Capitolul 45

80.4K 2.9K 268
                                    

                                     ” Lovituri & gelozii ”

 Max povestește:

   Și-a lăsat geanta pe una din băncile din sală ca mai apoi să se deplaseze lângă Lara și Emma care stăteau și râdeau pe marginea ringului. Și-a lăsat mâinile în jos pentru a-și aranja maioul negru ca mai apoi să-și prindă părul lung, șaten într-o coadă sus. Și-a trecut degetele prin el de câteva ori pentru a-l aranja și a început să discute cu fetele. Băieții eram împrăștiați prin sală, Kevin se tot chinui să-și găsească mănușile care de asemenea erau prin rucsacul meu dar el e cam aiurit de fel. Mark își căuta echipamentul iar Ken se pare că vrea să vorbească cu fetele.

” Trebuie să încetezi s-o mai mănânci din priviri! Își va da seama că ceva e putred la mijloc. ” prietenul meu cel mai bun spune și se așează pe una din băncile din colțul drept pe care stau. Mă privește ca și cum vrea să-i dau vreo una sau să-i bag o replică de milioane. Dar azi, nu, nu am inspirație.

  Mă încrunt la el și-i dau voie să-și ridice echipamentul pe bancă. ” Nu spunea-i tu să-i mărturisesc ce simt pentru ea? Eu o fac în felul meu. TĂCUT. ” spun și rânjesc către el. ” Doar din priviri. ” adaug iar el mă pleznește peste umăr.

” Ești un așa nenorocit, Browns! Biata, Mia! Sincer, îmi este milă de ea. Va avea mult de furcă cu tine, tu, ar trebui tras pe brazdă. ” șuieră către mine și e ciudat, el deja mă vede cu ea. Și eu mă văd și e ciudat modul în care mă văd, în vis, căsătorit plus cu un copil.

” Eu unul nu mă gândesc momentan la Maria ci la Emma, ce se va face ea cu un idiot sub același acoperiș non-stop? ” îmi bat joc de el și râd. Îmi arată degetul din mijloc ca mai apoi să se ridice alert de pe bancă, oricum și-o va lua în ring dacă nu acum.

   Ne îndreptăm privirile spre grupul de băieți și fete care stăteau în jurul ringului și care ne făceau semn mie și idiotului de lângă mine să mergem la ei. Îi fac semn lui Kevin să ne deplasăm la locul de întâlnire. Ea stătea sprijinită de marginea ringului lângă Ken care îi tot spunea ceva la ureche. Zâmbetul de pe fața ei însă a dispărut imediat ce eu și Kevin ne-am apropiat de ei.

” Și nu jucăm ceva? Eu chiar m-am plictisit să stau degeaba. ” Ken mârâie de lângă Maria iar el îl lovește peste umăr. Ea se ridică și se poziționează în picioare ca mai apoi tipul ușor blond să se ridice la rândul lui și să vină în fața noastră, a băieților.

” Cum ne împărțim? ” Bryan întreabă și de data asta își dă tricoul jos. ” Oricum Max, de data asta nu vei mai fi cu Kevin, bine? Ești în avantaj, omule. ” mârâie către mine dar eu sunt prea ocupat pentru a mă uita la Maria care vorbea cu Emma și Lara. Zâmbea și râdea cu fetele, Mark tot le făcea semn să se așeze pe bancă dar se pare că fetele sunt contra lui. Tot ce primea brunetul înapoi era degetul din mijloc venit din partea Larei.

” Hai, fetele! La loc! Nu uitați, aveți loc în față. ” Bryan le acompaniază până la bancă și nu pot să nu observ momentul în care îi pune mâna pe spatele Mariei. Kevin mă ațintește cu privirea iar eu îi zâmbesc cu subînțeles. Cineva și-o va lua și de data asta.

   În cele din urmă decidem să ne scriem numele pe niște bilețele, momentan doar cele a băieților ca mai apoi să le băgăm în joc și pe fete. Maria și Lara se ocupau de bilețele iar eu și Kevin ne hotărâm să extragem primii numele, în afară de cele ale noastră pentru a ne face echipe. El cade ca prin minune cu Mark și Bryan iar eu cu Ken. Acum e acum.

"Călăul"Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum