15. Bölüm

23.2K 1.7K 609
                                    

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"GER...GERÇEKTEN BULDUN MU?"

"Senin o akılsız başın yüzünden, ekstra zaman harcamak zorunda kaldım. Köpekler gibi pişman olduğuna inanmasaydım da hayatta yardım etmezdim. Denizli de..."

Cihan'ın ve diğerlerinin bu konuda bütün söylenmelerine kulak tıkamıştı. Tek derdi Ecem'i bulmaktı. Kimseye kızmıyor, kırılmıyordu.

"Denizli'ye baktırmıştık. Neresindeymiş?"

"Ömer Çınar YILDIZ diye biriyle birlikte, Babadağ'ın bir köyündeler. Sizinkiler sadece teyzesinin evine baktılar demek ki," diye bitirilen cümlesinde, özellikle kuzeni olduğunu söylememişti. Bu aşk hikayesinde herkes kendince Cihat'a acı vermeye çalışıyordu. Birbirlerinden habersiz onun da cezası bu olsun diye düşündüklerinden bilgiler hep yarımdı.

Ömer Çınar mı? Oda kimdi? Günlerdir uyku uyuyamadığı konu gerçek mi olmuştu? Ecem başkası ile mi beraberdi? Bunu kabul edebilir miydi? Sanane istediği ile olur sanane diye bas bas bağıran vicdanıyla kalbinde bir ağırlık hissetti. Yine aynı oluyordu. Kalbi boğazında atıyordu. Kaya, Cihat'ın bembeyaz olmuş yüzüyle yerinden fırladı. Onu yatağa oturttuğunda, titrediğini hissediyordu.

"Kim! Kimmiş?"

Oda aşıktı. Arkadaşının şuan ki korkusunu, kıskançlığını nasıl acıtıcı bir duygu olduğunu çok iyi biliyordu. Daha geçen akşam hastaneye gittiğinde Gökçe'nin, Burak denen doktor bozuntusuyla çay içiyor diye ne hale gelmişti. Cihat'ın ise bilmediği kişiyle yıkılacağını bile bile devam etti.

"Bilmiyorum oğlum onu da kendin bul. Sakin ol ve hata yapma. Bu sefer bari yargılamak yerine kızla konuş."

"Ko...konuşursa..."

"Konuşmasa da haklı. Neyse Ecem'e kendini affettirmeden gelme... Görüşürüz..."

Cihat kapatılan telefona baktı. Ömer Çınar kim? Ömer Çınar kim? Ömer Çınar kim? Beyni şuan sadece üç kelimeyi döndürüp, duruyordu. Cihan iki günde bulurken, kendileri nasıl bulamamışlardı? Kaşlarını çattı.

"Kaya sikerim senin yapacağın araştırmayı da adamlarını da! Ne yapıyor lan bunlar? Denizli de herifin biriyleymiş. Bana bilerek mi acı çektiriyorsun..."

"Saçmalama istersen. Teyzesinin evi, kuzeninin fabrikası, her yerde adamlar var. Ecem den hiçbir iz yok! Kız ne telefon kullanıyor, ne de kredi kartı falan kullanıyor. Kendini çok iyi gizliyor..."

Kaya tıslayarak cevap vermişti. Bir kızın tek başına yapabileceği bir gizlenme değildi bu, kesin yardım eden biri vardı. Kuzeninden şüphelendiği için adamı izletmişti. Ondan da bir şey çıkmamıştı. Özel güvenliklerini bırak, polis arkadaşlarını bile Ecem'i bulmak için seferber etmişti. Emanetinin canını daha çok yakacağını bilerek, sinirli konuşmasını devam ettirdi.

"Belki de o adam yardım ediyor. İzmir'e geldi diye biliyoruz. Bir geliyoruz ki Denizli'ye gitmiş. Üstüne oraya nasıl gittiğinin hiçbir kanıtı yok..."

Cihat sinirden kıpkırmızı oldu. Sen o kızı, elinin tersi ile adamların önüne ittin. Bu neyin kıskançlığı diye rahat bırakmayan vicdanı ile çığlıklarla bağırası geliyordu. Telefonuna gelen yer bildirimine baktı bir süre. Kaç saniye, kaç dakika telefona baktı...

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now