33. Bölüm

24.7K 1.6K 480
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Kendini mahrum ettiğin gün öldüğüm gün olur!"

Ecem'in içi Cihat'ın sözlerinden sonra sıcacık oldu. Öyle seviyordu ki onu, şu saatten sonra o istese bile kendi uzak duramayacaktı. Bir saate yakın sarmaş dolaş oturmuşlardı. Annesinin düğününde geç kalkamayacağını söyleyerek, yatmak istemişti. Cihat bu gece de onunla uyuyamayacağı için mutsuzdu. El mecbur kabul etmişti. Odasının önüne geldiğinde yine ev sessizdi. Alnından öpüp, iyi geceler dileyerek hızla oradan uzaklaşmıştı. Çünkü bugün nedense çok duygusaldı. Mavişini zorlamaktan, ne olur birlikte uyuyalım diye yalvarmaktan korkuyordu.

Ceren alışveriş yaptığı için çok yorulduğunu söyleyerek evine gitmişti. Biraz moralinin bozuk olduğu belliydi. O yüzden kimse üstüne gitmedi. Ecem bu geceyi de kendi odasında geçirip, ertesi gün çok misafir geleceği için Ceren'le geçireceğine söz vermişti. Cihat sabırla bekliyordu. Annesinden Ecem için kendi odasını hazırlamasını istemişti. Bir gece daha dayanmalıyım, yarın benim yatağımda benim kollarımda olacak diye uykuya daldı.

Ecem ise Cihat'ın arkasından boynunu büküp, baktı. Pişmanlığın en dibini yaşadığını bu akşam gözlerinden anlamıştı. İçindeki kızgınlıktan eser kalmadığını biliyordu. Kendini anlatışı, tanıtışı, en önemlisi yaşatışı sevilecek adam olduğunu gösteriyordu. Elini kalbine koydu.

"Yanılmadın ha kalbim! Bu adam doğru adam derken, yaşadıklarımıza rağmen onu sevmeyi bırakmayarak, sürekli mutlu ol diye fısıldarken hep haklıydın. Ne olursa olsun aşkın da, ızdırabın da, mutluluğunda bu adam diye basbas bağırırken iyi ki kulaklarımı sana tıkayamamışım," diye sevdiğinin arkasından mırıldanıp, odasına girdi.

Ertesi gün yine en erken uyanan kuşkusuz Fatma Hanımdı. Çünkü bugün biricik oğlu evleniyordu. Sadece yakın akrabaların ve dostlarının katılacağı bir düğün olacaktı. Kıymet sadece nikah ve kokteyl diye biliyordu. Onun için sürpriz yapmak isteyen Kadir her şeyin kusursuz olması adına annesi ve kardeşi ile sessizce çalışmıştı.

Malikanenin arka bahçesinde olan havuz başına hazırlık yapıldı. Onar kişilik yuvarlak masalardan sekiz masa konuldu. Havuza giden yola beyaz aranjmanlar yapıldı. Her tarafa küçük ve rengarek lambalar konuldu. Yine yıllanmış çınar ağaçlarından birinin altına orkestra yerleştirildi. Pist olarak kullanılmak üzere havuzun sağ köşesinde ki barın önü ayarlandı. Bugün Kıymet hiç dışarı çıkmayacağı ve camdan bakılması engelleneceği için tüm işler hızla yapıldı.

İstanbul'da tatlı bir telaş vardı. Erdem ve Samet VIP bir münübüsle Sevda Hanım ve Hurşit Ağayı havaalanından, Burçak ve Başak'ı, en son da Bahar Hanım ve Buket'i almışlardı. Bahar Hanım kız kardeşiyle yolda hasret gidermek istediği için Erdem'le gelmişti. Buse biraz sitem etse de annesine hak verdi. Buket'te boşuna yorulmayın bende annemle gelirim deyince buna en çok sevinen hiç kuşkusuz Erdem'di.

Erdem'de arabanın arkasına oturdu. Hem bir ihtiyaçları olur diye hem de Buket'in gözlerine bakmak istiyordu. Sıfır makyaj ve eşofmanlı hali bile dünya güzeli olduğunu gösteriyordu. Eniştesi ile yaptığı neşeli sohbet ile onunda içine sevinç doldurduğunun farkında değildi. Keşke hep böyle neşeli olsan, hep böyle tatlı tatlı konuşsan diye daldı. Öyle kendine dalmıştı ki Buket'in de ilk defa ona kaçamak bakışlar attığının farkında değildi.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin