PETO POGLAVLJE

4.3K 158 12
                                    

Iznenađenje mi i nije bilo baš drago. Mislila sam da ga više neću vidjeti, niti sam htijela, ali moja glupa sudbina me odlučila sjebati. Nisam uopće htjela pričati sa njim, uostalom mislim da njegov ne dolazak govori sve.

Upravo zbog ovog muškarca koji stoji ispred mene i izgovara moje ime, osjećala sam se kao zadnji luzer, baš zbog njega moje samopouzdanje je palo na nulu, nisam razumjela što želi od mene. Pa sam samo buljila u njega, razmišljajući kako zaslužuje šamar.

Na svu sreću brzo je progovorio:
- "Hej... Sky, ovaj...baš mi je drago što te vidim..." na što sam ja iziritirano puhnula, ali on je nastavio
"Gle... Htio sam se ispričati što nisam došao na vrijeme, imao sam hitan slučaj, a nisam imao tvoj broj da ti javim da ću kasniti... Razumijem u potpunosti tvoju ljutnju, ali samo sam htio da znaš da sam se pojavio, nažalost prekasno.".

Nisam mogla vjerovati da se pokušava izvući, nije on kasnio deset minuta, on je kasnio skoro sat vremena, tko zna uopće da li je došao kao što govori. Što je mislio do kada ću ga čekati.

Ljutito sam mu odgovorila
-" Hitan slučaj.. molim te!?! Mogao si se barem domisliti nekog boljeg opravdanja.". Pogledao me tužnim očima i rekao:

-"Sky, znam da smo se jednom u životu vidjeli, no stvarno i nakon tog kratkog upoznavanja i druženja veoma si mi se svidjela, stvarno sam se veselio spoju s tobom. Nisam ti uspio reći onaj dan, no imam trudnu sestru kojoj je naglo pozlilo te sam u tom silnom stresu zaboravio na sve, starno mi je istinski žao."

Nisam znala treba li mu vjerovati, valjda ne bi lagao za takvu ozbiljnu stvar, također izgledao je vrlo potišteno. Osjećala sam se grozno zato jer mu nisam dala vremena da mi objasni što se dogodilo nego sam ga odmah napala. Posramljeno sam rekla
-"Ohhh... Owen zbilja mi je žao zbog tvoje sestre, oprosti, zbog moje nagle reakcije.. imala sam dugačak dan."
Odmahnuo je glavom i ubacio:

-"U redu je, stvarno, shvaćam te, nisi mogla znati razlog mog kašnjenja, svatko bi tako reagirao." Uputio mi je veliki smiješak i okrenuo se prema stolu gdje su se nalazile Lucy, Harper i dvojica muškaraca:
-"Gle, ajmo zaboraviti na sve to, pridruži nam se na piću!"

Pristala sam na njegov poziv da im se pridružim, Lucy i Harper su se iznenadile kada su saznale da je to "onaj" Owen, one i nisu bile baš najsretnije zbog toga, ali situacija se smirila kada je Owen objasnio razlog njegova ne dolaska.

Ostatak večeri proveli smo upoznavajući se i pijući pivu, bila je to vrlo opuštajuća večer, što ne mogu reći da sam u zadnje vrijeme imala. Lucas i Mark su dvojica Owenovih prijatelja koji su osvojili Lucy i Harper, činili su se vrlo simpatični, ali što je bilo najbitnije, vrlo dobro su se slagali sa curkama.

Kada smo oko dva ujutro krenuli kući, Owen je inzistirao da me otprati do vrata, na što sam ja pristala, ne mogu reći da mi se nije svidio ipak bio je privlačan,drag i vrlo šarmantan. Kada smo nakon sedam minuta hoda napokon došli do mojih ulaznih vrata, Owen mi se opasno približio i prstima mi dotaknuo bradu:

" Ljepotice, zbilja te želim poljubiti... imaš li što protiv toga?", nisam bila sigurna želim li to, ali moj već polako pripiti mozak je natjerao moju glavu da kimnem i zatvorim oči. Njegove usne su se polagano približile mojima i nježno ih poljubile.
Poljubac nije dugo trajao, no nisam mogla ne primjetiti okus dima i piva na njegovim usnama, prije no što se Owen odmaknuo. Šapnuo mi je
:-" Laku noć princezo, ubacio sam ti broj mobitela u torbu, javi mi se" Osmjehnuo se, okrenuo i otišao u svom smjeru.

Osjećala sam se super, ne znam da li je to bilo zbog poljupca, alkohola ili pak od sreće što sam se napokon malo uspjela opustiti ali bilo je odlično.
Teškom mukom uspjela sam svući sve sa sebe, otuširat se i baciti na krevet gdje sam odmah utonula u san...


Xoxo
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now