Chapter 9.

14.7K 767 13
                                    

''No vlastně...'' Harry začne vyprávět nějakou další historku holce za barem a ta se jen pochechtává. Se zkřivenou pusou stojím u mixéru a čekám. Nejradši bych jí obsah nádoby vylila na ksicht a ne do kelímku. 

''Tady to je.'' Stoupnu si k Harrymu, který se opírá o náš pultík, kde krájíme ovoce, natáhnu ruku s koktejlem k ní a ona mi věnuje až příliš falešný úsměv, oplatím jí ho a pak protočím očima. ''Eh... Máš nějaký problém?'' Zarazí se, když si všimne co jsem udělala.

Utěrku, kterou si právě otírám ruce zmáčknu a když se k ní otočím tak jí odhodím na pult. ''Vlastně... Jo mám, jestli sis nevšimla je za tebou řada, kterou ty blokuješ, takže s dovolením vypadni!'' Vyjedu na ní. 

Jsem vytočená jako nikdy. Ani nevím proč mi to tolik vadí, Harry flirtuje pořád. Vlastně flirtujeme oba, ale občas mě to vytáčí. 

''Tss... Měj se Harry.'' Pošle mu vzdušnou pusu a odchází. ''Jasně.'' Zašeptám si s pozvednutým obočím. Harry se na mě upřeně dívá, nevypadá, že by se zlobil spíš vypadá zamyšleně. 

''Můžeš jít se mnou dozadu pro ovoce?'' Zeptá se najednou, když obsloužím další netrpělivé zákazníky, řekne to neobvykle nahlas. ''Harry, ovoce tu máme dost.'' Věnuji mu nechápavý pohled. 

''Prostě pojď.'' Zavrčí. Roztřeseně se rozhlédnu a nakonec ho tedy následuji. Zatáhne za námi pouhou látkovou záclonku a prudce se ke mně otočí. Se zamračeným pohledem směřuje přímo ke mně, poplašeně před ním couvnu, jeho ruce ale spočinou na mých zádech dřív než stihnu něco udělat.

Přitáhne si mě těsně na své tělo a jeho ruce pomalu sjedou na můj zadeček, který nelítostně stiskne, což mě přinutí prudce vydechnout. Z úst mi unikne vypísknutí, když mě popadne do náruče a naše obličeje jsou teď ve stejné výšce, když se mu zahledím do očí začne mě divoce líbat. 

Couvá se mnou dozadu a posadí mě na další pult vedle lednice se zásobou ovoce. Jeho ruce bloudí po celém mém těle. Zamotám mu ruce do vlasů, přisune si mě blíž a jemně vyrazí svou pánví proti té mé přičemž mě až bolestně kousne do rtu, v tom se odtáhne, popadne pár kousků ovoce a nechává mě zmatenou sedět na místě. 

V puse se mi rozlije divná pachuť - krev. Co to sakra mělo znamenat? To měla být pomsta? 

Po značné chvilce vyjdu a do obličeje mě udeří dlouhá řada, ale také Harryho záda, která se lesknou pod kapičkama potu, které mu tam vyrašily. 

Nevěnuje mi ani jediný pohled a hodí mi umytou nádobu od mixéru, kterou tak tak chytnu. Podle lístečků začnu mixovat různé ovoce a rozlévat to do kelímků. 

''Co si dáte?'' Zeptám se dalšího v řadě aniž bych se podívala kdo tam vlastně stojí. ''Tebe.'' Ozve se. Zvednu pohled a podívám se na dotyčného, Austin! 

''C-cože?'' Vykoktám. ''Jahodovej, dík.'' Zasměje se nejspíš mému překvapenému výrazu. Přikývnu a dám se do přípravy, přejde z druhé strany a usměje se na mě. ''To tě vážně baví?'' Zeptá se mezitím co si hraje s brčky v kelímku.

''Co myslíš?'' Věnuji mu neutrální pohled. 

''V tomhle horku, běhat tady a obskakovat kluky co na tebe koukaj jak na kus masa.'' Cítím, jak pozoruje každý můj pohyb. ''Je to práce a já potřebuju peníze, takže jo, jo baví mě to.'' Řeknu ve spěchu a podám mu jeho koktejl. 

''Ty sufruješ viď?'' Přikývnu a otřu si ruce. ''Víš... Zítra je tady menší večerní akce, něco jako párty, nechtěla bys přijít?'' Upije si. 

''Jasně, proč ne.'' Slabě se usměji. ''Ale teď musím pracovat.'' Chápavě přikývne, mrkne na mě a s pouhým 'ahoj uvidíme se' odbíhá pryč. 

Oddechnu si a vyhoupnu se na pult. Zbývá tady už jen 5 lidí a ty už nechám na Harrym, zdá se, že si poradí. Obchází mě jako bych tady vůbec neseděla. Pohled mi opět padne na jeho polonahé tělo, je normální očumovat někoho koho vlastně z duše nesnášíte ? 

Nějak nemůžu odolat, co si budeme nalhávat... Nejedna holka by si ráda sáhla na Harryho tělo. Nikdy jsem nechápala co na něm vlastně všechny vidí... Je to normální kluk, se super tělem, zářivým sexy svůdným úsměvem a ... Dej si facku Kay. 

Sledovat ho jak obskakuje ty zbylé holky a usmívá se na ně, jak na ně mrká.. je to až vyzývavé, jakoby říkal 'dnes večer mám volnou postel'. Jak už je mi zvykem pokroutím nad ním hlavou a radši odvrátím pohled, pozoruju nějakého chlápka na prkně... Užívá si to a sjíždí jednu vlnu za druhou. 

''Hotovo.'' oddechne se Harry a konečně se na mě podívá, bylo to jako by mě neznal...

Podívám se na něj jen krátce a opět se podívám k vodě. Na stehno mi dopadne ledová ruka a tak sebou prudce trhnu. ''Nedokážeš si ani představit jak kurevsky sexy jsi,  když žárlíš.'' Nahne se ke mně a zašeptá mi do ucha, do kterého mě následně hravě kousne. 


Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat