49. Bölüm

19.8K 1.4K 264
                                    


Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

"Seni seviyorum!"

Ecem'in kollarında uykuya dalmasından sonra o da kendinden geçmişti. Sabaha karşı aynı hisle uyandığında, haftaların özlemiyle tekrar sevişmek istemişti. Reddedilmediği için kendini çok şanslı hissediyordu. En son güneş ışıkları odaya dolarken, sevdiği kadının içinde olmanın inanılmaz mutluluğunu yaşamıştı.

Gözlerini araladığında yorgun ama mutlu en tatlı gülümsemesi yüzünden okunuyordu. Kolunu uzattığında yatağın boş olmasıyla suratı asılsada, Ecem'in yastığını alıp yüzüne kapattı. Kokusunun orada olması bile huzurdu. Tam sevdiğinin mis kokusuyla mayışmışken, güzel sesiyle gülümsedi.

"Hayırdır kendini boğmaya mı çalışıyorsun?"

"Hımmm! Evet, hemde kokunla?"

Ecem yastığı çektiğinde, sevdiği adamın üstüne düştü. Cihat'ın kahkahası mavişi daha çok sinir ederken, kızarak kalkmaya çalıştı.

"Şöyle hareketler yapma diyorum sana! Bir yerin acıyacak ya."

"Merak etme iyiyim. Hadi bana bir sabah öpücüğü ver gün ışığım, benimde güneşim doğsun."

Dudaklarını birleştirip, doyasıya bir öpücük aldı. Sonra elini sevdiğinin yanağına koydu. Çenesinden, burnundan ufak ufak buseler kondurduktan sonra boğuk bir sesle konuştu.

"Günaydın!"

"Günaydın! Hadi kahvaltı hazır koca bebek, karnını doyuralım da ilaçlarını iç."

"Tamam Mavişim."

Birlikte kahvaltı ettikten sonra Ecem genç adamın ilaçlarını içirmiş, zaman kaybetmeden tekrar yatırmıştı. Cihat'ın sızlanmalarını umursamamış, daha bir önceki gün öğrendiği isteme töreni için hazırlık yapmaya karar vermişti. Öğleden sonra Buket ve Merve ile alışverişe gitmiş, içine sinen göbeğini de kapatan bir elbise almıştı. Koştur koştur eve geldikten sonra hazırladığı valizlerinin içine elbisesi ve ayakkabısını yerleştirmişti. Akşamüzeri Doruk ve Kaya gelmiş, hep beraber otellerinde kullanılan vip minibüslerden biriyle yola çıkmışlardı. Erdem, Ali Buğra ve Merve'de bebekleri ile onlara eşlik ediyordu.

Arkalarında bir araba dolusu koruma onları takip ediyordu. Başlarına gelen bu kadar olaydan sonra artık korumasız dolaşamayacaklarını herkes kabullenmişti. Kaya ile irtibatta olan adamlar bazen çok yakınlarda iken, bazen de varlıkları bile belli olmuyordu. Erdem'in kontrolünde olan bir ekipte olabildiğince kendilerini hissettirmiyordu.

Ecem'in içi hala rahat değildi. Egolu kazmasına bir türlü laf anlatamadığı için mecbur kabul etmişti. Daha doğrusu herkesi öyle güzel organize etmişti ki, baskılara tamam demek zorunda kalmıştı. Bir tarafı heyecanlanırken, bir tarafı korkuyordu. Dün geceki ateşli üç sevişmeleri aklına gelince, yine içi titredi. Mavi gözlü gaddarı gözlerini ondan ayırmadıkça da aklına o görüntüler geliyordu. Karnında ve bacak arasında hissettikleri ile oturuşunu değiştirmek zorunda kaldı. 'İyice kudurdun,' diyen iç sesine hak vermeden edemedi. Bu kadar insanın içinde aklına gelenler edepsizlikti. Kesinlikle başka açıklaması yoktu.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now