Chapter 59.

5.7K 426 12
                                    

''Kaylee my už odjíždíme!'' křikne táta od dveří. ''Paráda.'' zašeptám šťastně a obejmu je oba, i Rebeccu. ''Vím jakou máš radost, ale bordel co tady uděláš si uklidíš. A máš tu sourozence, tak klid.'' plácne mě jemně po tváři.

''Neboj.'' namaluji si prstem svatozář a pomalu jim zavírám dveře aby už odešli. ''Žádné blbosti!'' brblá ještě táta, ale to už jsou dveře skoro zavřené. ''Jojo užijte si to. Klidně se zdržte.'' zasměji se zaklapnu dveře úplně.

''Jo!'' zaraduji se a zatancuji si. Austin se mi z kuchyně směje a očkem hází čas od času po Noahovi, který leží v... no prostě leží. (Vypadlo mi jak se tomu řiká. pššt)

''Budeme něco dělat?'' ozve se zvědavě Rita. ''Jo.. ty si budeš uklízet pokoj.'' mlasknu si jakoby namyšleně a našpulím pusu. ''Dělám si srandu, pojď sem.'' zasměji se a obejmu ji. ''Vlastně..máme dva týdny.. můžeme dělat co chceme.'' zatleskám si a mrknu na Ause. ''No.. zapomínáš, že si teď sestra na plný úvazek.'' odkašle si a pročísne si vlasy. ''Myslím, že ještě chvíli a budeš osmnáctiletý kluk bez přirození.'' zamračím se a rozběhnu se k němu.

Místo aby utekl, mě chytne do náruče a zasměje se. ''Žádná šance slečinko.'' vyplázne jazyk. ''Harry by utíkal.'' nakrčím rameny. ''No.. já si tě radši takhle chytím a...'' věnuje mi rychlou pusu na rty. ''Jsou tu děti!'' vyjeknu ze srandy a začnu kopat nohama. Bohužel, Aus není zrovna tintítko a tak to s ním ani nehne.

''Nemá ona náhodou kluka?'' ukáže na Ritu a položí mě opatrně na zem. Její tváře zrudnou. ''Volají spolu každý večer..'' uchechtnu se. Rita mi věnuje naštvaný pohled. ''Tyhle dva týdny budou boj o život.'' okomentuje Austin situaci.

''Asi zavolám Harrymu.'' špitnu a chmátnu po mobilu. Posadím se na linku, nevolal ani nepsal..

''Neozval se?'' zeptá se tichým hlasem. Mezitím Rita zmizí někde nahoře. ''Ne... to je jedno. Nebudu ho rušit asi má lepší zábavu.'' povzdechnu si a slabě se usměji. ''Co jsem to teď viděl?'' ukáže na mě Austin. ''Ten smutek v tvých očích.. na to zapomeň.'' začne se smát a cpát mi před můj obličej ten svůj a dělá ruzné ksichtíky.

''Je mi fajn.'' odstrčím ho se smíchem. ''Ne není... ale to se změní protože,..'' nedokončí větu a někdo zvoní. ''Protože někdo nedočkavý mě vyžaduje.'' dokončím za něj a dojdu ke dveřím.

Ocitnu se v pevné náruči, ta vůně... okamžitě ji poznávám a omotávám mu ruce kolem krku.

''Harry..'' promluvím zaraženě když se odtáhneme. ''Promiň, nějak jsem neměl čas.'' oddechne si. ''Ahoj Harry.'' prohodí Aus za mými zády. ''Čau rád tě vidím.'' kamarádsky se obejmou. ''Jasně..'' špitnu a odejdu do kuchyně.

''Harry!'' křikne Rita a seběhne schody, skočí na něj a on ji se smíchem chytne.

''Kde je Ella?'' vypadne ze mě. Hazz položí Ritu na zem a ta si jde zase po svém. ''Zůstala ve škole společně s její matkou, museli něco zařídit. Přestupuje k nám.'' usměje se a políbí mě do koutku úst.

No... mě se naopak zvedne žaludek. Budu mít novou kamarádku. Super. Ať pochopí jedno.. nerada se dělím o něco co považuju za mé.

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat