50. Bölüm Final Part I

20.7K 1.3K 170
                                    

MERHABA CANLARIN GEÇEN BÖLÜM ALDIĞIM TEPKİLER ÇOK GÜZELDİ YA ACAYİP MUTLU OLDUM. FİNAL CİDDİ ANLAMDA ÇOK UZUN OLDUĞU İÇİN İKİ PARTTA YAYIMLANACAK. 

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Saçmalama! Öyle bir şey yapmayacaksın. Valla kardeşimi vermem."

"Aldım bile!" diyerek, arkasını dönüp arkadaşlarının yanına gitti. Ali Buğra korkulu gözlerle arkasından bakakaldı. Merve'den bir hafta ayrı kalmak mı? Ne diyordu bu adam çekip vursun daha iyiydi. Ne yapıp edip şu dönemde karısı ile kuzenini yalnız bırakmamalıydı.

O gece Cihat'ın otelindeki barı kapatmışlardı. Gençler toplanıp eğlenmeye giderken, aileleri kazasız belasız bir gecenin yorgunluğunu evde sohbet ederek geçiriyorlardı. Evden çıkmadan önce Cihat'ın 'on beş gün sonra düğün var ona göre kendinizi hazırlayın' demesiyle ufak bir şaşkınlık yaşandı. Gece boyu çok üstüne gittikleri için seslerini çıkarmadılar. Hemen planlar yapılmaya başlandı. Kardelen, Kadir'e hala tavır yapıyordu.

"Kardelen sadece oğluna takılıyorduk, uzatma hadi!"

"Bu kadar da olmazdı ama abi, yavrum sesini bile çıkaramadı. Sinirden kıpkırmızı oldu. Onun daha yeni hastaneden çıktığını unuttunuz."

"Tamam tamam, bilirim kıyamazsın oğluşuna."

"Kıyamam tabii."

"Anne sen de hiç yardımcı olmadın. Aşk olsun!"

"Kızım hep bu abin yüzünden, eğer ben taraf tutsaydım Cihat'ı daha çok zorlayacaktı," diye cevap veren annesinden sonra abisine daha sert bakan Kardelen, Kıymet ile yumuşadı.

"Kardelen sen onların kusuruna bakma. Benim kıskanç oğlumun içi rahat etsin diye öyle davrandılar. Ömer Çınar, Ecem'i üzmemek için çok uzatmadı. Yoksa düşünemiyorum bile," diye açıklama yaparken, el ve yüz hareketlerinden sonra bu sefer herkes güldü. Selcan ananın ayağa kalkıp, bağırmasını hatırlatınca tekrar kahkahalara boğuldular.

"İyi ki sen gelmişsin Selcan Abla yoksa oğlumu çiğ çiğ yiyeceklerdi."

Kardelen'in içten sözlerinden sonra geceyi sadece düğün için planlar yaparak geçirdiler. Kıymet, anlam veremediği bir duygu yoğunluğu yaşıyordu. O yüzden pek bir şeye karışmazken, Kadir'in öz kızı gibi her şeyi düşünmesine hayranlıkla baktı.

------

Cihat, yüzük olan eline şaşkınlıkla bakmaya devam ederken bile, hala içinin rahatlamadığının farkındaydı. Ömer Çınar için ne yaparsa yapsın susacağım diye kendini hazırlamıştı. Ancak Ali Buğra'nın ondan daha çok üstüne geleceğini düşünmemiş ve yaptıklarına hazırlıksız yakalanmıştı. Ömer Çınar'ın içi soğusun diye yaptığını tahmin etmesine rağmen kırılmadan edemedi.

"Cihat, ben seni tebrik edemedim. Çok mutlu olun canım," diye ona kollarını uzatmış Merve'ye baktı. Boynunu eğip, sarıldığında Ali Buğra'ya hıncının yerli yerinde olduğunu hissetti. Merve'nin üzüleceğini bilmese aklındakini yapmaktan çekinmeyecekti.

"Teşekkür ederim Merve, senin hakkını da ödeyemem."

"Ne demek canım! Siz mutlu olun, yeter."

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin