...

2.1K 107 20
                                    

Ian

Ljudi provedu čitav život tražeći mir, ljepotu, sreću, traže ljubav, najboljeg prijatelja, najljepši pogled, traže putujući svijetom, upoznavajući ljude. Ja sam sve to našao upravo sada, ovog trena. Vedro nebo, pejzaž grada i moja predivna Sky. U ovakvim trenucima krenete shvaćati poantu života, svaka briga, pad i uspon sve to isplati se zbog te jedne osobe koja je vaša prva misao ujutro i zadnja navečer.

Sky je sve oko sebe promatrala sa divljenjem i velikim poštovanjem. Cijenila je cvijetak koji se uzdiže nakon rose i usamljeni list na cesti, cijenila je život iako on ponekad nije cijenio nju, bar ne onoliko koliko bi trebao.

Dok njezin pogled luta po velikom gradu kojem se barem kako se čini ne nazire kraj, moj je pak samo na njoj. Za mene bolji pogled ne postoji, ponekad u jednoj osobi pronađete sve što ste tražili u životu, Sky ke jedini pogled kojeg bi mogao gledati do kraja života.

Osjetivši moj pogled na njoj polako je svoje predivno nasmijano lice okrenula prema meni.

"Iane, ovo je..." nasmiješila se pokazavši rukom prema velikom gradu "...predivno, zbilja nisam znala što propuštam." Rekla je to i dalje zadivljena, pa ponovno svoj pogled okrenula ka mom.

"Ti nisi impresioniran? Dosadio ti je?" Upitala je znatiželjno spuštajući svoju ruku u moju na taj njen potez privukao sam je bliže sebi ispreplićući naše prste.

"Moj pogled svakako je ljepši od bilo kojeg na ovom svijetu." Ne samo na ovom svijetu veći i u cijeloj galaksiji pomislim. Valjda to tako ide kada se zaljubite.

Zaljubljen? Na tren moj mozak, tijelo, sve zastane. Je li moguće da sam pronašao nešto bitnije, nekog bitnijeg od posla, karijere? Zbilja se poljuljalo sve u što sam ikada vjerovao, i nikada mi zbog ničega nije bilo draže.

Svoju glavu Sky je nježno i sramežljivo spustila na moja prsa.

"Sada mi je neugodno..." promrmljala je zavukavši svoje ruke oko mog struka.
Zagrlio sam je i svoju glavu spustio na njenu, to mi je dopuštala razlika u visini, maleno biće, velikog imena i još većeg srca.

"Ne mora ti biti govorim istinu, gdje god se nalazio moj najljepši pogled biti ćeš ti."

Lagani poljubac osjetio sam na svom vratu
"Pogled ispred mene ne bi imao nikakvo značenje bez tebe, jedino uz tebe divan pogled postaje još divniji." Šapnula je i dalje u mom zagrljaju.

Slušajući njene riječi i svoje misli donio sam jedini logični zaključak i napokon sam sebi priznao ono što mi već nekoliko dana luta mislima
"To zaljubljenost i ljubav rade ljudima, već divne stvari pretvori u još divnije."
Prislonivši usne na njene tišina i ovaj cijeli grad bio je svjedok jednoj novoj rođenoj ljubavi.

Xoxo🌌
V&M💙

Savršena tajnaWhere stories live. Discover now