Chapter 77.

3.7K 239 13
                                    


Se 100% upřímností oznamuji, že trpím těžkou debilitou :DD Jelikož mi z traileru byla odebrána zvuková stopa, ač nevím proč protože jsem si ji sama 'zremixovala' a jako originál to opravdu neznělo, tak trailer se nakonec nezveřejní :DD pro zatím :D Takže teď si můžete vybrat, buď splácám nový hned po tom co tohle dopíšu, nebo si se mnou počkáte do vánoc na nový ntb a tím pádem nový program na editaci videí... Soo.. Těžká situace že? Taky mě to sere nebojte. A jinak kdo ještě neví, tak druhá série tedy opravdu bude, ne nedělám si srandu. Bude. Jste úžasné rebels, snapshoters, hotties, sinners moje ♥♥♥


''Kam to jedeme?'' vykřiknu na Andrewa když si všimnu, že míří směrem k úplně jiné trati. ''Slečinka zvědavá.'' zastaví a zasměje se. ''Ne, jen nechci být poslána domů protože náš vedoucí byl debil.'' zazubím se na něj. ''Nikdo na tohle nepřijde, navíc je ti předpokládám 19, mamča by ti zadek nenakopala, nebo jo?'' myslím, že ho já nakopu teď tobě ty idiote. Krev ve mě najednou vřela. Mám  chuť sundat si prkno z nohou a zlomit mu ho o hlavu.

(Ha pauza máma donesla řízek, meh meh. Dik mom.)

''Kay klid.'' chytne mě za ruku Austin. Lehce se na něj pousměji a jedeme dál za Andrewem. Před námi se objeví opravdu dlouhá sjezdovka, ale určitě kratší než ta první. Všimnu si, že je tady nějak moc lidí a slyším taneční hudbu. ''Co to..?'' Austin fascinovaně kouká před sebe.

''Super.'' zašeptám a sleduju ten dav lidí. ''Takhle,.. se paří na horách!'' zakřičí Andrew a sjede do davu lidí. Všichni si sundáme prkna, necháme je stranou a následujeme ho. ''Je tohle vůbec legální?'' zasměje se Austin a vezme si pití od Andrewa, který nám to podává. ''Není to jedno?'' pošťouchnu ho.

 ''Není ti líto, že Harry je teď na hotelu?'' zeptá se mě, nakloním se k němu blíž abych ho lépe slyšela. Po tom co otázku zopakuje, pokroutím hlavou. Ať si užívá s Ellou. Zamračím se nad tou myšlenkou a kopnu do sebe kelímek čehosi.

''3...2...'' dav kolem nás začne počítat. S Austinem se začneme rozhlížet. Najednou se ozvou hrozné rány a na obloze se rozprostře obrovský ohňostroj. ''Wow'' zírám udiveně nahoru. ''Boží.'' směji se při pohledu na různé obrazce, které ohňostroj vytváří. ''Ne tak jako ty.'' houkne za mnou Austin a obmotá mi zezadu ruce kolem pasu. Moc tomu nevěnuji pozornost a dál sleduju oblohu.

 ***********

''Chceš další pití Kaylee?'' zeptá se mě Austin když už jen tak poleháváme ve sněhu a díváme se na zakončující ohňostroj. Přikývnu stále s pohledem upnutým nahoru. Připomíná mi to časy na pláži s Harrym, na prknech.. Na dobu kdy jsme se nenáviděli.. Vše se mi začne vybavovat a jako stará filmová páska se mi to přehrává v hlavě..

''Tady to je.'' sedne si ke mně Austin. ''Díky.'' usměji se. Alkohol v mé krvi už je pomalu znát. ''Asi jsme opilý.'' zkonstatuje Austin a začne se smát. ''Nevylučuje se to.'' směji se i já. Zadívám se na jeho tvář. Ty modré oči, rty..

''Chtěl si mi něco říct.'' vzpomenu si jak jsme si povídali na pokoji když zrovna vešel Harry. ''Nechtěl.'' odporuje. ''Chtěl jsem udělat tohle..'' zašeptá a nakloní se ke mně. Poplašeně se dívám do jeho očí a nevím co očekávat. Naše pohledy se setkají před tím než se jeho rty ocitnou na těch mých.

 V hlavě mi začne hlasitě houkat alarm, na znamení, že dělám obrovskou chybu. Nejspíš to bude alkoholem v krvi, ale nemohla jsem se odtrhnout. Po takové době zase cítit jeho rty na těch mých. Je to nepopsatelný pocit a já se ho z nějakého důvodu nechci zbavit.

''Tohle mi chybělo..'' zašeptá Austin do polibku. Kousnu se do rtu a zadívám se na oblohu. Oba se začneme usmívat a dělat jakoby se to prostě nestalo. Nic se nestalo.

(tyhle části mě tak baví)

Když mezi námi zavládne ticho, přehrávám si celý dnešní večer dokola a dokola. Tu příjemnou atmosféru mezi mnou a Austinem když jsme si povídali. Tu aféru s Harrym a Ellou na chodbě.. Všechno se seběhlo hrozně rychle.. A já mám pocit, že bych teď nejradši byla vážně jen po boku Austina.. On pro mě představuje to jasně zářící světlo, když to Harryho světlo vyhasne..

 ''Co se děje..'' povzdechne si Austin. ''Líbali jsme se, mám přítele Austine.'' povzdechnu si tentokrát já. ''Rád bych řekl, že toho lituju. Ale neřeknu Kay, protože bych zatraceně lhal..'' usrkne ze svého kelímku, zatím co já to už dopiji všechno a kelímek položím vedle sebe.

''Přijeli jsme si to sem užít, né se trápit. Harry se o tom nemusí dozvědět. Co člověk neví, to ho nebolí.'' i on dopije zbytek svého pití a zvedne se. ''Jdeme.'' natáhne ke mně ruku. Po postavení se mi šíleně zamotá hlava.

''Jsi v pohodě?'' zareaguje pohotově Austin. ''Jo.. Je mi fajn.'' dojdeme k našim prknům. ''Andrew!'' křikne Austin. Za chvíli k nám Andrew dojde a Austin do mě drkne. ''Kaylee je zle, pojedeme zpět.'' chytím se za břicho a dělám, že mi vážně není dobře. ''Dobře, žádný blbinky.'' zasměje se a mrkne na Austina. ''Tak to opravdu nehrozí.'' odfrknu si. To jsem ale ještě nevěděla co se stane na hotelu....


Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat