Capitolul 76

64.9K 2.6K 208
                                    

                                             ” Promisiunea ”

Maria povestește:

      Ridic capul dintre perne și-mi mut privirea asupra locului gol din stânga mea. Max lipsește și asta nu de mult timp, parfumul lui este puternic îmbibat în perna de lângă mine.  Mă rostogolesc pe partea lui de pat și mă scufund și mai bine printre cearceafurile foarte călduroase. Simt o presiune în zona capului și-mi masez fruntea cu două degete, asta doar din cauza faptul că am plâns foarte mult toată noaptea. În cele din urmă privesc ceasul de pe noptieră, arătând deja ora 09:23 și mă ridic în șezut pe marginea patului. Încă port cămașa de olandă a lui Max, fiind descheiată la primii doi nasturi, având și mânecile sunt suflecate până la cot.

    Îmi întorc capul spre ușa băii în momentul producerii unui zgomot pentru a-l vedea pe Max având doar o pereche de pantaloni scurți. Părul îi este ud, așezat într-o parte, având în jurul gâtului un prosop de culoare albă. Zâmbește la vederea mea cu toată fața și ajunge lângă mine din doar trei pași. Se lasă în genunchi în fața mea și-mi trage picioarele între ale sale.

” Bună! ” mă sărută pe obraz când  se apleacă spre mine și eu cuprind ambele capete ale prosopului și-l trag spre buzele mele. Râde atunci când îi tachinez buzele și mă împinge pe saltea pentru a mă acoperi cu greutatea lui. ” Ești mai bine acum? ” vocea îi este ușor răgușită și-mi sărută maxilarul atunci când dau din cap și chicotesc.

      Continuă să mă tachineze minute bune, sfârșind amândoi pe covorul din centrul camerei sale sleiți de puteri. Ziua asta început mai bine decât mă așteptat și asta ar putea fi un semn rău, nimic rău nu ne-a spulberat dimineața până acum. Mă dezbrac de cămașa lui albă și-mi trag pe mine blugii tociți și bluza, asta după un duș scurt de doar 10 minute. Nu e bine să fii dezbrăcată când un bărbat e într-o altă cameră vizavi și vorbește cu tine printr-o ușă.

” Maria! ” ușa de la intrare se aude și ies din camera lui Maximilian imediat proaspăt după un duș. În fața mea stă o tânără fată, parcă acum îmbătrânită din cauza plânsului, purtând doar un tricou albastru până aproape de coapse și o pereche de pantaloni gri ușor spălăciți.

” Emma! ” nici măcar nu mă aud vorbind și pășesc spre femeia din fața mea. Ochii îi sunt umflați și asta probabil din cauza plânsului și nasul îi este roșu. Părul blond care odată era așezat buclat pe umeri, acum este prins într-un coc dezordonat în vârful capului. ” Hei, ce-ai pățit? ” o cuprind de braț și-o trag spre mine. Plânge atunci când îi înconjor trupul și începe să tremure involuntar. ” Shhh, gata, hai, vino! ” o conduc pe canapeaua din sufragerie fiind în tot acest timp cu Max pe urmele noastre.

       O așez între pernele întinse pe de-a întreaga suprafață lucioasă și continui s-o țin în brațe în tot acest timp. Răsuflă brusc de fiecare dată când bărbatul brunet se apropie de noi și privirea ei albastră devine deodată agresivă când el se așează lângă mine. Pentru un moment nesiguranța mă învăluie și tind să cred că sunt reacții involuntare.

” E vorba despre Kevin? ” o întreb și luată prin surprinde se smulge din brațele mele și se aruncă direct în centrul încăperii gata să ne atace din priviri. ” Emma! ” mă ridic la rândul meu de pe canapea alături de Max și încerc să-i calmez starea explozibilă.

       Își șterge lacrimile de pe obraji și pășește spre noi. ” Știai, nu? Știai și nu ai spus nimic! ” țipă spre bărbatul din stânga mea și mimica feței lui trece direct la dramatic. ” Cum l-ai putut apăra?! Mi-a sfărâmat inima în bucățele mici și mi le-a aruncat de la etaj, cum l-ai putut apăra după ce a făcut? ” aproape sare la gâtul lui Max, dar o cuprind înainte de a ajunge la el. ” Lasă-mă, Mia, nu-l apăra pe nemernicul ăsta! Știi ce-a făcut? ” a început să scâncească și să tremure involuntar. ” I-a luat apărarea, nu mi-a spus nimic, a ținut ascuns faptul că celălalt nemernic m-a înșelat. Kevin și-a făcut de cap cu alta! ” izbucnește în plâns și mă întorc pe călcâie către Max.

"Călăul"Where stories live. Discover now