...

2.8K 125 16
                                    

Uzvratio mi je poljubac tolikom žustrinom da sam bila sigurna kako on trenutno osjeća sve što i ja. Ruke su mu prelazile preko svakog djela moga tijela, usne su mu bile očajne za mojom kožom, a u očima mu se vidjelo koliko me želi.

Nadam se da nisam sve to zamislila u svojoj glavi, trebala sam ga i to više nego ikada do sada. Skinula sam mu majicu otkrivši mu napete mišiće prsa, bio je predivan, dala sam si par sekundi da ga odmjerim i uživam u njegovoj ljepoti .

Sve bi bilo dobro da mi trbuh nije u jednome trenutku odlučio zagorčati ovaj vrući momenat. Lagano sam odgurnula Iana od sebe i on je stao pogledavši me u oči, držeći me za bokove.

"Što nije u redu? Jesi li dobro?"

No nisam mu mogla odgovoriti, nego sam odmahnula glavom i počela trčati u smjeru kupaonice, zalupivši vratima. Nagnula sam se preko wc školjke i izbacila sve iz sebe, govoreći sama sebi kako više nikada neću ništa popiti.

Čula sam tihu škripu vrata i osjetila njegove ruke kako mi miču kosu s lica. Dok mu je jedna ruka držala kosu, s drugom je močio ručnik.

"Molim te odlazi, ne želim da me gledaš ovakvu, gadit ću ti se."

Tiho se nasmijao i stavio mi ručnik na vrat.

"Jesi li ti svjesna kakav mi posao imamo. Od malo rigotine mi neće ništa biti."

...

Kada sam napokon izbacila sve što sam imala iz sebe, Ian mi je već pripremio kupku i donesao nove stvari za obući. Uvjerio se da sam okej i izašao iz kupaonice ostavivši me da se na miru dovedem u red.

Okupala sam se i presvukla u piđamu koju mi je donesao. Kada sam ušla u sobu samo sam se srušila na krevet na kojemu je on sjedio i natjerao me da popijem tabletu.

Bila sam iscrpljena i više nisam imala snage za ništa pa sam mu tiho šapnula:

"Žao mi je što sam pokvarila trenutak."

Pokrio me dekama i pogladio po leđima:

"Ništa ne brini, samo spavaj, odmori se."

Trebalo mi je par sekundi da to ispunim, odmah sam upala u duboki san.

IAN

Proveo sam pola noći gledajući je kako spava, jednostavno nisam mogao spustiti pogled s nje. Odmaknuo sam joj pramen s lica na što je ona prebacila ruku preko mene mrmljajući:

"Nemoj me i ti ostaviti."

Nisam ništa odgovorio jer sam bio siguran da je to rekla u snu, ali te njezine riječi su me zaboljele duboko u srcu. Znao sam da sam ju povrijedio i to na užasan način, ali neću si to više dopustiti. Sutra kada se probudi reći ću joj sve, a onda neka ona odluči želi li biti sa mnom. Ako tako bude više nikada je neću pustiti da ode od mene.

Odmaknuo sam njezinu ruku od sebe i odlučio prespavati na kauču kako bi joj dao privatnosti i kako ne bi mislila da sam je možda iskoristio dok je bila pijana.

Teškom mukom sam napokon zaspao, jedva čekajući da svane jutro kako bih mogao sve reći Sky i vidjeti hoće li ikada moći proći preko toga.

Xoxo🌌
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now