Chapter 20.

12.3K 599 13
                                    

''Hah, vidíš jak se tváří?'' slyším tichý chechot. ''Jo, vypadá jako kdyby narazila na skleněné dveře,'' ty hlasy znám. Zavrtím se a pomalu otevřu oči. Harry s Ritou klečí u postele a zírají na mě. Zamračím se. ''Na co sakra čumíte?'' vyjedu po nich a trochu se nadzvednu. Harry si odkašle a krátce se podívá níže než je má brada. 

Uvědomím si, že jsem nahá a přitáhnu si peřinu až k bradě. ''Vypadáš hrozně,'' zasměje se Rita a s Harrym si plácne. ''Vidíš mě vůbec?'' začne se Rita znovu smát. Hodím po ní vražedným pohledem. Promnu si ospalé oči a zaostřím na ně. 

''Ehm..proč si vlastně nahá?'' pozvedne zděšeně obočí. ''No..'' vykoktám. ''Vy jste měli sex!'' vyjekne a překryje si pusu. ''Ne neměli a jestli něco kecneš tátovi, zabiju tě'' zasyčím na ni. Harry se plácne po čele. 

''Máš divnej vkus,'' otočí se k němu. Oba otevřeme pusu do tvaru 'O' a ona odejde z pokoje. Zabořím hlavu do polštáře a několikrát do něj zabuším pěstmi. 

Na má záda se přesune o něco těžší váha než je peřina. Jeho ruce se obmotají kolem mého hrudníku, když si na mě zlehka lehne. ''Mně přijde, že mám úžasnej vkus,'' zašeptá proti mé kůži na zátylku. ''Hm...ne nemáš dobrej vkus,'' zamumlám si pro sebe. 

Jeho rty se přitisknou k mé kůži. ''To lechtá.'' zavrtím se, to ho ale ještě pobudí k tomu pokračovat. Letmé pusinky se změní v něžné okusování a líbání mé kůže. ''Harry!'' vypísknu a zvednu hlavu. 

Začne se smát a konečně se odtrhne od mé kůže. ''Možná...bychom měli zamknout.'' zašeptá mi do ucha a skousne můj lalůček. ''Proč?'' slabě se zachechtám. ''No já nevím... ty nahá pode mnou...,'' tiše vzdychne. 

Zavrtím se abych ho ze sebe setřásla, marně. Nakonec se vyzvedne na ruce tak, abych měla možnost se aspoň otočit. Konečně jsem mu opět tváří v tvář. ''Hodně si mi to teď usnadnila,'' kousne se do rtu a opět přitiskne své tělo na to mé. 

 Našpulím pusu a on se usměje. Přiblíží obličej těsně k tomu mému a vydechne mi do tváře, ale nespojí naše rty. Tiše zakňučím, což ho donutí ještě k většímu úsměšku. ''Nemám tě ráda.'' zaskuhrám a shodím ho ze sebe. ''Hej!'' zamračí se na mě. 

''Půjdu do sprchy..'' řeknu vážným hlasem. Obmotám kolem sebe tenkou peřinu a rychle zmizím z pokoje. 

Zamknu se v koupelně a peřinu odhodím bez zájmu na zem. ''Tak jo Kay.. klídek.'' pročísnu si vlasy. ''Jen jsi se vyspala s Harrym, to je přece v pohodě,'' mluvím sama k sobě s ironií v hlase. 

''Panebože,'' zašeptám a promnu si obličej rukama. ''Fajn, fajn..'' pustím ledovou vodu a opláchnu si ho. Nic to není, pořád jsme jen kamarádi. Prostě se vysprchuj a normálně se za ním vrať. 


Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat