...

2.8K 142 17
                                    

Odgurnula sam Iana od sebe i okrenula se prema Jamesu:

"Ovaaaaj...Jamesss, zašto samo stojiš tamo.. jojj pomozi! ovaj luđak me jednostavno ne želi pustiti na miru."

Sa smiješkom na licu pogledao je prvo mene, pa onda Iana koji je zakolutao očima i iziritirano puhnuo kroz nos.

"Pa iskreno Sky, nisi mi izgledala kao da ti je smetalo to što te ne pušta na miru... Kako to ti kažeš...." okrenuo se prema Ianu i nastavio upirući prstom u njega "Ako mi je još jednom povrijediš, pazi me se, imati ćeš problema sa mnom, a vjeruj mi to ne želiš." Pokušavao mu je zaprijetiti, ali malo koga James, poštenjačina može zastrašiti.

Nasmijala sam se na glas dok sam hvatala Jamesa za ruku:

"Kao da mu ti možeš išta. Vidi njega, a vidi tebe... Viši te za glavu i ima barem deset kilograma mišića više."

James je frknuo i udario me po ramenu:

" Jebote Sky na čijoj si ti strani, svojoj ili njegovoj"

Ian je izgledao kao da mu je sve ovo zabavno, samo nas je gledao s podsmijehom na usnama, ne progovorivši ni riječi. Mene je to živciralo tako da dok sam okretala sebe i Jamesa prema ulazu pokazala srednji prst i poručila:

" Jebi se ti, kada sam rekla da te više ne želim vidjeti to sam i mislila. Ne približavaj mi se više."

Ušli smo unutra i Ian za nama, komentirajući kako ovo još nije gotovo. On je krenuo prema jednom kraju bara, a mi prema drugom. Curke su nas gledale u čudu, otvorenih ustiju:

" Zar nije ono..."

Nisam im dopustila da mu kažu ime, pa sam im brzo odbrusila:

"Da... Zato idemo po još jednu žesticu!"

....

Pogled mi je stalno bježao prema njemu. Sjedio je za stolom sa bendom i još par djevojka. Nisam znala zašto ali kada sam vidjela da se jedna od njih naslonila na njega, poželjela sam joj počupati svu kosu na glavi.

Bože Sky što ti je, jesi li poludjela, to nisi ti. Rekla sam sama sebi i naručila još jedno piće. Par puta pogledi su nam se susreli, ali svaki put sam se brzo okrenula, odlučila sam da ga do kraja večeri više neću pogledati, pa sam se posvetila curkama, Jamesu i piću.

Bar se je već po malo popunio tako da je bend počeo ponovno svirati. Digli smo se sa stolica i krenuli plesati. Ne znam da li je to zbog alkohola ili zbog čega, ali osjećala sam se skroz opušteno. Njihala sam se u ritmu muzike zajedno sa svojim prijateljima i šankerom koji nam se pridružio.

Sve je bilo odlično dok nisam osjetila nečije ruke na bokovima, kada sam se okrenula vidjela sam nepoznato muško lice:

"Hej, ja sam Chad, jesi li ti možda za jedan ples?"

Htjela sam ga odbiti, no imala sam bolju ideju u glavi, za koju sam bila sigurna da će upaliti, pa sam mu odgovorila stavljajući ruke oko njegove glave :

" Naravno, zašto ne?"

Chad je bio pristojan, uz ruke koje su mu cijelo vrijeme stajale na mojim bokovima, ništa drugo nije pokušavao, za razliku od većine koji bi već iskoristili situaciju.

Otplesali smo par pjesama i došao je red na sporu i romantičnu. Počeli smo se polako ljuljati, stavila sam glavu na njegovo rame, no ubrzo se Chad zaustavio, lagano se odmaknuvši. Kada sam podignula glavu kraj nas je stajao Ian gledajući Chada kao da će ga pojesti istog trena ukoliko se ne makne:

"Nadam se da si dovoljno pametan da odjebeš od moje cure, istog trena."

Chad me nije čak ni pogledao, niti išta pitao, već je brzim korakom odlazio što dalje od nas. Ostala sam u nevjerici, što zbog Iana koji nije imao uopće prava to napraviti, što zbog Chada koji se ponio kao zadnja kukavica.

Hvala Vam na svakodnevnoj podršci na wattpadu i na instagramu, zauvijek zahvalne🌍🌍
Xoxo🌌
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now