Capitolul 25

86.7K 2.8K 62
                                    

                                                     ”Visul ...”

(2 săptămâni mai târziu)-Max povestește:

 Am văzut-o cum a intrat pe ușă iar eu m-am ridicat rapid de pe canapeaua din piele neagră. Nu i-a dat mult să ajungă în fața mea , din doi pași ea deja se afla față în față cu mine. Am privit-o ca mai apoi să-i cuprind șoldurile cu ambele mele mâini și să o trag cu forță spre mine așa lipindu-ne piepturile. Dintr-o mișcare i-am devorat buzele ei rozalii simțindu-le gustul.

”Mi-a fost atât de dor de tine…” i-am șoptit în timpul sărutului iar ea a chicotit ușor.

”Și mie mi-a fost dor de tine.” A răspuns și am zâmbit ca mai apoi să-mi mai presez o singură dată buzele de buzele ei.

Am cuprins-o la brațe iar ea și-a îngropat capul în pieptul meu.I-am sărutat creștetul capului ca mai am să-mi strâng brațele în jurul trupului ei micuț și firav.

”Mi-ai lipsit,Maria…” am spus  și în … momentul următor mă aflam în mijlocul patului meu din camera mea transpirat și speriat. Fuck,ce coșmar! Serios din nou ea? Este a treia oară când o visez în 2 săptămâni. Mi-am scuturat capul buimac și m-am uitat la ceasul de pe noptieră ce indica doar 08:30.Îmi trântesc capul în pernă dar se pare că nu voi mai dormi,având în vedere telefonul meu ce vibra ca un nebun pe noptieră. Mă chinui să mă întind și să prind telefonul în mană. L-am strâns puternic și l-am tras mai aproape pentru a vedea cine mă sună așa devreme. Numele Kevin era pe ecran și mă strâmb vrând să închid dar realizez că n-am vorbit cu el de ceva vreme,nu prea am vrut să-i răspund la telefon.

”Alo?” Spun somnoros și-l pot auzi cum respiră.

”În sfârșit..” spune și parcă-l văd cum îți trece mâna prin păr. Zâmbesc ușor și dau din cap.

”Bună,Kevin!” adaug râzând.

”Bună și la mulți ani,prietene!” spune și fața-mi cade. Ce dracu are? Stai,oh,azi e ziua mea. Dar cum a trecut timpul atât de repede fără să-mi dau seama.

”Oh,am și uitat. Mersi,asta ar trebui să-ți răspund,nu?…” întreb iar el râde în hohote.

”Pe bune,omule,ai uitat că azi e ziua ta de naștere,moșule împlinești 22 de ani.” Afirmă și-mi lipsesc o palmă de frunte.

”Chiar nu trebuia să-mi amintești.” Adaug ironic și mă ridic din pat căutându-mi un schimb de haine prin dulap.

”Și faci cinste?” întreabă și bag de seamă că nu ne-am mai văzut de 2 săptămâni. Zilele astea departe de apartament,Kevin,Emma,gașcă și chiar Maria, nu prea mi-au prins bine deși asta am crezut la început.

”Bine … fie,în seara asta la Wild. Vă vreau pe toți acolo,fac cinste.” Spun și-mi dau cu greu tricoul jos.

”Chiar toți? Și Bryan? Tina?” întreabă și oftez. De ce nu i-aș chema,facem parte din aceeași gașcă de prieteni.

”Sigur.” Îi răspund și imediat mintea îmi fuge la Maria. Fata asta nu mi-a ieșit din cap nici măcar o clipă. Tot țopăie pe acolo nestingherită. O vreau și pe ea acolo,trebuie să o văd și așa după cinste revin la tata. Încă nu-l pot lăsa pur și simplu,ba chiar și-a luat câteva zile libere și-a stat cu mine.

”Și … ea?” mă întreabă și râd.

”Da și ea,pe toți vă vreau diseară în club la ora 22:00. Vă aștept acolo!” spun și închid după ce-l aud cum își ia la revedere.

După ce închid telefonul cobor jos și-l zăresc pe tata cum lua singur micul-dejun.

”Bună dimineața!” spun frecându-mă la ochi și mă așez pe scaunul din capătul mesei,acum stând față în față cu domnul Ian.

"Călăul"Where stories live. Discover now