Capitolul 56

62.8K 2.7K 178
                                    

                                           " Oameni mari "

Max povestește:

     Mi-am luat privirea de la cei doi plozi care se hilizeau ca niște fete, gata  pentru noi cuceriri și mi-am pierdut privirea chiar pe fata din fața mea. Maria stătea la doar câțiva pași de mine, îmbrăcată într-un costum de baie alb care o avantaja destul de mult, eu încercând cu ardoare să-mi țin imaginația în frâu. Chiar mi-am trecut de vreo două ori mâna deasupra frunții, ștergând cu rapiditate urma de transpirație. Ea și-a lăsat greutatea pe celălalt picior, fiind atentă la Oliver care se hilizea pe marginea piscine, la o mică distanță de noi doi. Emma se pare că a dispărut și ea din peisaj, a plecat în căutarea a ceva de băut pe la bar, iar Kevin caută alert cu privirea un loc pentru noi cinci. Și că tot veni vorba de a cincea persoană, prietenul cel mai bun al Mariei, stă lângă ea holbându-se la băieții care defilau pe marginea piscinei pentru a impresiona fetele, ce nu știu ei, e că au făcut ca și victimă specială, un bărbat.

    Atenția mi-a fost distrasă de-un grup de tineri care treceau pe lângă noi ce se uitau insistent la noi și șoșoteau  unul către altul replici gen: " Acesta nu e Max Browns? " , " Uh, e drăguț, nu glumă, bună partită! " ,  " E cu fata de azi-dimineață din ziar. " ,  " E chiar iubita lui. " altcineva a afirmat, iar ochii fetei șatene de lângă mine s-au holbat și era gata să se arunce la gâtul fetei blonde. Doar brațele lui Ken au mai ținut-o în frâu în momentul dezlănțuirii.

" Oh, da e chiar ea, iubita lui Max! " prietenul blond vorbește și arată cu degetul spre mine, iar ochii Mariei aproape au ieșit din orbită. Fetele din grup au zâmbit ușor rușinate, ca mai apoi Ken să-și primească palma peste cap de la prietena lui cea mai bună. În timp ce grupul s-a îndepărtat rapid de noi, cei doi prieteni se certau și se tachinau în timp ce mergeam spre șezlonguri. " Hellooo, ziarul minte? " o ironizează pe fata șatenă și drept răsplată primește un picior dur în gleznă, ceea ce l-a făcut să șchiopăteze pe marginea piscinei.

Maria povestește:

" Vai, vai, mie! Leșinez! Frumos mai este bărbatul acesta. " vocea lui Ken se aude din sufragerie în timp ce eu încerc să fac două cafele. Ceasul bate deja ora 10:00, iar ieri de când am venit de la piscină, a rămas la mine și peste noapte chiar. " E frumos rău de tot, femeie! " laudele la adresa lui Max continuă, iar eu îmi dau ochii peste cap. " Serios! Și modul în care mușchii spatelui se contractă în timp ce merge, fato, Dumnezeu a depus multă muncă când l-a făcut. " el spune și eu izbucnesc în râs.

    Continuă așa de când am venit, ieri. Îmi tot spune cât de bine arată, cât de frumos este și multe alte lucruri despre Max. Pricep, are o mică-mare pasiune pentru el, însă nu trebuie să mă bage și pe mine în asta. Gura nu-i mai tace de câteva ore și chiar vreau să mă duc la Max și să-i spun ce pasiune a trezit în prietenul meu, Ken.  Cel mai probabil și-ar face cruce și ar spune vreo rugăciune doar de dragul de-a scăpa de tipul blond, ca mai apoi să-l arunce de la etaj sau să treacă cu mașina peste el. Pot constata că prietenul meu a trezit la rândul lui în Max o mic sentiment, teama.

" Uite, ia de-aici! " i-am întins cana mare de cafea, iar el mi-a furat-o rapid dintre mâini. Mi-am recuperat și eu cafeaua ca mai apoi să mă așez pe canapeaua din sufragerie alături de băiatul blond care încă visa la Max. " Te-am mai întrebat odată. Ție chiar ți s-a pus pata pe Max în felul acela? " întrebarea a fost adresată, iar ochii lui albaștrii mă privesc ciudat.

   Sorb o gură din cafea în timp ce el continuă să lenevească alături de mine. " Ți-am spus, nu, nu e genul meu, dar nu pot nega faptul că arată bestial, ce naiba, zici că e un model de lenjerie Calvin Klein. " oftează derutant, iar eu încerc să nu încep să râd. " Așa că tu, bucură-te că ești cuplată cu el și-n reviste, altele stau la colț și își plâng de milă pentru că știu că nu au vreo șansă la el. " îmi dă peste nas și mă încrunt vizibil iritată de vorbele lui. " În viziunea lor, tu ești cea mai norocoasă tipă din lume. " continuă și ochii mei îl ațintesc cu privirea. " Are bani, e deștept, frumos de îl pui în ramă, ce mai vrei? " mă întreabă și tot ce vreau acum este să-i plesnesc din nou una peste fața aia a lui boțită.

"Călăul"Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum