Chapter 31.

12.6K 632 18
                                    

♔ Všechno nejlepší k narozeninám! ♔->>>  malkic <3 :))

''Fajn, přestaneme.'' pozvedne ramena a máchne rukama. ''Fajn.'' prsknu. ''Fajn!'' odvětí. ''Fajn.'' zašeptám a znovu se pustím do práce. Rita přejde ke mně a posadí se na bar. ''Proč se hádáte?'' zhoupne nohama dozadu a dopředu.  

''Harry občas neví kdy přestat,'' usměji se na ní. Přikývne a vezme mi jeden pomeranč. ''To proto, že tvoje sestra není schopná říct ano na něco, co sama chce.'' připojí se Harry, jako bych tu nebyla. ''Při pohledu na vás, nechci dospět.'' zamyslí se Rita, její poznámka mě upřímně rozesměje. 

''Můžu jít do vody?'' prosebně se na mě zadívá. Nevím sice proč se ptá, normálně by šla sama ale pouze přikývnu. Seskočí z baru a rozběhne se k vodě. 

''Vážně to vydržíš? Po tom co jsme spolu dvakrát spali? Co jsem se tě dotýkal...? Líbal každičkou část tvé kůže...'' objeví se za mými zády a začne mi šeptat do ucha. ''Bez problému.'' odseknu a odejdu od něj.

Slyším už jen jeho pouhý povzdech a natvrdo se pustím do práce. Opět se tady začínají hromadit lidi. Kolem Harryho procházím jakoby tu ani nebyl. On opět flirtuje. Zdá se, že je vše při starém. 

''Klidně bych si to místo s Harrym vyměnil,'' ozve se mi za zády. Má ruka přestane utěrkou otírat nádobku. Pozvednu obočí a pomalu se otočím za hlasem. ''Zayne?'' vtáhne si spodní ret do pusy a přikývne. 

''Co ty tady?'' hrdelně se uchechtnu. Nevím jestli to nazvat příjemným překvapením, a nebo provokací Hazzy. Každopádně, začínám hrát dost nebezpečnou hru. 

''Znělo by to dost divně kdybych řekl, že jsem přišel za tebou? Neber ohled na to, že si mi neřekla, že někde děláš.'' posadí se na stoličku. Zasměji se jeho suchému humoru a pokroutím nad tím hlavou. ''Vlastně jo zní to divně.'' znovu se zasměji mezitím co on si mě prohlíží. 

''Lituješ toho?'' zeptá se a do úst si vloží cigaretu. Tuhle větu jsem už někde slyšela. Periferním viděním si změřím Harryho. Jeho oči taktéž tikají směrem k nám. ''Ne.'' odvětím. Avšak nevím jestli je to úplně pravda. 

Harry zamnou se zakašle. ''Cizí hovory se neposlouchaj, Stylesi.'' zasměje se Zayn a vyfoukne obláček kouře. ''Rád tě vidím, Zayne.'' odplivne si Harry. ''Věř mi, potěšení na mé straně.'' jejich hlasy jsou plné jakéhosi hněvu. 

Určitě vím kvůli čemu, ale vzpomínat na to nechci. Myslela jsem, že mi Harry říkal, že jsou to staří kamarádi. ''To si nepokecáš Stylesi?'' pohledem se na něj zaměří a krátce se mezitím zadívá na mě, přičemž koketně mrkne. Zadívám se dolů a obsloužím dalšího zákazníka. ''Pernej den?'' zasměje se přede mnou známý hlas. Tohle musí být špatný vtip.

Všimnu si Harryho, který se vyzývavě opře o pult a začne mě s úšklebkem sledovat. Pokývne na mě hlavou jakoby říkal 'chci vidět jak si poradíš'. 

''Ahoj Austine....'' hlesnu. Horší už to být nemůže. ''Jako obvykle, děkuju.'' uculí se na mě. Přikývnu a začnu na tom pracovat. ''Ehm..'' odkašle si Zayn. Pootočím se k němu a brouknu na znamení, že poslouchám. ''Komplikace?'' zeptá se tiše. ''Řekla bych.'' odvětím skrze zuby. 

''Hele Kay..'' osloví mě opět Austin. Slabě se pousměji a dám si vlasy za ucho. ''Nechtěla by si zítra přijít na náš trénink?'' ani na vteřinu nepřemýšlím a přikývnu. Hned na to si ale nafackuju. Podám mu jeho pití. Kývne na mě a začne odcházet. Na něco si ale vzpomenu a tak ho rychle doběhnu. 

''Austine!'' křiknu abych ho pozastavila. S úsměvem se na mě otočí. ''Zapomněla jsem....děkuju.'' zahledím se k vodě a pohledem pátrám po Ritě. Sedí na břehu a povídá si s nějakou holkou přibližně v jejím věku. 

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat