Capitolul 61

56.9K 2.7K 142
                                    

                                       " The Voice "

Emma povestește:

      Kevin se apleacă și mă sărută, ca mai apoi să se îndepărteze de masa noastră împreună cu Max. În tot acest timp Mia se așează cu Ken la masă și vorbesc ceva despre tipul acela Eric, unul din fii vitregi ai domnului Ian. Totul pare ok până acum, chiar și Max, nu a spus nimic rățutăcios la adresa tatălui său, deși știu că nu-i convine să fie aici. Îmi mișc ochii peste tot până când telefonul lui Kevin începe să vibreze pe masă și mă aplec să-l iau. Cel mai probabil l-a uitat aici. Văd numărul pe ecran și evit să răspund, e mama și lui și cred că e ceva urgent de-l sună la ora asta.

      După ce le comunic Miei și lui Ken unde mă duc, mă ridic încet și cu pași grăbiți mă îndrept spre balcon. Cel mai probabil au ieșit la fumat. Încerc să evit oamenii care dansau și înaintez spre hol. Aici totul e mai liniștit și  înainte să deschid ușa balconului aud voci dincolo de ușă. Apăs încet clanța și înainte s-o deshid definitiv numele Maria îmi invadează urechile. " E greu să fii îndrăgostiti de cineva ca ea, e greu să fii îndrăgostit de Maria Weaver. " vocea lui Maximilian se aude și pentru un moment sper că doar a greșit numele sau contextul. Deschid ușa și merg spre ei. Atunci când ochii lui Maximilian mă ațintesc, pot constata că și-a dat seama că l-am decoperit. Eu una sunt mai uimită ca el, tocmai am aflat că e îndrăgostiti de prietena mea cea mai bună, de Maria, fata pe care n-a suportat-o niciodată, dar stai, asta a fost doar o altă mască de-a lui.

" Dumnezeule, tu vorbești serios? Tu chiar ești îndrăgostit de Mia? " cuvintele îmi ies pe gură și ochii băiatului brunet din fața mea au înghețat. În tot acest timp Kevin asistă la "discuția" noastră la fel de uimit ca și prietenul lui cel mai bun. " Deci e adevărat, tu ești îndrăgostit de Maria. " afirm cu vehemență.

     Încearcă să-mi evite privirea, dar îl cuprind de braț și-l trag spre mine. Kevin mă apucă de celălalt braț și își strecoară mâna să-mi cuprindă talia. Mă smulg din brațele sale supărată deoarece mi-a ascuns asta. Chestia nu e de pe o zi pe alta, are rădăcini profunde. Maximilian stă la dar doi pași de mine și prinde tupeu să mă privească în ochi.

" Știi, acum era momentul ăla în care te milogeai la mine să nu mă duc la Maria și să nu-i spun. " îl ironizez, dar el nu spune nimic de asemenea.

" Nu-i vei spune absolut nimic Miei, nimic, Emma, nimic. " iubitul meu îi ia apărarea și eu mă întorc spre el pentru a-l privi. Pare foarte vehement în afirmații și asta înseamnă că-i foarte sigur pe ce spune. " E treaba lui. Noi nu trebuie să ne băgăm și nu uita, Max ne e cel mai bun prieten și este de datoria noastră să îi fim alături de el. " continuă să vorbească și încep să râd, părând o mică nebună ieșită de la psihiatrie.

     Fac doi pași spre el și mă poziționez bine pe picioare, tocurile astea sunt criminale. " Bine, fie, nu deschid gura, însă nu pot trece cu vederea faptul că tu, Kevin, ai avut secrete față de mine. " îi vorbesc și el doar stă serios. " Parcă nu ne ascundem nimic unul față altul. " îi readuc aminte promisiunea și el privește pantofii negri pe care îi deține.

" Nu-l acuza, bine? " domnul Browns decidă să-și deschidă gura și mă întorc spre el. " L-am rugat să nu spună nimănui. Îmi este cel mai bun prietem și e normal să reacționeze cum a făcut-o el. " îmi spune și mă încrunt hotărâtă să-l lovesc în față pe Max. " Și nu te voi ruga să nu te duci la Maria și să-i spui tot, pentru că e decizia ta ce vei face. " el mă uimește prin sinceritate și mă întorc cu spatele la ei.

    Pășesc grăbită pe coridor și pătrund în încăpere. O zăresc pe Maria la masă împreună cu Ken și cei doi fii vitregi ai domnului Ian și mă grăbesc spre ea. Momentan mintea mea e în ceață, dar știu că ce voi face e cel mai potrivit. Mă așez lângă Maria și mă o trag de mână pentru a fi atentă la mine.

"Călăul"Where stories live. Discover now