GIVE IT TO ME | yoonmin

By bluemoldyj

128K 12.2K 5.5K

Kraliyet ailesinin varlığından bu yana şehri ve geri kalan birçok şeyi koruyan kıdemli ordusunun başında bulu... More

1- Kraliyet parası ile ücret ödeyen zengin müşteri
2- Yeni eğlencesini daha şimdiden bulmuş olan omega
3- Kızgınlıktaki omega ve geç gelen kurtarıcısı
4- Güzel geçen birkaç saat ve yanlış giden olaylar (M)
5- Birbirinden farklı iki geçmiş
6- Yaşlı kadının taze yemekleri
7- Saraya girecek olan omega ve hediye edilen hançer
8- Saraya ulaşan minik adımlar
9- Saatler geçmeden omeganın yarattığı küçük karmaşa
10- İlk eğitim günü: Yakın dövüş
11- Öğrenilmesi gereken gerçekler
12- Komutanın ardındaki sır
13- Bir bebeği kabullenmek
14- Duygularını hiçbir şekilde kontrol edememek
15- Biraz çilek ve fazlasıyla Baekhyun
16- Bir papatya kadar güzel olmak
17- Ormanların sanıldığından daha masum olması
18- Kraliyet ailesi ile öğle yemeği yemek
19- Baekhyun'u kurtarmak için dakikalarca konuşmak
20- Sarayın altındaki büyük tüneller ve çıkış yolu
21- Küçük bir şeyi kazanmak için bile uğraşmak
22- Biraz kavga ve çalınması gereken anahtarlar
23- Görevin ilk aşaması: Başarılı
24- Kötü şeyler ile karşılaşmak
25- Aradığın kişiyi hiç beklemediğin bir anda bulmak
27- Gelecek hakkında duyulan korkular
28- Verilen sözleri tutmadan gitmek yok
29- Bir bebeğin ilk oyuncağı
30- Fırtına öncesi sessizlik
31- Tanımadığın biri tarafından kaçırılmak
32- Bir tabak yemek ve birden fazla kişi
33- Eskiye dönmek
34- Saraya geri dönme fikri
35- Artık daha iyi hissediyorlar
36- Bir kızının olmasını istemek
37- Saray yolunda Jimin'i rahatsız eden konuları açmak
38- Başka bir kraliyet ailesinin prensesi ile evlilik durumu
39- Yanlarında kimse kalmayacak olsa bile birbirlerine sahipler
40- Gidilecek olan davet ve bir takım belirsizlikler
41- Gereksiz davet ve yapılan can sıkıcı sohbetler
42- Bekleyişin sonu
43- Tek çocuklu mutlu bir aile (FİNAL)

26- Baekhyun'un bebek meselesi

1.7K 217 36
By bluemoldyj

"Baekhyun sanırım aradığımız kişiyi bulduk." Güneş ışıkları sızabildikleri her küçük köşeden içeriye girmeye başladığı an arkadaşının yanına oturan Yoongi çoktan üzerindeki kıyafetleri değiştirmiş ve içeride olanları rahatsız ederek bir şeyler atıştırdığı gibi Baekhyun'u uyandırabilmek için odaya geri dönmüştü.

Hâlâ uyuyan Baekhyun saat oldukça erken olduğu için diğerinin anlamadığı bir şeyler mırıldanmış ve sırtını Yoongi'ye dönerek üzerinin biraz daha açılmasını sağlamıştı.

Yoongi arkadaşının omuzunu dürtmeye devam ederken uyanması hakkında bir şeyler söylemeye de devam ediyor ve sırtı biraz kötü durumda olduğu için pek yumuşak olmasa da iyi hissettiren yatağın üzerinde uzanıyordu.

"Baekhyun" demeden hemen önce esnemeye başladığı için söylediği isim dudaklarının arasından tuhaf bir sesle çıktığında dün gece geç saatlere kadar uyumamışken sabah da erken kalkması yüzünden ağırlaşan gözlerini kapatmış ve "Biliyor musun hâlâ midem bulanmadı ama sence daha sonra bulanır mı?" derken Baekhyun'un omuzunu bir kez daha dürtmüştü.

Uyku sersemi bir şekilde gözlerini aralayan Baekhyun arkadaşına doğru dönerek yarı kapalı gözleri ile ona bakarken ikisinin üzerini örtmüş ve tekrar uykuya dalarken "Uyu Yoongi" diye fısıldamıştı.

İki omega tekrar uykuya dalarken güneş biraz daha yükselmiş ve saatler ilerlemişti, havalar hâlâ pek sıcak olmadığından dolayı göğsüne çarpan soğukluk yüzünden uyanan Jimin yanına baktığında Yoongi'yi göremeyince yatağından kalkmış ve üzerine bir şeyler giydikten sonra odasından dışarıya çıkmıştı.

Birkaçı uyanmış olan askerler beraber oturup gereksiz birçok konu hakkında sohbet ettikleri sırada yanlarına yaklaşan komutanlarını gördüklerinde konuşmaya bir süre boyunca ara vererek selam vermişlerdi.

"Bugün herhangi bir şey ile uğraşmayacağız ama evin dışına çıkmak veya biri kapıya gelirse o kişi ile uzun süre iletişim kurmak yasak. Muhtemelen kim olduğumuzu merak eden birkaç davetsiz misafir olacaktır çünkü."

"Peki diğerlerini uyandırmamızı ister misiniz komutanım?" Jimin başını iki yana sallayarak askerleri tekrar kendi hallerine bırakmadan önce "Ben hallederim" diyerek iki omeganın beraber kaldığı odaya doğru ilerlemişti.

Kapıyı aralayarak yavaşça içeriye girdiğinde kapıyı tekrar ardından kapatmış ve Baekhyun'un çoktan uyanmış olduğunu görünce Yoongi'nin olduğu tarafa geçmişti.

"Sabahın köründe beni uyandırmaya çalışırken uyudu" diyen Baekhyun arkadaşının üzerinde kalan örtüyü de tamamen kendine çekerek üzerine sarmış ve köşeye çekilmişti.

Alfa Yoongi'nin saçlarını geriye çekerken ismini seslendiğinde hiçbir tepki alamayınca onu biraz sarsmış ve "Uyanmıyorsan sensiz yemek yiyeceğiz" diyerek Baekhyun'un gülmesini sağlamıştı. Yoongi homurdanarak Jimin'in elini iterken rahat uykusuna kaldığı yerden devam edecekti fakat Jimin onu kollarından tutarak kaldırmış ve uyandırmak için konuşmadan önce kendine çekmişti.

"Tüm günü yatarak geçiremezsin." Evden dışarıya çıkmayacak olsalar bile evin içerisinde bile oldukça çok işleri vardı; ilk olarak dün geceden bu yana yemedikleri için bir şeyler hazırlayarak yemeleri gerekiyordu hatta belki de ondan önce Baekhyun ve Chanyeol hakkında konuşmaları gerekiyordu ki sanırım bu yemek yemekten daha önemli olduğu için ilk önce o ikisi hakkında konuşacaklardı. Gece olduğunda ve tüm mahalleli uykuya daldığında gizlice evden ayrılarak başka bir yere geçmeleri gerekiyor ve bir sonraki adım için plan yapmaları gerekiyordu. Kısacası oldukça çok işe sahiplerdi.

Yoongi gözlerini açmak yerine başını Jimin'in omuzuna yasladığında sırada gülümsemiş ve "Eğer ben olmadan yerseniz bile yine de bana bir şeyler hazırlamak zorunda olan siz olursunuz" diyerek alfasının kucağına iyice yerleşmişti.

"Bana bir şeyler söylüyordun uyandırmaya çalışırken, neydi onlar şimdi söyle çok merak ettim" diyen Baekhyun'un sesini duyduğunda başını kaldırarak ona doğru bakmış ve her şey aklına sonradan gelmiş gibi gülümsemişti. "Öncelikle midemin bulanmadığını söylemiştim ve şanslıyız ki şu an bile bulanmıyor, ikinci olarak ise sanırım senin şu gizemli alfanı bulduk Baek."

"Ne?"

"Hiç kibar değilsin" diyerek arkadaşının tepkisi ile dalga geçen Yoongi biraz gülümsedikten sonra "Eğer içeriye geçersen onu görebilir ve gerçekten o olup olmadığını bize söyleyebilirsin" diyerek söyleyeceklerini bitirdiğinde Baekhyun eli ile kapıyı gösterirken bir süre sessiz kalmasının ardından "O içeride mi?" diye sormuş ve hâlâ üzerinde olan örtüyü biraz daha başına çekmişti.

"Senin için yakasından tutup getirdim" dedikten sonra Jimin'e dönmüş ve "Gerçekten yakasından tutmadım mı ama Jimin?" diyerek alfanın kendisini onaylamasını beklediğinde Jimin başını sallayarak "Gerçekten yakasından tuttu" demişti.

"İçeriye gitmek istemiyorum." Baekhyun'un mırıltısını duyduğunda alfanın kucağından kalkarak arkadaşının yanına yaklaşmış ve kolunu onun omuzuna doğru sararken başını da Baekhyun'un başına yaslamıştı. "Korkuyor musun?"

"Bilmiyorum Yoongi ama ben istemiyorum sanırım."

"İstersen onu evden atabiliriz" diyerek Baekhyun'un yanağını dürterken bir yandan da üzerine sardığı şeyden onu kurtarmaya çalışıyordu. Baekhyun'un buna tepki vermemesinin üzerine Yoongi ona üzerindekileri değiştirerek içeriye gelmesini söyledikten sonra Jimin'i de beraberinde çekiştirirken odadan ayrılmıştı.

"Neden ben hâlâ birini bekliyorum?"

"Beklemek için buradasın da ondan" diyen Yoongi ilerleyerek kendini boş bir yere attığında Chanyeol oldukça belli olan bir şekilde gözlerini devirmiş ve "Kimi ve bu kişiyi neden beklediğimi neden söylemiyorsun?" demişti.

Yoongi oturduğu koltuğun kolluklarından bacaklarını sallarken gülümsemiş ve "Çünkü kıvranmanı izlemek eğlenceli" diyerek Chanyeol'a dönmüştü. "Kim olduğumu biliyorsun değil mi Yoongi?" Muhtemelen biri ona seslenirken duymuştu bu yüzden omega bunun üzerinde pek durmamış ve "Evet" demişti. "Bu yüzden senden birazcık bile korkmuyorum ama sen benim kim olduğumu bilmediğin için belki de korkmalısın."

Yoongi'nin söylediklerinden sonra Chanyeol gülerken odalardan birinin kapısı açılmış ve Baekhyun diğer tarafa hiç bakmadan Yoongi'nin yanına ilerlediğinde Yoongi uzandığı yerden kalkmış ve arkadaşının da yanına oturmasına izin verdikten sonra ona doğru yaslanmıştı.

Baekhyun başını yavaşça kaldırarak karşılarında oturan Chanyeol'a doğru baktığı sırada Yoongi odadan çıkan diğer askerlerin az önce bulundukları yerde oturan Jimin'e buradan ne zaman ayrılacakları hakkında bir şeyler soruyor ve gülüyordu.

"Bu arada Baekhyun aradığımız kişi bu muydu?" Sonradan hatırlamış gibi arkadaşına döndüğünde Baekhyun omuz silmiş ve "Emin değilim, yüzünü görsem hatırlarım diye düşünmüştüm ama ben sahiden unutmuşum sanırım. Yani tam olarak emin olamıyorum" demişti fakat aradıkları kişinin şu anda karşılarında oturan kişi olduğunu Baekhyun tabii ki biliyordu. Az önce söylediği gibi alfanın yüzünü falan unutmamıştı, hem yüzünü unutsa bile kokusundan tanırdı ama tanıdığını söylemek istemiyordu.

Hâlâ kafasında belirgin şekilde belli olan bir korku vardı bu yüzden söylemek istemiyordu.

"Ama ben seni unutmadım" diyen ses duyulduğu an iki omeganın bakışları da Chanyeol'a kaydığında Yoongi birkaç saniye için gülümseyerek Jimin'e döndüğünde alfa da göz kırparak gülümsemişti.

"Seni hatırlıyorum, zaten evin içerisinde tanıdık bir koku vardı fakat kim olduğundan emin olamamıştım." Alfanın tekrar konuşması ile beraber Baekhyun hiçbir şey söylemeden sessiz kaldığında Yoongi onun konuşmayacağını anladığı için araya girerek "Birbirinizi gördüğünüzde bu kadar sessiz kalacağınızı hiç düşünmemiştim, daha eğlenceli şeyler yaparsınız diye bekliyordum. Her neyse Baekhyun," dedikten sonra arkadaşına doğru dönerken "Ona söyleyecek misin?" dediğinde Baekhyun başını iki yana sallamış ve "Bir önemi yok" demişti.

"Söylemek aklınıza geliyorsa muhtemelen bir önemi olduğu için onu düşünüyorsunuzdur bu yüzden söyleyin."

"Konu bir bebek" diyen Yoongi sözüne devam edememişti çünkü Baekhyun elini onun ağzına sararak susmasını sağlarken "Hayır" demişti.

"Şunu düzgün bir şekilde anlatın, ne bebeği hakkında konuşuyorsunuz?"

"Senin bebeğin hakkında konuşuyorlar" diyen Jimin ile birlikte Baekhyun onun söylemesini beklemediği için afallarken ellerini yavaşça kendine çekmiş ve derin bir nefes vermişti.

"Benim bebeğim mi?"

Yoongi başını salladığı sırada Chanyeol'un bakışları Baekhyun'a kayarken birkaç dakika boyunca sessiz kalarak sadece ona bakmış ve "Nerede peki?" demişti. Baekhyun bakışlarını inatla yerden kaldırmazken başını yavaşça iki yana sallamış ve "Yok" diyerek arkadaşının yanına biraz daha sokulmuştu.

Bu noktadan sonra onun bir daha konuşmayacağını bilen Yoongi boğazını temizleyerek bakışları üzerine çektiğinde "O zamanlar daha küçüktü ve tek başına olduğu için korktu Chanyeol, tüm olay bu" demiş ve daha fazla bir şey söylememişti.

Ortama bir süre boyunca rahatsız edici bir sessizlik çöktüğünde Chanyeol en sonunda ayağa kalkmış ve "Konuşabilir miyiz?" demesinin üzerine Baekhyun'un başını iki yana sallamış izlemişti. Neden konuşmak istemediğini ise anlayamıyordu bile.

Baekhyun istemiyor olsa bile Yoongi onu ayağa kaldırırken kulağına yaklaşmış ve "Konuşun ve aklında kalan her şeyi bitir" dedikten sonra geriye çekilerek Jimin'in yanına oturmuştu.

İkisi yalnız başlarına konuşabilmek için odalardan birine girdiklerinde Yoongi kollarını göğsünün hizasında bağlayarak iyice geriye yaslanmıştı.

"Buradan sonra nereye gideceğiz?"

"Bulunduğumuz yerin kuzeyine gitmemiz gerekiyor çünkü ikinci bir güvenli ev o taraflarda kalıyor" dediği sırada çalmaya başlayan kapı ile beraber birbirlerine baktıklarında kapı aralıksız bir şekilde çalınmaya devam ettiği için Yoongi camlara doğru bakınırken "Kim gelmiş olabilir sence?" diye sorduğunda Jimin masanın üzerindeki hançeri eline alarak ayağa kalkarken "Bilmiyorum, bu yüzden içeride kal" diyerek kapıya ilerlemişti.

Çünkü gelen kişi herkes olabilirdi.




Yazacak bir şeyler bulamıyorum

Continue Reading

You'll Also Like

16.9K 1.9K 14
Park Jimin zarif bir alfaydı, savaş meydanlarında boy gösteremeyecek kadar narin bir kraldı. Zayıflıklarının farkında olmak onu zaman geçtikçe çok da...
63.7K 8.8K 31
[🥼🔬] [theoretically lab] kim taehyung, stajyer jeon jeongguk'un tam bir virüs olduğunu düşünüyordu.
50.7K 2.6K 41
Komşunuz Barış Alper Yılmaz olursa ne mi olur?
35.2K 2.7K 10
Min Yoongi'nin beni, onun yaptığı şeyi yanlışlıkla gördüğüm için cezalandıracağını hiç düşünmemiştim. Asıl sorun bu cezayı sevmemdi.