1. Bölüm - Part II

33.4K 1.8K 196
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.


Allah'ım bu kim diye, içinden geçirdi. Gözleri kendisinin ki gibi masmaviydi. Uzun boylu kumral mı esmer mi olduğunu anlayamadığı bir yüz ve alaycı bir ifade ile elleri birleşti. Ecem bugüne kadar sayısını bilmediği adamla çıkmıştı. Çoğuyla da el ele tutuşup, öpüşmüştü ama kimse de böyle olmamıştı. Adam da onu beğenmişti. Az çok bir kadın olarak kendine nasıl bakıldığını anlardı.

Herkes yerlerine yerleşirken kendine geldi. Bugün ki görevin arkadaşını koruyup, kollamaktı. Ne demeye dakika bir gol bir adamı gözüne kestirdin diye azarlayan iç sesine sonuna kadar hak verdi. Gökçe ile anlaşmış gibi Merve'yi ortalarına alıp, oturdular. Arkadaşının titremeye başladığını anladığında içi ezildi. Bir de yere bakıyordu. Biliyordu ki utanıyordu. Birde pislik gözlerini dikmiş utanmadan bakıyordu.

Cihat denen adam kendine Cihan da Gökçe'ye gözlerini dikmiş baktıklarının farkındaydı. Hepsi de çok keyifliydi. Sadece Ali Buğra gözleri acılar içinde Merve'yi göz hapsinde tutuyordu. İçkiler geldi. Ortam biraz daha yumuşadı derken ağzının içine düşecek gibi bakan adam pat diye Merve'ye dans teklif edince şaşırdı. Şaşırmaktan çok bozulmuştu açıkçası böyle bir şey beklemiyordu. Aman banane dercesine omuz silkti. Ondan sonrada eğlenmeye karar verdi. Aradan ne kadar süre geçti bilinmez Gökçe ile lavaboya gittiğinde keyfinin yerine geldiğini hissediyordu. O adamın kendine dans teklifinde bulunmamasına neden bu kadar bozulmuştu. Hiç anlam veremedi.

"Gökçe, Cenkay'ın ortağı hımm neydi adı.. Ha buldum Cihan sana nasıl bakıyor fark ettin mi?"

"Evet."

"Çok hoş adam değil mi neden ters ters bakıyorsun adama..."

"Biz daha önce karşılaştık Ecem."

"Aa nerede?"

"Hastanede çarpışmıştık."

"Ayy ne romantik. Yeşilçam filmleri gibi gerçi bunları Merve daha iyi bilir ama kitap falan da düşürdün mü bari, beraber toplar sonra kafalarınız çarpardı ve BOMMM kıvılcımlar hava da uçar aşık olurdunuz." Katıla katıla gülmeye başlayan Ecem,

"Şimdi şu çanta kafana inerse kıvılcım nasıl oluyormuş görürsün."

"Tamam, tamam sustum."

"Hem sen beni bırak Cihat denen çocuk seni nasıl yiyor ondan haber ver."

"Git ya salak mıdır nedir bakışları ile beni soyup, iskeletimi çıkardı. Ama çölde kalmış susuz hayvan gibi Merve'ye atladı." Biraz bozularak konuştuğunu fark eden Gökçe;

"Hımm sana mı atlamalıydı."

"Yok ya banane ne yaparsa yapsın hadi içeri gidelim Merve yalnız kalmasın." Gerçi Cihat Efendi onu yalnız bırakmaz ama diye düşünüyordu. Tuvaletten dışarı çıktıktan sonra Cihan ve Cihat'ın önden yürüdüklerini fark ettiler. Kalbine yine bir şeyler olmuştu. Biraz hızlanınca konuştuklarını çok net duymaya başladıklarında artık Ecem'in sinirden ayakta duracak hali kalmamıştı.

"Cihat, tamam kırmızılı kıza taktın. Haklısın çok da güzel ama bak Buse'nin yakın arkadaşıymış. Düşündüklerin yüzünden Cenkay ile aran bozulmasın tabi Ali Buğra da var."

GURUR SAVAŞI Güzel Seven Kadınlar Serisi 2 (Bitti)Where stories live. Discover now