Chapter 35.

9.5K 562 11
                                    

O dva měsíce později

V klubu jsme začali trávit dost času, byli jsme tam poměrně často. Vlastně, každý den. Bylo to jakoby najednou nic víc neexistovalo. Jen já, Harry a hlasitá hudba všude kolem nás. Oba bez smyslů jen tančit na parketu a zapomenout na život tam venku. Tak to mezi námi probíhalo. Bylo to poprvé v životě, kdy pro mě škola byla na posledním místě. Byla to část života, která mě stáhla na samotné dno.......

________________________________

Jeho rty se mazlí s mou kůži na krku a já se mu pouze opile směji do ucha. Vzdychnu když mou kůži skousne a začne ji sát. Jazykem si zvlhčím rty a zakloním hlavu. ''Nedáváš mi moc na výběr.'' zasměje se a stiskne mi stehna. ''Nepřestávej,'' zakňučím a zoufale se na něj podívám. ''Si opilá.'' pokroutí hlavou. ''Trošičku.'' zamumlám a svěsím hlavu. ''Riskuju pořádnou ránu do ksichtu když tě tady svádím, víš to?'' skousne si ret. 

Přitisknu si ho k sobě a nohu obmotám kolem těch jeho. Jeho rozkrok se na krátký čas otře o ten můj. Vydechnu mu do tváře. ''Jak můžeš v tuhle chvíli myslet na takový hovadiny, Zayne?'' můj pohled padne do jeho očí. 

''Harry je majetnický, nevěřila bys jak moc.'' pohladí mě po tváři. ''Věř mi že vím, dokazuje mi to v posteli skoro pořád.'' hladově vzdechnu. 

''Když se pod ním svíjím... a dotýkám se jeho těla, tak jako bych teď mohla s tebou..'' zašeptám. Nepatrně se ošije. ''Jsi hodně opilá.'' odpírá si něco co chce. Nechápu ho. ''Měl by jsi se zachovat jako svině a využít toho, dokud o to žádám.'' rukou mu vklouznu po triko a pohladím ho po horké kůži. 

''Harry má kurevský štěstí,'' zavrčí a zatne pěsti. ''Seru na to.'' odvětím a odejdu od něj. ''Kaylee!'' křikne za mnou. ''Naser si zlato!'' zvednu do vzduchu prostředníček a vejdu zpět do klubu. Hned u vchodu narazím na naštvaného Harryho. 

''Zayn? Znovu?!'' vyjekne. Protočím nad ním očima a chci ho obejít on mě však za ruku vytáhne opět před klub. Natlačí mě na tvrdou ledovou zeď a ruce položí vedle mé hlavy. ''Užíváš si to viď?'' zatne čelist  a udeří vedle mé hlavy pěstí. 

''Hrozně moc.'' přitáhnu si ho k sobě a ochutnám jeho rty. ''Nebyl dobrej nápad tě sem vůbec někdy brát.'' stiskne můj bok. ''Miluješ mě.'' odseknu. ''Bohužel už to tak bude.'' natlačí se na mě celým svým tělem. 

''Nenávidím tě,'' mlasknu si, jeho ruce padnou na můj zadeček když si mě prudce zvedne do náruče. Obmotám nohy kolem jeho boků a opět zaútočím na jeho rty. ''Nehneš se ode mě,'' zavrčí a udělá se mnou pár kroků. ''Nastup.'' zavelí. Nastoupím do jeho auta, konečně to nejsem já kdo bude vozit něčí prdel ale on. 

Sedne za volant a nastartuje. ''Hoď mě doma, chci vidět prcka.'' zamumlám. ''V tomhle stavu? Lekne se tě.'' zasměje se do zrcátka. ''Drž hubu.'' prohrábnu si vlasy a našpulím pusu. ''Máš zákaz pít.'' 

 ''Tati?'' křiknu do domu. Z kuchyně se vyřítí táta. ''Takhle to dál nejde mladá dámo, za celé dva měsíce jsem tě doma viděl 6x krát! Máš tady sestru a brášku, kteří by možná i uvítaly tvou společnost! Už nevystrčíš paty z domu!'' zařve na mě tak, že poskočím. ''Můžeš se uklidnit, teď sem doma nebo ne?'' zasměji se. Aj chyba, tvář mi polije palčivá bolest když má hlava cukne do strany pod úderem jeho ruky. 

''To snad nebylo nutné!'' zakročí Harry a postaví se přede mně. ''Jak se vůbec opovažuješ na mě mluvit ty grázle?! Na moji dceru už nešáhneš! Podívej co si jí to kurva udělal. Vypadni z mýho domu a nevracej se!'' zakřičí i na Harryho. Poprvé ho vidím takhle naštvaného. Poprvé mě uhodil. 

''Litujete, že se baví se mnou nebo že vy na ni nemáte čas?'' vyplivne Harry vytočeně. Táta se po něm ožene a Harrymu ze rtu vyraší krev. ''Jestli jde i on, jdu i já!'' vložím se mezi ně. Z horního patra se ozve dětský pláč. 

''Ty se odtud nehneš!'' táta chytne mou ruku a Harrymu zabouchne před očima. ''Vůbec tě nepoznávám, chováš se jako špinavá malá kurvička!'' slova z jeho úst padají bez přemýšlení, jak to tak vypadá. ''Tohle si říkával i mámě?'' ironicky se pousměji. Přistane mi další facka. ''Ty nejsi moje dcera! Moje dcera byla slušná, pracovitá a nepila!'' z oka mu vypadne slza. A zdá se, že to mě taky vrátí do kruté reality... 

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat