Capitolul 46

75.3K 2.9K 330
                                    

                                    " Apropieri și dezvăluiri "

Max povestește:

  Maria tot țopăie de acolo până acolo bătându-și joc de Bryan, fata asta îmi place din ce în ce mai mult. Doar cearta dintre Ken și Mark ne distrage atenția și momentul în care brațele tipul blond ne împing pe mine și Bryan, ne fac să ne dezechilibrăm iar el se  ascunde în spatele micuței șatene. Doar țipatul Mariei în urma loviturii lui Bryan ne pune pe poziții și ne strângem toți în jurul ei.

" O, Dumnezeule, n-am vrut, jur! Am crezut că-i tâmpitul de Ken. " Bryan dramatizează pe aici iar eu mă așez în genunchi în fața Mariei care să pare că nu poate respira deloc. Cotul idiotului de Collins a lovit-o fix în furca pieptului. Emma aleargă către ring și trece de corzi și vine lângă noi.

" Kevin, adu un pahar cu apă, acum! " blonda țipă în căutarea iubitului ei care alerga prin sală după vreun recipient cu lichidul transparent. " Îndepărtați-vă, la dracu, o sufocați! " urlă la noi iar noi facem câțiva pași în spate. " Max, tu, vino încoace! " mă cheamă și mă poziționez tot în fața Mariei. " Ține-i capul! " ea îmi ordonă și-o văd cum se duce în spatele fetei care se chinuia să ia aer. Îi înconjoară cu ambele mâini abdomenul și o împinge ușor în față.  Trage ușor iar fața Mariei devine din ce în ce mai galbenă.

" La dracu, Emma, nu merge! " Lara țipă din treapta mea. " Cine să-i fac respirație gură la gură. " ea vine cu ideea iar Bryan face un pas.

  Probabil ei își bat joc de mine. Maria moare lângă noi iar idioții ăștia se gândesc la respirație gură la gură. Cred ei că va funcționa? Îl văd pe Bryan cum face un pas și-i face semn Emmei s-o întindă pe podea pentru  a urma indicațiile Larei. Și da, Bryan ar fi ultima persoană care ar face asta.

" Voi vă bateți joc de mine? " urlu la ei și-i fac semn Emmei care încă era în spatele să mai facă încă o dată exercițiul. " La dracu se sufocă, nu se îneacă. Emma continuă! " îi ordon și imediat Kevin apare cu un pahar cu apă.

" Își revine. " aud vocea spartă a lui Ken. În cele din urmă Maria reușește să ia aer în cantități mici iar Kevin îi întinde paharul cu apă. O ajut să-l ducă la gură deoarece mâna îi tremura și i-l susțin imediat după ce termină de băut.

  O ajut să se pună pe picioare iar ea se agață de brațul meu. Ne coborâm din ring și-o așezăm pe una din băncile din apropiere. Acum fața ei este ușor rozalie accentuați fiind pomeții, buzele îi sunt vinete iar ochii ușor tulburi. Cele două fete se tot învârteau pe aici, Kevin vorbea la telefon, Ken stătea pe bancă împreună cu ea și-i mângâia părul iar idiotul de Bryan stătea chiar în dreapta mea.

  Brusc mă ridic și fără să adaug ceva îl lovesc brusc cu brațul drept spunând calm la urmă. " Scuze, mi-a scăpat. " mârâi iar ochii lui Kevin sunt ușor comici.

" Gata, băieți, vă rog! Toți am tras o sperietură inclusiv ea, să nu accentuăm asta și Bryan, data viitoare ai grijă cum și în cine dai! " Emma vorbește agresiv iar tipul blond își șterge sângele de la nas. " Acum să mergem acasă. Kevin noi mergem direct la spital, Mia dacă te simți rău să ne suni! Ken, te ducem noi la ai tăi, sunt în drumul nostru, Max, tu o ajuți pe Maria și restul văd ei. " dă ordine iar noi ne uităm cruciș la ea. S-a activat boss-ul din ea.

  În cele din urmă ne conformăm iar eu și Maria o luăm spre apartament. Drumul a fost unul destul de confortabil. Micuța șatenă a ațipit pe la jumătatea drumului și a trebuit s-o trezesc când am ajuns în fața cartierului. Ușor somnoroasă și mofturoasă coborâm din mașină și intrăm în bloc. Liftul ne așteaptă și prima oprire o facem chiar pe holul ei, nu am vorbit mai deloc de când am plecat de la sală și asta doar pentru a nu se simți incomod.

"Călăul"Where stories live. Discover now