Capitolul 14

86.4K 2.8K 44
                                    

                                                        ”Vodka”

În cele din urmă la masa noastră apar cei doi prieteni, Max și Kevin. Oricum tipul cu ochi albaștri nu arată prea bine. Fața lui îi este ușor albă iar ochii tulburi. Nu cred că a băut, posibil să se simtă doar rău. Mai sunt zile în gen asta.

” Bună fetelor! ” Kevin spune și o sărută pe Emma înainte să se așeze lângă ea. Scaunul din  stânga mea era liber așa că Max se așează acolo sprijinindu-și capul în palme.

” Nu arăți prea bine. ” Emma spune iar el își ridică capul în cele din urmă.

” Mersi, nu știam asta. ” spune sarcastic.

 ” E așa de azi-dimineață. ” Kevin comentează.

” Am nevoie de o cafea, urgent. ” tipul de lângă mine spune iar Emma face semn chelnerului. El se aproprie de noi cu un zâmbet ciudat și se poziționează chiar lângă mine,aplecându-se ușor.

” Te pot ajuta cu ceva? ” întreabă iar eu mă uit ciudat la el. Eu nu voiam nimic, ciudatul din stânga mea voia. Avea un zâmbet tâmp pe față și da, știam ce face, se dădea la mine. Îmi tot zâmbea și privirea lui îmi aluneca pe trup.

” Ea nu vrea nimic, eu vreau! Așa că ia-mi comanda mai repede că am nevoie urgent de o cafea, te dai mai târziu la ea! ” Max a scuipat cuvintele iar eu am simțit cum obrajii îmi iau foc. La naiba, Max! Tipul a plecat grăbit după ce și Kevin și-a comandat o cafea iar eu m-am făcut mică în scaun.

” Nu se dădea la mine! ” spun iar Max râde.

” Serios?! Nu se dădea la tine, doar te sorbea din priviri și se băga cu tine în seamă. ” Spune iar eu simt cum obrajii îmi iau foc. Emma și Kevin chicoteau. Pentru a mă scoate din chestia asta Emma întreabă:

” Max, nu erai ocupat toată ziua? ”

” Mda, dar nu sunt în stare de nimic azi. ” Spune încă ținându-și capul în palme.

  Tipul apăru cu cele două cafele iar Max îi oferi drept mulțumire o privire urâtă. Atenția lui Max și a noastră a fost furată de telefonului lui care vibra pe masă.Max își lăsă cafeaua jos și răspunde la telefon:

” Da, amice. ” … ” Azi? ” … ” Oh, nu, nu pot. ” … ” Nu, nu sunt ocupat doar că mă simt destul de rău. ” …  ” Bine dar îți promit că mă revanșez în altă zi, amice. ” ... ”Promit!” … ” Bine amice, ai grijă. Pa-pa! ”  Își lasă aparent telefonul jos și continuă să-și consume cana de cafea.

” Oliver? ” Emma întreabă iar el dă din cap.

” Ai cam uitat de el. ” Kevin comentează iar eu sunt prinsă de discuția lor.

” Am fost destul de ocupat în ultima vreme și acum voia să merg cu el la înot. Nu sunt în stare! ” spune Max și își scutură capul.

” Și te vei revanșa? ” Emma întreabă iar Max își dă ochii peste cap.

” Normal! ” răspunde indignat.

” Ca de obicei. ” Kevin chicotește iar Max îi aruncă o privire urâtă. La nici 5 minute Max se ridică de la masă și aruncă o sumă de bani pe masă.

” Eu plec. ” Spune și-și ia hanoracul de pe spătarul scaunului.

” Deja? ” Emma întreabă.

” Da, mă doare capul și vreau să dorm. Kevin ne vedem acasă. Pa! ” și i-am pierdut urma după ce normal, mi-a oferit o privire arogantă. La masă am mai rămas doar eu, Kevin și Emma care tot butona telefonul.

"Călăul"Where stories live. Discover now