23. Bölüm Part II

21.4K 1.6K 393
                                    

TEKRAR MERHABA BENİM TATLI OKUYUCULARIM BU YAZARINIZ BU HAFTA COŞTU  UZUN UZUN BÖLÜM YAZDI VE YAZDIKLARINI PAYLAŞMADAN DURAMADI.  BAKALIM BEĞENECEK MİSİNİZ?

Lütfen hikayeye başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kıymet, Kadir'i ne kadar kırdığını düşündükçe ve ertesi gün bacaklarını gösterdikten sonra alacağı tepkinin korkusuyla geceyi bölük pörçük bir uykuyla geçirdi. Sabah erkenden ne giyeceğini düşünürken Ecem'in geçen yıl;

"Annem sen genç kızlara taş çıkartırsın, bak bu kırmızı bikininin otuz altı bedenini kendime kırk bedenini de sana alıyorum. Ne olur, kırma beni annem," diye aldığı ve bir kere kimsenin olmadığı bir yerde kızıyla birlikte giydiği bikiniyi çıkardı. Üstüne beyaz yazlık bir elbise giymeye karar verdi. Genellikle dizlere kadar etekli mayo giyiyordu. Yoksa insanlar bacaklarını gördüklerinde kaza mı geçirdiniz, ne oldu gibi sorular soruyorlardı. Kimseye kırılmıyordu, kızmıyordu ama artık bacaklarını anlatmaktan sıkılmıştı.O yüzden saklıyordu. Aslında utanmıyordu da ama farklı bir psikolojiye giriyordu. Sorulan sorulardan sonra asla kendi gerçeğini unutamayacağını anlıyordu.

Çanta mı hazırlamalı yoksa üzerine mi giyinmeliydi. Bir süre sonra yatta üzerini değiştirebileceği için bikinisini, elbisesini ve güneş kremlerini çantaya yerleştirdi. Sonrasında duş için şampuan, duj jeli ve kremlerini de aldı. Yedek iç çamaşırı ve bir şort, tişört koydu. 'Hayırdır Kıymet yatılı mı gidiyorsun,' diyen iç sesine kaşlarını çattı. Abartmış mıydı? Omuz silkip, sıcak bir duş için banyoya girdi. Duştan çıkıp, duvar saatine baktığında biraz panik oldu. Çünkü Kadir kahvaltıyı birlikte yaparız, en geç dokuzda alırım demişti. Saat dokuza çeyrek vardı. Saçlarını kurutup, siyah bir tayt ve üzerine oldukça uzun fuşya rengi bir tunik giydi. Yüzüne sadece güneş kremini sürüp hızlı bir şekilde evden çıktı.

Kadir'in uykusuzluktan gözaltları şişmişti. Gece ne zaman gözünü kapatsa Kıymet'in acı çeken yüzü önüne gelmişti. Evlenme teklifi ettiği için çok pişman oldu. Becerememiş miydi? Çünkü ilk defa evlenme teklifi etmişti. İlk karısı ile görücü usulü evlenmişti. İstenme olmuş ve düğün tarihi belirlenmişti. Zaten zor geçen on bir yıllık evlilikten sonra da bir daha hiç evlilik düşünmemişti. Bir erkeğin yaşayabileceği en ağır hakareti yaşamıştı. Aldatılmıştı. Buna rağmen kadınlara inancı değişmedi. Çünkü annesi, kardeşi gibi kadınlar vardı. İyi olan kadınları örnek almayı tercih etti. Sadece kendisi talihsizlik yaşamış, para göz ve doyumsuz bir kadınla evlenmişti.

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)On viuen les histories. Descobreix ara