...

3.2K 142 17
                                    

Kada sam došla do auta Ian je sjedio naslonjen na njega, kada me ugledao krenuo je prema meni sa psećim pogledom.

"Sky stvarno mi je..."

Prije nego što je dovršio rečenicu, prekinula sam ga visokim ljutitim tonom, pokazujući na auto.

"Iane, poštedi me, samo ulazi u auto i odvedi nas do hotela."

Cijelu vožnju gledala sam kroz prozor, osjetivši kako Ian svako malo skreće pogled na mene, nismo progovorili ni riječi. Mislim da je znao kako neću biti toliko mirna kada se vratimo u hotel.

Hodajući do sobe u zraku je vladala napetost u toj mjeri da se mogla prerezati nožem. Bila sam razočarana Ianovim postupcima, njegovo ponašanje se izmaklo kontroli, ipak mi smo samo dvoje odraslih ljudi koji osjećaju privlačnost jedno prema drugome i koji su podjelili strastven trenutak zar ne? Uostalom ionako to je bilo kratkog vjeka jer nitko ne smije saznati za to. Iako moram priznati, dio mene nije si mogao pomoći pa se smiješio znajući da Ian osjeća nešto za mene.

Ušavši u sobu Ian je počeo skidati odijelo, moja ljutnja dosegnula je svoj vrhunac, tako da sam došla do njega i gurnula ga:

"Jesi li ti jebeno normalan!? Upravo si nas mogao koštati posla..."

Rekla sam to gurajući ga u njegova čvrsta prsa mojim dlanom.

"Možda tebi posao ne znači ništa, ipak poznat si po tome da ti žene i tvoje zadovoljstvo znači više od njega, ali za razliku od tebe meni je on sve! Kako možeš biti tako sebičan! I još uz sve to razbiješ ogledalo, koji kurac Iane!?"

Bila sam bijesna, a alkohol u tom trenu nije pomagao, popila sam par čašica viška i zbog toga mi se počelo vrtjeti u glavi, dok je Ian bio trijezan. Bar je na nešto mislio..

"Znam da sam pretjerao, stvarno znam i žao mi je. Ali kada sam čuo što ti je Liam rekao i što te pitao, uhvatio me bijes, a kada sam vidio kako te drži za struk. Imao sam osjećaj da ga mogu sravnati sa zemljom."

Ian je tražio moj pogled, ali neuspješno, jer sam odlučila otići na drugu stranu sobe i okrenuti mu leđa da budem čiste glave. On mi se približio no nije me dirnuo.

"Stvarno mi se sviđaš Sky, privlačiš me još od prvog dana. Kao što sam već rekao budiš u meni nešto što stvarno ne razumijem i ne znam se nositi s time. Istina čula si svašta o meni znam to ali ništa od toga nije istina, kunem se! Nije onako kako se čini."

Iana sam doživljavala kao muškarca koji nikada ne bi pokazao svoje osjećaje, a sada stojim pred njim slušajući kako izbacuje sve iz sebe.

Približio se i uhvatio me za bokove, još uvijek ljuta pokušala sam ga odmaknuti, ali potpuno neuspješno. Njegove mišićave ruke su me čvrsto držale. Ostala sam bez riječi, nisam znala gdje mi je glava, a gdje rep. Jedino čega sam bila svjesna je da mi se stvarno jako sviđa i da ovo sve stvarno nije dobra ideja.

Spustio mi je nježan poljubac na vrat i rekao:

"Ovakvo nešto neće se više ponoviti, obećajem ti. Potrudit ću se. Samo molim te, nemoj me ostaviti, nemoj se ljutiti."

Njegove riječi i njegov dodir bio je dovoljan da mu se prepustim. Nisam mislila samo tako popustiti, ali za danas mi je stvarno bilo dosta. Dosta svađa, drama, svega. Nisam imala više snage za prepiranja, tako da sam ga pustila da se izvuče iz ovog nereda koji je napravio, no sigurna sam da nije gotovo.

Htjela sam ga malo zavlačiti, kako bi mu koliko toliko barem malo napakostila, tako da sam nakon što se odmaknuo od mene rekla:

"Samo da znaš, danas spavaš na podu i uopće mi nije žao."

Pogledao me s namrštenim obrvama ali i titrajućim smiješkom na usnama. Okrenula sam se od njega i ulazeći u kupaonicu dovršila:

"Ozbiljna sam, zeznuo si stvar i sada se nosi sa time."

Preodjenula sam se u svoju pidžamu, oprala zube i stavila kosu u neurednu punđu, pa se vratila u sobu gdje me je Ian dočekao na podu samo u boksericama zatvarajući svjetlo.

"Laku noć Sky, ugodni snovi. "

Zavukla sam se u krevet, trudeći se ne razmišljati o predivnom, zbunjujućem muškarcu koji leži vrlo blizu mene samo u tankim boksericama. Još nikada nisam osjećala ovoliku privlačnost prema ikome. Naravno imala sam dečke, ali kada se Ianov i moj pogled susretnu ja to je nešto drugačije, nešto što do sada još nisam doživjela.

Stvarno ne znam kako ćemo funkcionirati kada se vratimo u stvarnost, u naše normalne živote. Neću se moći koncentrirati na posao ako on bude kraj mene, Ian i ja moramo ozbiljno popričati o svemu. No danas nije taj dan.

Što ako me Ian počne ignorirati čim se vratimo u New York? ipak poznat je po tome što je spavao sa puno žena, pa da poslije te iste žene više nikada ne nazove. Ali sada je rekao da nije sve kako se čini...

Odjednom sama sebi sam rekla:

"Bože Sky, prestani, samo se smiri, udahni, idahni... udahni..."

Nisam bila sigurna da li je već kasno da se izvučem iz svega ovoga jer čim pomislim kako bi se na ovaj ili onaj način ovo sve moglo završiti osjećam grubu bol u prsima za koju mislim da neće tako lako nestati.

Xoxo🌌
V&M 💙

Savršena tajnaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon