25. Bölüm Part II

22K 1.6K 326
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

----------------------------------------------------------------------------

"Bu gece beraber uyuyalım mı?" diye sorduğunda Kıymet'in bütün tüyleri ayaklanmıştı. Şimdi bu kadar yakınlaşmadan sonra sadece uyumayacaklardı değil mi? 'Senin için fesat adam seni alıştırmak için söylüyor' diyen iç sesine kaşlarını çattı. Ne yani Kadir sevişmek istemiyordu o mu istiyordu? 'Evet, istiyorsun' diyen iç sesine sinirlenmek istedi. Ancak tepki bile veremedi.

Tabi ki istiyordu. Yıllardır bir kadın olarak elinde olmayan şeyler yüzünden hor görülmüştü. Kendini savunamamış, tepki bile verememişti. Yaşına rağmen yakışıklılık ve karizma akan bir adam tarafından sevilmek hem bedenine hem ruhuna ilaç olacaktı. İyileşmek istemesi kötü müydü? 'Hayır, sonuna kadar hakkında bu isteğini adama söyleyecek kadar cesaretli olduğunu düşünmüyorum' diyen sesle gaza geldi.

Gözlerinin içine bakan adama daha çok sokuldu. Mücadeleyse Kadir sonuna kadar mücadele etmişti. O sadece beklemişti. Bu adamı istiyor muydu? Hem de tüm kalbiyle o zaman şimdi açık olma vaktiydi.. Aşkla aktı gözlerine ve sakin olmaya çalışarak konuşmaya başladı.

"Kadir'im," diye fısıldadı. Elini adamın yanağına koydu. Kadir başını çevirip, Kıymet'in avuç içini öptü. İlk defa aidiyet belirten bir kelime duyduğuna mutlu oldu.

"Söyle gülüm," diye cevap verdi. Karşılıklı gülümsediler ve sonra Kıymet zorlanarak da olsa ayağa kalktı. Elini sevdiği adama uzatırken bile bütün bedeni titriyordu. Kadir, ilk önce mavi gözlere baktı. Sonra sesini çıkarmadan ikinci baharının elini tutup, ayağa kalktı. Kıymet'in ne söyleyeceğini çok merak ediyordu. Kıymet yürümeye başladığında arkasından gitti. Fakat nereye dememek için kendini zor tuttu.

Kıymet'in heyecanı hat safhadaydı. Bacakları bedenini taşımaz olduğunda az kalsın merdivenlerden aşağı düşecekti. Kadir'in ellerini sımsıkı tutup çekmesiyle düşmekten kurtuldu. İşte Allah'ım işte, ben hep senden bunu istedim, bunu diledim. Ben düşerken beni tutacak, ben yaşamsal faaliyetlerde zorlanırken hayatımı kolaylaştıracak, beni ezmek yerine yüceltecek biri... Böylesini bana yar ettiğin için bin şükür diye geçirdi içinden ve yatak odasına geldiler. Şimdi karşılıklı ayakta duruyorlardı. Hala elleri kenetlenmiş şekilde duruyordu.

Şimdi geçmişinin karanlığını silecek adamla heyecanın doruk noktasındaydı. Söyleyeceği şeyle hem utanıyor hem de bunu istediği için şaşıyordu. Aslında yaşayacaklarından korkmuyor değildi. Hiçbir şeyinden tiksinmeyeceğinden ya da yapamayacakları için zorlamayacağından emindi. O kendinden korkuyordu. Kitaplarda okuduğu filmlerde seyrettiği zevki hiç yaşamamıştı. Orgazm denilen duyguyu zaten bilmiyordu. Ya yine hiçbir şey hissedemezsem diye düşündü.

'Öpücüklerinin yakıcılığını hissedemedin mi?' diyen iç sesine gülümsedi. Dimi ya öpücükleri böylesine mutluluk verirken birde onun olursa nasıl hissederdi. Hem bu adamı arzuluyordu. Bunu yaşamak bile bir şans gibiydi. Merakla gözlerini ayırmayan adamına gülümsedi. Biraz daha yaklaştı. İkisi de heyecanlıydı. Nefesleri birbirine karıştı. Sesinin de bedeni gibi titrememesini umarak;

"Bu gece senin olmak istiyorum," dedi ve dudaklarına yapıştı. Kollarını adamının boynuna doladığında Kadir'in elleri belini sardı. Kadınını kendine doğru çekip, aralarında milim boşluk bırakmadı. İkisi de birbirlerini açlıkla öperken, Kıymet ruhunu kuşatan arzuyla inledi.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now