...

5.4K 195 24
                                    

Iz sna me trgnula zvonjava mobitela, te sam se gunđajući javila na njega. Prije nego šta sam uspjela išta reći, začula sam Jamesov glas:

-"Curka, pa gdje si ti? Šta, zaboravila si na naš dogovor?! Čekamo te u Nollyju već osam minuta i četrdeset sedam sekundi, deveta se minuta opasno bliži!".

"Ma što???! Koliko je uopće sati?? " naglo sam se ustala, ne svjesna di sam i koliko je sati. Na što je Jamesov glas postao još kreštaviji:
-"Pa Sky nemoj mi reći da si opet prespavala cijelo jutro. Valjda si svjesna da se već dvije godine nalazimo u Nollyju u isto vrijeme svake tvoje slobodne subote!"
dok je on vodio svoj dramatični monolog, počela sam se spremati i kratko mu odgovorila:
- "Dolazim za pet minuta!"
poklopila sam slušalicu dok je on još uvijek vodio monolog sam sa sobom.
Nakon 10 minuta stigla sam u naš kafić, te odmah ugledala Jamesa koji se već počeo derati kako kasnim osamnaest minuta i jebenih četrdeset sedam sekundi, na što ga je Lucy naglo povukla, vratila na mjesto i rekla:
-" Smiri se James, nije ubila čovjeka" na što sam ja nadodala:
-" Ne još, ali ako ovako nastaviš ti češ biti prvi na listi." upirući prstom u Jamesa.
Harper, Lucy i James glasno su se nasmijali, te je Harper nadodala:
-"Ako budeš trebala pomoć samo nazovi!".

Sljedećih dva sata proveli smo u smijehu, ogovarajući svih i sve oko nas. Ispričala sam im svoje jučerašnje događaje i dala im svoj ispisani ček kojeg su oni pomno promatrali. Kada su ugledali njegovo ime, James je sarkastičano prokomentirao:
-" Ian De Loughtry najveća New Yorška šupčina", na što smo svi potvrdno kimnuli glavom. Harper se nakon toga ubacila:
-" Nego reci ti nama, kada da dođemo danas da ti pomognemo spremiti te za tvoj prvi spoj nakon jedne duge i suhe godine za tvoju... Khm.. Znaš na što mislim?".
Oštro sam je pogledala i odgovorila:-"Nemoj se ti brinuti za moju... Khm...ali dođite oko šest popodne."
Završili smo sa ispijanjem kave, pozdravili se, te je svatko krenuo svom stanu.
Bila sam pomalo nervozna znajući da se nalazim sa čovjekom kojeg sam vidjela jednom u životu, no znala sam da će moj slavni trio popustiti moju nervozu prije dugo isčekivanog iznenadnog spoja. Ponekad izaći iz komfort zone nije loša odluka. Ili sam se bar tome nadala...
Vrativši se u stan naručila sam pizzu, natočila čašu rosea i pokušala umiriti svoje ionako divlje misli...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Savršena tajnaWhere stories live. Discover now