Chapter 13.

14.3K 688 8
                                    

''Připomeň mi proč sem vlastně lezu.'' Zavrčí mi Harry do ucha a naštvaně zaboří své prkno do písku. ''No tak, bude sranda.'' Potlačím smích a doufám, že on se připojí, ale marně. 

''Je tu spousta holek.'' Ukážu rukou kolem sebe a hodím na něj face ala na-co-si-stěžuješ-můžeš-je-ojet-všechny. Dobře, trochu si z něj utahuji. 

Spraží mě pohledem a já se radši podívám jinam. ''Tak kde je ten náš ťutínek?'' Prohodí otráveně a rozhlíží se po davu. ''Támhle... A jde sem!'' Začnu panikařit. Mám dělat, že jsem si ho ještě nevšimla, usmát se na něj a nebo...? ''Ahoj Kaylee.'' Všechno uvažování jde stranou a můj pohled skenuje pouze jeho usměvavou tvář. ''Ahoj.'' Vydechnu a krátce šlehnu pohledem po Harrym. ''Čus.'' Kývne na něj Harry, Austin prohodí něco jako čau a dál se dívá na mě. 

''Myslel jsem, že nepřijdeš.'' Zaculí se. ''Měla jsem to v plánu.'' Z úst mi unikne tichý úsměšek a Harry vedle nás si odkašle. ''No... Potřebuješ se zchladit.'' mrkne na mě Austin a za loket mě něžně odtáhne k baru. Vůbec nevnímám co nám objednal, můj pohled je zaostřen pouze na jeho rty, jak se pomalu pohybují. 

''Tady to máte lady.'' Zasměje se a do ruky mi podá sklenku alkoholu. ''Zdá se, že Harry se nezúčastní s námi.'' Kývne hlavou za mě, odlepím připravené rty od sklenky a otočím se. Stojí ležérně opřený o bar levým loktem a pravou rukou si pročesává vlasy, které mu kvůli mírnému větříku létají do očí. 

S malým úsměvem skenuje dívky v okolí a občas na nějakou mávne. Tohle je Harry, kterého znám. 

Zdá se, že mu moje společnost nechybí a tak se otočím zpět k Austinovi, který je najednou o dost blíž. Leknutím mi poskočí srdce, načež se on spokojeně usměje. ''Baf.'' Špitne mi do ucha. ''Pojď se mnou do vody.'' Zavrní a zlehka mě obejme kolem boků. 

Skleničku s její tekutinou, kterou stále převaluji, mi svou rukou přiloží k ústům a trochu ji nakloní. Zadržím drzou poznámku na jeho účet a seberu mu mou sklenku z ruky, odložím ji na bar a rozběhnu se k vodě. 

Otočím se, abych se podívala jestli je Austin za mnou nebo pořád stojí u baru. Když jeho ruce popadnou mé boky zezadu, mírně nadskočím, otočím hlavu na stranu a jeho rty se rychle dotknou těch mých. 

''Poběž.'' Zasměje se, nejspíš tomu, jak mě tímhle gestem rozhodil. Sleduji jeho svaly na zádech, jak se napínají když běží, nejsou jako Harryho, ale pořád se na ně dobře dívá. 

Nakonec se rozběhnu za ním, ledová voda mi zpočátku způsobí trochu šok. ''Tobě to trvalo.'' Protočí očima. Tímhle mi připomněl Harryho, ty jejich posunky bývají dost často stejné. ''Drž hubu.'' Zasyčím, ale začnu litovat, že mi to vůbec vypadlo z pusy. 

Ve vteřině je u mě a jeho prsty jsou zaryty v mých bocích. Proč každému hned dojde kde mi to vadí nejvíc?!

''Ne! Austine, přestaň!'' Ječím a kopu nohama ve vodě, marně. ''Austine!'' Zafňukám beznadějně. Ve chvíli, kdy povolí se prudce otočím k němu a on přestane. 

''Jsem rád, že jsi přišla.'' Položí mi ruku na záda. ''Doufám, že je Harry dostatečně daleko'' pronese něco jako narážku, aspoň mě to tak přijde. Trochu se zamračím, mezitím co on se nakloní ke mě dolů a s jeho rty těsně u tech mých mi vydechne do tváře. 

Táhne se to jako hodiny předtím než konečně spojí naše rty v očekávaném polibku. Jeho druhá ruka se ocitne na mém zátylku, když se sebevíc snaží nás spojit co nejvíc. 

V hlavě mi opět vyskočí jak rozdílné je to s ním a Harrym. Harry mi vážně leze na mozek. Jsem neschopná hýbat rukama, které bych mu tak ráda obmotala kolem krku. Stojím ve vlnách, společně s klukem, který se mi už nějaký pátek dostává pod kůži, nechávám se jeho polibky unášet a nejsem schopna odtáhnout se ani na milimetr.

Všechno je najednou zmatené, líbám se s Austinem, v hlavě ale pořád vidím Harryho, vidím ho vlastně všude. Udělala jsem chybu? Dělám chybu teď? Měl vážně Harry pravdu s tím, že to Austin nemyslí vážně? 

Sakra Kaylee... 

''Wow...'' Zašeptá, když se pomalu odtáhne. Není nějaká jiná možnost než otevřít oči? Ne? Asi ne. Pomalu zvednu oční víčka a skenuji jeho užaslý obličej. 

''J-já... Myslím, že se půjdu napít.'' Sklopím pohled a projdu kolem něj. Nesnaží se mě zastavit, nechá mě jít a já s divným pocitem dojdu až na břeh. ''Páni, ty ses odcucla? Myslel jsem, že ty jeho přísavky ti snad vysajou i střeva.'' Vyplivne na mě Harry sotva se posadím na židličku. Jak se znám, za normálních okolností bych ho poslala do... někam daleko. Ale teď? 

Čekala jsem na to tak dlouho... A teď, když se to stalo... V životě jsem neměla horší pocit. ''Hej? On ti vysál hlasivky?'' Drkne do mě Hazza. Oženu se mu po ruce a kopnu do sebe úplně cizího panáka. ''Udělal ti něco? Řekl něco hnusnýho?'' Začne se hned vyptávat. 

''Nic neudělal.'' Odseknu jednoduše. ''No... Takže sis to nejspíš užila.'' Chvilku se dívá na tekutinu ve své sklence a pak ji vypije tak jako já před chvílí. 

''Něco tě teda parádně vyhodilo z nálady.'' Začne mi mávat prstem před obličejem. ''Asi to, že všude kam se podívám vidím tebe.'' Skousnu si ret a pohledem zapátrám po Austinovi. Tentokrát už taky stojí na břehu, v ruce drží prkno a baví se s bandou kluků. 

''Cože?'' Zasměje se Harry, mně to ale tak vtipné nepřijde. ''Kay... Jsi pořád mimo z toho co se stalo ráno.'' Pohladí mě po nahém stehně, ze kterého stékají kapičky ledové vody. ''Jo asi jo...'' Plácnu se po čele. 

Harry nám objedná další alkohol a jakoby to bylo nic, oba to nalijeme do úst a polkneme.

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat