38.BÖLÜM

377 126 67
                                    

                                                           NATASHA&(Fredy Admagam)

 Ay turuncu bir meyve gibi gökyüzünde sarkıyordu. Namiyi taxi'ye bindirip evine yollamıştı ki, taxi'ye bindirine kadar ecel terleri döktüğünü hatırladı.Etrafa saçılmış marka marka viski şişelerine göz devirdi.Balkon'un kenarına yapışmış olan genelde kore'de gördüğü kiraz ağcının pembemsi beyaz tatlı çiçekler omzuna tehet geçti. Telefonun çalmasıyla irkilip, ayak ucundaki viski şişesini ittirerek balkondan çıktı.

-

İlk konuşan karşıda ki oldu."Merhaba Natasha."

"Merhaba'da, siz kimsiniz?"

"Ben D.o.o.m şirketinin kurucularından Fredy Admagam."

Natasha bembeyaz tavana baktı."Arama amacınız?"

"Müdür öldü!.."

Natasha tutulduktan sonra kekeleyerek devam etti."N-n-ne?! öld-düm-mü?"

Karşıdan gelen ses gayet temkinli ve sakindi.Üzgünlük belirtisi yoktu."Ve yeni müdürümüzün sen olabileceğini düşündük."

Natasha şaşkındı."Hayır, hayır ben yapamam." Hafif bir gülüşten sonra nefes alıp devam etti."Ama yapabilecek birini tanıyorum."

"Bu pozisyona kendini uygun görmemen çok üzücü neysee, kim?"

"Sem Fray!.."

-

                                                             SEM&(Natasha)

 Gece artık en kara halini aldıktan sonra Sem çatıya çıktı.Gökyüzü hala bulutluydu ve tek bir yıldız bile görünmüyordu.Yalnızca ay bulutların arasından ara sıra yüzünü gösteriyor, adeta mürekkep denizinde ince bir dilim limon gibi...

 Asfalta doğru baktı.Gözlerini kısıp birbirlerini iten karınca gibi gördüğü çifte şaşkın bir bakış yolladı.Ellerini dizinden çekerek telefonu eline aldı ve facebook'a girdi.Gelen bilidirimlere sessizce lanetler okuyarak açıp kapattı.Umursamazca mesaj simgesinin üstüne tıklayarak, Dafney'den gelen mesajı okumaya başladı.

'Merhaba Sem ben Justin.Şuan Dafney sana mesaj attığımı görürse muhtemelen beni öldürür ama sana çok önemli bir şey anlatacağım.Pazar günü yani yarın Street TV'de canlı bir çift yarışması sergilenecek oraya James ve Lucian'ın katılacağını öğrendim.Ve ayrıca dikkatini çeker diyerek söylüyorum.Juri koltuğunda ben,Katy,Kesha'da var.'

YALANLAR KÖPRÜSÜDonde viven las historias. Descúbrelo ahora