Yeni Hikaye Duyuru

13.3K 643 59
                                    


Merhaba sevgilim okuyucularım, 

Bütün baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Biliyorum çok uzun zamandır bölüm yükleyemedim ve bu kendimi affedemediğim bir saygısızlık. Elimde olmayan sebeplerden dolayı bir türlü yazamadım. Sizin beklediğinizi bildikçe inanın yazmak istedim. Ancak içimden gelmeyince de sırf yazmak için yazmış olmak istemedim. Bu benim emeğime ve sizin gibi okuyucuya uygun olmazdı. 

Pazartesi günü itibariyle Gurur Savaşı için bölümler tekrar düzenli olarak gelecek. Ben onları çok özledim. Umarım sizlerde özlemiş, unutmamışsınızdır. Sizden ricam hafta sonu en azından son üç bölümü tekrar okumanız. 

Duyuru başlığıma gelince elimde geçen kış yazdığım kısa bir hikayem vardı. Kendimi denemek için yazdığım yayımlamayı pek düşünmediğim bir hikayeydi. Bu iki aylık gecikmenin bir özrü olarak yayımlamaya karar verdim. 

Tamamen Yüreğime Kan Damlar ve Gurur Savaşındaki karakterlerden bağımsız bir hikayedir.  Bir kaç güne tanıtımını ve yeni hikaye olarak yükleme yapacağım. Bugün sadece kapak fotoğrafıyla sizi tanıştırmak istiyorum. 

BEN ÖZLEM&TEKİN ÇİFTİNİ ÇOK SEVDİM. UMARIM SİZDE SEVERSİNİZ.

 UMARIM SİZDE SEVERSİNİZ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now