Capitolul 58

53.8K 2.7K 256
                                    

                                                       " Lume nouă "

" Oh, Max, mă bucur să te revăd! "

      Fata din fața noastră vorbește, iar ochii mei călătoresc peste fizicul ei. Este o fată înaltă, cred că și mai înaltă ca mine cu câțiva centimetrii, părul negru îi este așezat pe umeri, iar ochii albaștri mă privesc când pe mine, când pe Maximilian. Pare puțin surprinsă, ochii ei albaștri sunt dilatați ușor, iar brațele îi sunt lipite de trunchi. În tot acest timp și el, bărbatul brunet din stânga mea o privește ușor neașteptat, nu cred că avea idee că o să  dea peste o tipă super frumoasă chiar la ieșire dintr-un supermarket și pe deasupra s-o și cunoască. Deși simt presiunea privirii a fetei frumoase din fața mea care nu cred că are mai mult de 25 de ani, continui să-i evit privirea și mă axez pe tipul care tot se holba la ea.

" Să înțeleg că nu ți-a fost dor de mine? " l-a întrebat, iar el s-a crispat ușor. Dintr-o simplă mișcare, fata brunetă s-a agățat de gâtul lui și l-a îmbrățișat strâns. Am evitat să privesc momentul intim și mi-am aruncat ochii într-un colț al parcării. Gheamurile mașinii fumurii ale lui Maximilian se zăreau de aici din apropierea ușii supermraketului,  deși ceasul era trecut de mult de ora 20:00.

      În tot acest timp fata s-a retras din îmbrățișare și s-a poziționat mai bine în fața noastră. Stătea la doar câțiva pași de mine și Max privindu-mă admirabil? Da, oarecum o făcea. Îmi zâmbea ceea ce m-a speriat puțin, deoarece o fată frumoasă, posibil fosta iubită a tipului din dreapta mea, nu ar trebui să mă placă, tocmai eram împreună cu fostul ei iubit.

" Și eu care credeam că ești super frumoasă pe o bucată de hârtie, acum ce să spun că te văd în realitate? Ești perfectă. " ea exclamă entuziasmată și mă privește din cap până în picioare. " Oh, scuză-mă, nu m-am prezentat, sunt Megan, verișoara tipului de lângă tine. " fata brunetă îmi vorbește, iar eu zâmbesc timp în care Browns își tot privirea ruda ușor călcat pe bătături. " Deci să lăsăm la o parte treaba asta, să pricep că tu vei fi doamna Browns? " mă întreabă și aproape mă înec cu guma pe care o tot mestecam de minute bine și Maximilian se strâmbă la auzirea întrebării.

     Tipul brunet se lasă preț de câteva secunde pe călcâie ca mai apoi să o privească pe Megan. " Am uitat cât de mult poți vorbi. " el spune și fata brunetă doar își dă ochii peste cap. " Ea e doar Maria și nu va fi nicio doamna Browns. " face o grimasă și încerc pe cât posibil să văd partea bună a lucrurilor.             " Oricum noi nu avem nicio relație. " tipul rău își dă ochii peste cap. " Încetează să crezi tot ce se spune! " el ordonă ușor și am impresia că fata asta nu prea îi dă ascultare.

" Deci, Maria te numești?! Cine ar fi știut? Oricum, ești sau nu iubita lui, Max întotdeauna a avut o slăbiciune pentru fetele cu ochii negri. " frumoasa fată din fața mea vorbește și zâmbesc ușor în momentul dezvăluirii. Maximilian se crispeză în dreptul meu și mai are puțin și sare la gâtul verișoarei sale. " Păi, Maria mă bucur că te-am cunoscut, dar trebuie să plec, o prietenă mă așteaptă în mașină. " ea mă strânge cu forță în brațe ca mai apoi să-l lovească jucăuș peste umăr pe Max. " Pa, enervantule! " țipă în momentul în care pleacă și-i face un semn cu degetul  bărbatului de lângă mine  nu prea demn de-o domnișoară.

Maximilian povestește:

    Am deschis ușa apartamentului cu Maria pe urmele mele. Nu prea am conversat după plecarea din parcare, adică și așa nu prea le avem noi cu vorbitul sau comunicatul în exces. Mă crispează ideea că toată lumea ne vede împreună atât în prezent cât și în viitorul apropiat, în timp ce noi doi de abia putem avea o conversație normală de câteva minute, deoarece în restul timpului ne certăm sau tachinăm. Și ăsta poate fi un mod de-a comunica, dar e cam agresiv pentru cineva care este văzut ca un cuplu mereu. Și că tot veni vorba de cuplu, nu mi-o pot imagina pe Maria într-o relație decât ca o lipitoare pupăcioasă care stă non-stop în gâtul tău pentru a te alinta și a împărtăși iubire peste tot. Iar eu nu sunt chiar tipul care vrea să primească asta și probabil pentru că n-am fost învățat cu afecțiune de-un fel decât limitată.

"Călăul"Donde viven las historias. Descúbrelo ahora