...

3.4K 165 25
                                    

1...2...3... sekunde, činile su se kao cijela vječnost. Otac, Owen je postao otac.. Ovo mora da je zabuna. Dok sam ja u šoku stajala ispred njega, on nije znao što napraviti. Medicinska sestra došla je do Owena i vedro mu rekla

-"Vidim u šoku ste, razumijemo vas u potpunosti, ali vjerujte mi čim primite to malo čudo u ruke ništa vam više neće biti bitno."

Neopisiva ljutnja prošla je mojim tijelom, ne mogu vjerovati. Svo ovo vrijeme, nalazila sam se i ljubila sa čovjekom koji ima trudnu ženu, jer da kada sam pogledala dlan njegove lijeve ruke, ugledala sam zlatni vjenčani prsten koji je kada bi se nalazio samnom skrivao.

Stisnula sam dlanove, zatvorila oči pokušavajući se suzdržati od napada bijesa... no u tom trenu pred očima pojavile su se slike svih njegovih laži. "..Imam trudnu sestru kojoj je naglo pozlilo.." koliko bolestan moraš biti da za vlastitu ženu lažeš da ti je sestra. Upravo ta žena sada je rodila malu djevojčicu i vjerovatno misli kako će sada biti mala slatka obitelj. Odjednom bez razmišljanja krenula sam prema njemu, sa jasnom namjerom da mu odvalim tu odvratnu glupu glavu.

udarajući ga kud sam stigla, sav bijes pokušala sam izbaciti sa svojim šakama, također moj riječnik je bio sve samo ne profesionalan. Znam takvo ponašanje nije prihvatljivo, nikada prije nisam imala potrebu ovako burno reagirati, no kada sam čula riječi postali ste otac, svaki atom mene je poludio.

Odjenom na razglasu čula sam da netko hitno treba doći u predvorje zbog novonastale situacije, dok se netko pojavi, pomislila sam taman ću biti gotova s ovom lupeži.

Owen je svo to vrijeme pokušavao izbjeći moje udarce i smiriti me, no nitko me nije moglo zaustaviti...

Sve dok odjednom nisam osjetila ruke oko sebe kako me odvlače od najveće New Yorške šupčine, da odlučila sam, Owen zaslužuje tu titulu više od ikoga.

-"Sky, smiri se."

Pokušavajući pobjeći iz čvrstog stiska rekla sam

-"Pusti me." Ne odustajući nastavila sam se boriti i ponovno glasnije rekla

-"jeste me čuli! Pustite me!"

No par ruku me samo još jače stisnuo i počeo vući prema bolničkom liftu.

-"Nemoj misliti da si se spasio, ovo nije gotovo!!" Dok sam vičući pokušavala reći Owenu još par "lijepih riječi" vrata lifta su se zatvorila, te je nakon toga uslijedila tišina.

-"Koji kurac Sky?!"

Ian. Naravno, koga će drugog zvati bolničke babe nego Iana.
Još uvijek pod dojmom krenula sam objašnjavati.

-"koji kurac?!" Podrugljivo sam se nasmijala. "Sad ću ti ja reći koji kurac! Onaj kreten vani je Owen, onaj Owen koji me ostavio u restoranu jer je kako je on rekao: "sestra mi je trudna i ima komplikacije" to je onaj Owen s kojim si me vidio kako se ljubim onaj dan soleći mi pamet kako to nije profesionalno to je onaj Owen za kojeg sam upravo sada saznala mu ono nije sestra, već žena koja je upravo rodila..."

Odjednom sam zašutila, spustila pogled i potišteno rekla,

"to je Onaj Owen koji je kao i svaki muškarac do sada..., zašto jebeno ne mogu biti dovoljna? Samo želim da sam jednom nekome dovolj..."

Prije no što sam uspjela izgovoriti ostatak rečenice Ian je zaustavio lift, uhvatio me za bokove, privukao sebi i strasno poljubio.

Na par sekundi ostala sam ukopana mjestu, ali kada su Ianove ruke došle do mog vrata, tek tada sam osjetila pokrete njegovih usana na svojima.

Odjednom naglo me podigao, stisnuo uz jednu stranu lifta i teško dišući rekao.

Odjednom naglo me podigao, stisnuo uz jednu stranu lifta i teško dišući rekao

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-"Ni ne znaš koliko me izluđuješ. Predivna si i svaki muškarac bio bi sretan da te može zvati svojom."

Njegove riječi probubile su u meni nešto divlje i samo sam ga obuhvatila nogama i nastavila ljubiti njegove usne koje su imale okus najfinijeg meda.

Izgubivši pojam o vremenu, nismo ni shvatili da se lift ponovno pokrenuo i da su se njegova vrata počela polako otvarati, Ian me brzo još jednom poljubio, nježno sputio i šapnuo.

-"Za petanest minuta budi u mom uredu"

Ispred lifta dočekale su nas oči bolničkog osoblja, nadajući se da nas nisu vidjeli izašli smo iz lifta kao da se ništa nije dogodilo...

Xoxo
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now