Bölüm 32

14.2K 528 37
                                    

Esra, Fuat ve Dilek'in bulunduğu arabaya binmişti. Minibüsün şoför koltuğunda Savaş oturuyordu. Ters bir durum olması durumunda yardım etmesi için Arnavut Cemal arka tarafa geçmiş Nalan Hanım da Savaş'ın yanına geçmişti.

- Hadi Savaş gidelim.

Minibüs yola çıktıktan sonra Selim'de Rasim'in kolunu açmış kesiğe bakıyordu. Bu sırada çok önemli bir şeyi unuttuğunu anlamıştı. Basit ilk yardım malzemelerine sahiplerdi ama kendilerine ilaçlarda lazım olacaktı. Rasim'e bir iğne yapabilirse kesiği çok daha iyi tedavi edebilirdi. Eldeki malzemelerle Rasim'in koluna geçici bir müdahale yaptı fakat ilaca ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyordu. Sadece bu durum için değil eğer uzun süre bir yerde saklanacaklarsa ilaca ihtiyaçları olacaktı.

- Savaş bir eczane görünce dur. Silah bulduk, az çok erzak da bulduk ama en hayati ihtiyaçlardan biri olan ilaçları az kalsın unutuyorduk.

- Ahh, doğru ya benim de düzenli kullanmam gereken ilaçlarım var Selim, çantamdaki ilaç kutumda 2 günlük ilacım var ama hepsi o kadar...

-  Benim de şeker ilacım var Selim bir kutu vardı evde yanıma aldım ama o da en fazla bir hafta idare eder.

-  Tamam Nalan Hanım ilaçların adını biliyor musunuz?

-  İlaç kutusunun üstünde hepsinin ismi yazılı, dur şimdi bulurum.

-  O zaman hallederiz. Cemal abi senin ilacın adı neydi?

Arnavut Cemal Selim'e ilacının adını söylemiş bu sırada Nalan hanım'da çantasından ilaç kutusunu bulup Selim'e vermişti.

-  Tamamdır. Filiz senin düzenli kullandığın bir ilaç var mı?

- Yok. Benim migrenim var, ağrılar başladığı zaman kullandığım bir ilaç var ama adını hatırlayamıyorum.

- Tamam benim annemin de migreni var onun kullandığı ilacı biliyorum. Sanırım senin de işine yarayacaktır.

-  Savaş senin düzenli kullanman gereken bir ilaç var mı?

- Benim düzenli olarak kullandığım bir ilaç yok. Hah şurada bir eczane var sanırım. Ortalık sakin görünüyor şurada duruyorum.

- Tamam olur. Savaş sen de benimle gel ikimiz beraber hallederiz bu işi. Cemal abi sen dikkatli ol. Filiz senin de gözün Rasim abinin üzerinde olsun. Sanırım paçayı yırttı ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım.


Zombiler İstanbul'daHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin