40.Bölüm (2.Serinin Sonu) ◤Matthew Staton Bomer ◢ Happy Birthday ☺

371 125 65
                                    

MATT&NATASHA(Sem)

 Matt, Sem'in çığlıklarını işittiğinde bedeni baştan aşağı titredi ve sinirden tüm kasları kasım kasım kasıldı.Ruhunun çılgınlaştığını hissetti.Natasha mazgal arasından adamları kesik kesik izliyor ve artık nefes almakta zorluk çekiyordu.Telefondan cam kırığı sesi duyuldu bu ya bir bardak ya da bir kavonozdu.Ardından bir çığlık koptu! Sem'in çığlığı!.. Adam Matt'e havlarcasına azarladı. "Evet çocuğun yaşayıp yaşamaması senin elinde Matthew Staton Bomer!" Natasha suratını buruşturdu.Havalandırma borusunda ayakları mazgala gelecek şekilde döndü ve çok gıcık edici sesler meydana getirdi.Bu tıpkı bir çatalı tahtaya sürttüğünüzde çıkan ses gibiydi.Patron dedikleri kişinin kulağı tırmalandı.Havalandırma borusuna doğru kafasını kaldırdı. "Bu da nesi?!" Natasha şiddetli bir şekilde mazgala vurdu.

 Mazgal demiri uçarak korumların kafasına denk geldi.O havalı tavırları kesilmiş ve elleri kafalarında yerde kıvrana kıvrana bağırınıyorlardı.Natasha havalandırma deliğinden kaydı.Önüne gelen küt kısa saçlarını arkaya doğru attı.Adam ilk olarak yerde yatan korumlarına daha sonra üzerine doğru gelen Natasha'yı baştan aşağı süzerek geriledi.Siyah deri eldivenleri ile adamı tuttu ve kafasını duvara çarpıttı.Pek fazla zorluk çekmemişti.Adam zorlukla telefonu kulağına götürdü.İnleyerek, "Çocuğu rahat bırak evden çık!" diye emir verdi.Telefon saniyeler içinde kapandı." Lütfen l-lüt-tfen b-ban-na zarar ver-rme çocuğu öldürtmedim lütfen!" Natasha, adam'ın kemerine sıkıştırmış olarak gördüğü silahı alıp ağzına soktu." Peki ya diğer ne olacak? " Silah ağzına tıkalıyken konuşmaya çalışıyordu ama boşuna nefesini tüketiyordu çünkü; ne Matt ne de Natasha dediğinden bir şey anlıyordu.Adam'ın ağzı gerildi ve alnından oluk oluk ter akmaya başladı.Natasha, Matt durumdan rahatsız hissetti."Kaderde kendi silahın ile ölmek de varmış demek!" Adam duvara çarpa çarpa sağa sola kafasını çevirmeye başladı.Natasha tam o anda tetiğe bastı ve adam'ı bırakarak bembeyaz duvarın kıpkırmızı oluşuna tanıklık ettiler.Yerde kaldıramadıkları acıya bayılmakla tepki gösteren korumların üstlerinden geçtiler.

15.Gün Sonra...

MATT&SEM&✞KESHA✞

 Chris öldükten sonra Sem ve Matt barışmış tekrar kardeş gibi olmuşlardı.Bütün yaşananları silip yeni bir sayfa açmaya karar verdiler.Ken ortadan kayboldu.Yaklaşık on beş gündür, Sem ona ulaşamıyor ve sinirleri iyice harap olmuş durumdaydı ama bunu Matt'e yansıtmıyordu.Chris'in öldüğüne kabullenmiş fakat geceleri ağlayış seslerini sıklıkla duyuyordu.Sem ve Elise pek fazla görüşemiyordu ki neticede Elise'in artık bir işi vardı.Ayrıca bugün Matt'in doğum günüydü.Sem parti vermeyi düşündü sonra çok klasik olur deyip vazgeçti.

 Sem kafasını camdan çıkarıp gökyüzüne baktı.Bulutlar hızlı hızlı geçiyor hava yavaş yavaş kararıyordu.Sem kafasını içeri geri soktuğunda yatağının kenarına oturup tavana montalanmış televizyon'da ani reklam girişimine baktı.

Kesha Mexico'ya geliyor.Warrior Tour mucizesi Mexico'da sonlanacak.

Konser Mexico Stadium saat; 19.30'da!..

 

 İşte Sem sonunda ne yapacağını bulmuştu.Matt'in doğum gününü kutlarken aynı zamanda kendide eğlenecekti.Telefonuna uzandı ve Kesha'nın numarasını çevirdi.Sem birkaç buluşmadan sonra eli ayağı titremeden Kesha ile rahatça konuşabiliyordu. 

YALANLAR KÖPRÜSÜWhere stories live. Discover now