Capitolul 21

84.1K 3K 132
                                    

                                                    "Noi doi"

    Max povestește:

    Simt un parfum femeiesc și o greutate pe pieptul meu. Ciudat,niciodată nu m-am trezit dimineața cu o femeie lângă mine. După ce ne distram ea pleca. Simt o căldură în zona pieptului și o podoabă capilară a unei tipe chiar în brațele mele.

  Drăcie! Înjur în gând și ridic capul pentru a descoperi cine e în brațele mele. Am băut atât de mult încât nici măcar nu știu ce am făcut aseară. Rămân fără aer când o descopăr pe Maria în brațele mele îmbrăcată doar într-o cămașă,lăsând ca picioarele ei lungi să mă seducă. La naiba! Încerc să mă mișc fără a o trezi și descopăr cu stupoare că sunt îmbrăcat doar în boxerii mei negri. La dracu,la naiba,ce am făcut noi aici? Hainele mele sunt pe jos și suntem acoperiți doar cu o pătură albă. O las ușor pe partea opusă a patului și o acopăr cu pătura. Mă îmbrac rapid încercând să nu fac zgomot și în tot acest timp o privesc. Ce-am făcut noi doi azi-noapte? Mă întreb și-mi arunc privirea  în căutarea telefonului meu care era pe noptiera ei. Îl iau și mă holbez înjurând în șoaptă,e deja 05:27 iar eu mă trezesc în apartamentul Mariei,în dormitorul ei ,dezbrăcat și cu ea în brațe pe jumătate dezbrăcată.Ies încet pe ușa dormitorul ca mai apoi să mă îndrept către ușa principală. Apăs ușor încercând să nu fac mare zarvă și ies pe hol ca mai apoi să mă întorc că o închid. În fața mea două persoană rămân uimiți și își mânjesc ochii la mine.

"Nu cred." Emma rămâne șocată și împreună cu Kevin bufnesc în râs.

"Să nu vă aud!" ridic un deget împotriva lor și trec prin fața lor.

Trec prin fața lor și-mi arunc sacoul pe umăr să apăs butonul pentru a intra în lift.

"Deci nu cred..." Emma adaugă în urma mea și eu îi ofer o privire urâtă.

"Voi la ora asta se vine?" întreb ironic.

"Acum,sincer,tu ești atracția. Serios,tocmai ai ieșit din apartamentul Miei,foarte șifonat și la naiba miroși a *ea* de când ai deschis ușa." adaugă chicotind iar eu îmi miros cămașa. Avea dreptate.

"Nu e ceea ce credeți voi ... cred." Spun și-mi lipesc o palmă de frunte.

"Vorbim mâine dimineață." Kevin spune și bufnesc iar în râs iar eu le arat degetul din mijloc.

Nu am mai putut dormi. Nu-mi vine încă să cred ce am putut face.Eu și Maria? Îmi mai lipesc o mână de față zgomotos și mă așez mai bine pa scaunul din bucătărie. E deja 10:00 iar eu n-am închis un ochi,nu pot. Am băut 3 cafele și am fumat un pachet și jumătate de țigări.

"Neața!" Emma spune și intră în bucătărie urmată de prietenul meu.

"Hei." Spun și împing cana cu cafea ca mai apoi să-mi lipesc fruntea de masă.

"Deci nu cred ... Tu și Mia? Sărută bine?" Kevin întreabă iar eu îmi dau ochii peste cap ca mai apoi să bufnească în râs amândoi,iar.

"DU-TE NAIBII!" îi răspund.

"Deci acum două luni de când a apărut ea în peisaj ați fost într-un război continuu ce s-a lăsat de multe ori cu jigniri,croșee,ironii și chiar bătăi și deodată la ora 05:00 tu ieși șifonat din apartamentul ei la 5 ore după ce ați plecat din club împreună,subliniez ideea *împreună*,i-a spune tu,eu și Kevin ce să înțelegem din asta?" Emma termină de spus și bate din picior.

 "Emma tocmai asta e problema,nu știu ce am făcut azi-noapte cu ea,nu ai habar cum m-am trezit lângă ea..." spune și-mi scutur capul.

"Nu-ți aduci aminte nimic?" Kevin întreabă iar eu mă holbez la el.

"Călăul"Where stories live. Discover now