24. Bölüm

23.6K 1.8K 500
                                    


Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Şu on dakika öncesine kadar en sevdiğim yerinin gözlerin ve dudakların olduğunu düşünmüştüm. Ancak şimdi anladım ki ben en çok bacaklarına ve kalçalarına vuruldum." dedi ve tekrar kalçalarını sıktı. Kıymet o ara kendini yukarı kaldırıp, Kadir'in sertliğine bastırdı. Allah'ım ben tiksinecek diye korkarken adam en sevdiğim yer dedi. Bakışları hiç değişmedi. Çok şükür diye şükür ederken kendinden geçmek üzereydi. Kadir'in sözleriyle havalara uçmak istedi.

"Ah kadın beni öldürüyorsun. Böyle yaparsan duramam. Bu nasıl bakışlar..."

"Durmanı isteyen kim..." Kıymet o kadar utanarak söylemişti ki, Kadir kahkaha attı. Kafasını boynuna gömüp, kokusunu çekti. Sonra kaşlarını çatmış, sanki kızar gibiydi.

"Seninle ilk sevişmemiz, böyle olmamalı... Sen, çok daha iyilerini hak ediyorsun. Veee! Ben sağlıklı bir erkeğim beni zorlama bebeğim," dedi. Kıymet'in yüzünde güller açtı. Bir erkeği böylesine etkilemek başka bir duyguymuş. Ölmeden önce bunu yaşadığı için çok mutluydu. Tabi birazcık da utanıyordu. Bu yüzden alt dudağını ısırdı.

Gözleri ışıl ışıl alt dudağını ısırmış, kendine aşkla bakan kadın ona neler yapıyordu. Hemen şuan da bikinisinin altını çıkarıp, içine gömülmemek elde değildi. Çok seksi çok güzel çok çok çoktu. Kadir tanımlayamıyordu. Böylesine bir duygu yoğunluğunu da beklemiyordu. Kalbinin sıkıştığını hissetti. Ölürsem de bu kadına sahip olduktan sonra öleyim diye düşünüp, kafasını yukarı kaldırdı. Gözlerini kapattı. Çünkü bu görüntüye dayanamayacaktı. Kıymet'in yanına kendini attığında nefesinin yetmediği bir heyecana sahipti. Eli Kıymet'in minik ayva göbeğini okşarken, nasıl sakinleşecekti oda meçhuldü.

Sessizce güneşin tadını çıkardılar bir süre yorulmuşlar mıydı? Yoksa biraz düşünmeleri mi gerekiyordu. İkisi de birbirine zaman tanımak istedi. Biri sağ dirseğinin, diğeri sol dirseğinin üzerinde olacak şekilde aynı anda birbirlerine döndüler. İkisi de gülümsedi. Kadir elini kaldırıp, mavi gözlerine vurulduğu kadınının saçlarını kulağının arkasına sıkıştırdı.

"Acıktın mı?"

"Biraz..." diye cevap alınca gözleri Kıymet'in yuvarlaklarına kaydı. Hiç çekinmeden bakmaya devam etti. Ah Ah dercesine içini çekti.

"Ben başka şeyler yemek istiyorum ama neyse," dedi ve ayaklandı. Kıymet, Kadir'in imasıyla bütün vücudunun ürperdiğini hissetti. Göğüsleri hemen baş vermişti. Kendine şaşırdı. Çünkü oda yakışıklı adamının istediğini istiyordu. Uzattığı ele bakıp, oturur pozisyonuna geldi. En nefret ettiği şeylerden biri de yerde otururken geri kalkmaktı. Çok zorlanıyordu. Kadir ne yaptığını anlayınca kendine kızdı. Hemen iki elini uzatıp, eğildi. Bütün ağırlığını kendine alarak sevdiği kadını kucağına çekti.

Ondan sonra akşamın kızıllığına kadar Kıymet elbisesini hiç giymedi. Çıplaklığından utanmadı. Yemek yerken bile üstünü giymesine izin vermeyen adamla daha bir öz güveninin yerine geldiğini hissetti. Kadir, 'göz banyomu bozmaya hakkın yok ama neyse deyip,' kendi tişörtünü giydirmişti. Kucağına oturtmuş, sürekli bacaklarını okşamıştı. Elleriyle beslemiş, sık sık öpmüştü.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now