...

4.2K 171 7
                                    

Ian's P.O.V.

Neću lagati, u životu sam navikao da imam sve, te da mi je sve što poželim na dohvat ruke, od novaca, žena, putovanja, bilo kakvih materijalnih stvari.
Jedino u što sam morao uložiti vlastiti trud bila je medicina, moja prva i posljednja ljubav.
Kada smo već kod ljubavi u mom životu nisam navikao na tu vrstu osjećaja.
Žene su mi usputna stanica, jedina stvar koju mi pružaju većinu vremena su orgazmi i frustracije. Jednostavno žene nisu spremne biti na drugom mjestu, a u mom slučaju nikada nisam niti ću ikada biti spreman staviti ikoga ili išta prije medicine.
Jedina pozitivna stvar u preseljenju bila je novi početak, u novoj bolnici gdje se mogu fokusirati samo na posao.
No ni u najluđim snovima nisam očekivao da moja bezbrižnost i mir neće biti dugog vijeka, te će razlog tome biti jedna borbeno zgodna žena koja će po svemu sudeći iz ovih posljednjih par dana, biti moja nova propast.

Sky

Dok sam pod pauzom sjedila na svom uobičajnom mjestu u prostoriji za odmor slušala sam medicinske sestre kako pričaju o Patricku i Anne, koji su trenutno glavna tema osoblja zbog njihove afere, naime Patrick koji je bio jedan od najuglednijih kriruga u našoj bolnici spetljao se sa petnaest godina mlađom specijalizanticom Anne, takva vrsta veza u našoj bolnici strogo je zabranjena, a kada je direktor saznao za njihovu aferu, isti dan dobili su otkaz.
Mišljenje našeg direktora o vezama na poslu je da takva vrsta odnosa narušava kvalitetu rada, te da to može biti skretač pažnje u najbitnijim situacijama.
U jedno sam sigurna, takvu vrstu pogreške nikada si ne bi dozvolila, medicina prije svega, nikakav muškarac to ne bi bio u stanju promjeniti.

Nakon nekog vremena dojadilo mi je slušanje bolničkih tračara, taman kada sam se ustala odlučivši krenuti svojim poslom, u prostoriju je ušao naš novi šef, kada je njegov pogled našao moj, brzo ga je odvratio i ostalima kimnuo u znak pozdrava.

Nakon par upućenih riječi kolegama, krenuo je po kavu, te sam ja misleći da me ne primjećuje odlučila iskoristiti priliku i otići što je dalje moguće, no duboki glas upućen meni me zaustavio. Kada sam se ponovno okrenula, par modro plavih očiju već je bio na meni.

"Gospođice Addams, tražio sam vas." Rekao je stavljajući ruke u džep svoje radne uniforme. Na tren je izgledao zamišljeno, ali se nije dao omesti pa je brzo nastavio.

"Odlučio sam uvesti neke bitne promjene, nakon smjene dođite u moj ured da popričamo o njima." Te bez daljnjeg objašnjenja nastavio priču sa ostalim doktorima.

Kada je smjena završila, samouvjereno sam krenula prema uredu, iako nisam bila sigurna koliko dugo će to moje samopouzdanje trajati, jer uvjerena sam da te "bitne promjene" neće ići u moju korist...

Slikice stavljamo tek toliko da dočaramo kako mi doživljavamo naše likove. Vi naravno možete zamisliti koga god vi hoćete! Hvala puno na čitanju!

Xoxo
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now