a odejde. 

''Malý andílek má žízeň a ty mu nedáš napít, si ty ale svině.'' prohlásí Harry a já se uchechtnu. ''Andílek? Ta holka je ďáblovo sémě!'' 

''Takovej kukuč? To kecáš.'' vysmívá se mi. ''Na vteřinu se podíváš jinam a ona ti mezitím zaváže tkaničky k sobě!'' vykřiknu, znám to z vlastní zkušenosti, ta holka je postrach. 

''Vlastní zkušenosti? Chuděrko, asi bych tě měl lépe hlídat.'' věnuje mi soucitný pohled a utře si neviditelnou slzičku. ''Obě jsou to poděsové, nechápu kde táta ztratil oči...'' 

''Někde v téhle části jejího těla...'' ukáže Harry na můj hrudník. Pokroutím nad ním hlavou a přitáhnu si ho zpátky k sobě. ''Kdo bude první ve vodě?'' věnuji mu vyzývavý pohled. ''Prohraješ.'' 

''Vážně?'' přiblížím se obličejem k tomu jeho a kousnu se do rtu. Ve chvilce, kdy je na nějakou dobu mimo mu vyklouznu a vyběhnu z našeho malého koutečku. ''Kdo že prohraje?'' zakřičím se smíchem a špičky prstů mi omyje mořská voda. 

''Říká se, že utonutí je jedna z nejhorších smrtí, nechtěl bych být na tvém místě.'' popadne mě do náruče a pokračuje se mnou do větší hloubky. ''Až moc mě miluješ na to abys to udělal'' našpulím rty. 

Mělo to být pouhé gesto, ale Harry si ho přebral po svém a věnoval mi krátkou letmou pusu. ''Nenávidím tě.'' s těmito slovy mě pustí do vody a já zmizím pod hladinou. 

Jak už je u mě zvykem, otevřu pod vodou oči, první co mě zaujme jsou Harryho nohy, vlastně ne tak ani nohy jako jeho plavky. Zadržím smích abych zabránila opravdovému utonutí a stáhnu mu plavky. Rychle zavřu oči a vynořím se. 

Začnu se hrozně smát jeho vyděšenému výrazu, když si je obléká zpátky. ''Víš co? Vrať se pod tu vodu.'' zasměje se a já se ušklíbnu. ''Jsi nechutný.'' cáknu po něm a pomalu opouštím chladnou vodu. ''Proč si to pořád odepíráš?'' vyhrkne, když mě doběhne. Protočím nad ním očima a pokračuji dál. ''Odpovíš?'' 

''Spíš ne, než jo.'' odporuji, o tomhle se sním nebudu bavit. ''Kay...'' chytne mě za rameno a otočí si mě k sobě. ''Tak promiň, já jen nechápu...'' povzdechne si a rukou si prohrábne mokré vlasy. 

''Není to něco co bys potřeboval chápat.'' odbiji ho a přejdu zpět za bar. ''Proboha Kay, jen jsem se zeptal!'' popadnu do ruky jednu z čistých nádobek a naliju si do ní čistou vodu. ''Protože nechci jasný?'' trochu na něj vyjedu. Zvědavost je jedna z Harryho protikladných stránek. 

''Nechceš nebo není s kým?'' laškovně zaškube obočím. ''Možná obojí...'' zbytek nedopité vody vyliju a nádobku opět opláchnu. 

''Ehm..ehm...ehm.'' odkašle si Harry a ukáže na sebe. Chvilku mi to s myslí pokulhává, ale pak vykulím oči. ''Ne!'' vyjeknu a začnu mávat prstem před obličejem. 

''Proč ne?'' zeptá se s úsměškem Harry. ''Ne, nebudu s tebou spát!'' začnu okamžitě vyšilovat. 

''Nic by to neznamenalo! Dělá se to běžně!'' máchne rukama. ''Harry ne!'' protočím nad ním očima, vážným pohledem mu zdůrazním, že tohle téma už nebude vytahovat. Přikývne a sklopí pohled. 


Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat