GIVE IT TO ME | yoonmin

By bluemoldyj

128K 12.2K 5.5K

Kraliyet ailesinin varlığından bu yana şehri ve geri kalan birçok şeyi koruyan kıdemli ordusunun başında bulu... More

1- Kraliyet parası ile ücret ödeyen zengin müşteri
2- Yeni eğlencesini daha şimdiden bulmuş olan omega
3- Kızgınlıktaki omega ve geç gelen kurtarıcısı
4- Güzel geçen birkaç saat ve yanlış giden olaylar (M)
5- Birbirinden farklı iki geçmiş
6- Yaşlı kadının taze yemekleri
7- Saraya girecek olan omega ve hediye edilen hançer
8- Saraya ulaşan minik adımlar
9- Saatler geçmeden omeganın yarattığı küçük karmaşa
10- İlk eğitim günü: Yakın dövüş
11- Öğrenilmesi gereken gerçekler
12- Komutanın ardındaki sır
13- Bir bebeği kabullenmek
14- Duygularını hiçbir şekilde kontrol edememek
15- Biraz çilek ve fazlasıyla Baekhyun
16- Bir papatya kadar güzel olmak
17- Ormanların sanıldığından daha masum olması
18- Kraliyet ailesi ile öğle yemeği yemek
19- Baekhyun'u kurtarmak için dakikalarca konuşmak
20- Sarayın altındaki büyük tüneller ve çıkış yolu
21- Küçük bir şeyi kazanmak için bile uğraşmak
22- Biraz kavga ve çalınması gereken anahtarlar
23- Görevin ilk aşaması: Başarılı
24- Kötü şeyler ile karşılaşmak
26- Baekhyun'un bebek meselesi
27- Gelecek hakkında duyulan korkular
28- Verilen sözleri tutmadan gitmek yok
29- Bir bebeğin ilk oyuncağı
30- Fırtına öncesi sessizlik
31- Tanımadığın biri tarafından kaçırılmak
32- Bir tabak yemek ve birden fazla kişi
33- Eskiye dönmek
34- Saraya geri dönme fikri
35- Artık daha iyi hissediyorlar
36- Bir kızının olmasını istemek
37- Saray yolunda Jimin'i rahatsız eden konuları açmak
38- Başka bir kraliyet ailesinin prensesi ile evlilik durumu
39- Yanlarında kimse kalmayacak olsa bile birbirlerine sahipler
40- Gidilecek olan davet ve bir takım belirsizlikler
41- Gereksiz davet ve yapılan can sıkıcı sohbetler
42- Bekleyişin sonu
43- Tek çocuklu mutlu bir aile (FİNAL)

25- Aradığın kişiyi hiç beklemediğin bir anda bulmak

1.6K 215 77
By bluemoldyj

Koreli olmadığı oldukça belli olan birçok omega muhtemelen sınırdan kaçak bir şekilde geçirilerek ülkeye sokulmuş ve pazarlanmak için bir araya tıkıştırılmıştı. Yoongi onların hangi vaatlerle kandırılarak bu krallığa getirilmiş olduğunu bilmiyordu fakat onlara söyledikleri vaatleri kimsenin gerçekleştirmemiş olduğunu anlaması zor olmamıştı.

Daha iyi şartlarda yaşayabilmek gibi bir hevesle ülkelerinden kaçmak isterken yanlış kişilerin ellerine düştükleri işin şu anda belki de eski hayatlarından daha beter bir şekilde yaşıyorlardı.

Küçücük odanın içerisinde, Yoongi'nin birkaç saniye içinde görebildiği kadar yatak veya herhangi bir şey yoktu. Omegaların üzerindeki kıyafetler de en az onların vücutları kadar pislenmişken Yoongi'nin sonradan fark ettiğine göre hiçbiri bazı ihtiyaçlarını giderebilmek için bile dışarıya çıkamıyordu ve odanın içerisinde bu yüzden oldukça yoğun ve berbat bir koku vardı.

Kim bilir ne kadar uzun süredir orada yaşamak zorunda bırakıldılar diye düşünen Yoongi yukarıda olan sesler bir süredir kesildiği için nereden geldiklerini çoktan unutmuş sadece zihnini daha çok boşaltmaya ve biraz da olsa sakinleşmeye çalışıyordu.

Gözünün görüp görebileceği her uygunsuz ve iğrenç şeye bir şekilde katlanabilirdi fakat şu sıralar kokular omeganın en büyük derdi olduğu için daha fazla yerde oturmaya dayanamayarak ayağa kalkmış ve bulundukları yerden çıkabilmek için yukarıya doğru açılan kapının bulunduğu yere ilerlemeye başlamıştı.

"Şimdi çıkman tehlikeli olabilir" diyerek yanına ulaşan Jimin'in ellerini geriye iterek yavaşça yürümeye başlamıştı çünkü bir an önce temiz hava soluması ve eğer birinden bulabilirse biraz da su içmesi gerekiyordu. Jimin yine de onun gitmesine izin vermemek için kollarını omeganın vücuduna sararken onu kendine doğru çekmiş ve yüzünü eğerek göğsüne gömmesini sağlarken "Önce benim bakmamı bekle, sonrasında çıkabilirsin" diyerek geriye çekilmişti.

"Her zaman arkamı kollayamazsın Jimin. Elbette benim de sen olmadan yapmam gereken şeyler olacaktır."

"Bırak da o zamana kadar ben yardım edeyim" derken omeganın yanından geçmiş ve en sona ulaştığında kapıyı aralayarak köşelerden destek alırken kendini yukarıya çekmişti.

Çıktığı an artık ışıklandırılmış olan odada gördüğü kadarıyla yerde birçok cansız beden uzanıyordu ve Jimin'in kendi askerleri dışında odada üç tanımadığı adam ayakta dikiliyordu. Tam karşısında olan uzun boylu alfa muhtemelen diğer ikisini yönetiyordu bu yüzden önce ona doğru bakmış sonra da onun arkasında kalan kişilere yönlendirmişti bakışlarını.

Esmer olan alfa beyaz gömleğini pisletecek şekilde kesilmiş olan kolunu tutarken onun yanında duran ve ondan daha kısa olan omega sert bir yüz ifadesi ile etrafına bakınıyordu.

Jimin'in karşısında bulunan kişiler hakkında bir tahmini vardı fakat şu anda onların neden burada olduklarını anlayamıyordu.

"Adamlarından biri benim en değerli adamımı yaraladı" diye söze başlayan alfanın soğuk sesi Jimin'in gülmesine sebep olurken hâlâ aşağıda kalan Yoongi bakışlarını bir an bile olsa koridorun sonundaki odadan ayırmıyor ve içerideki omegalar bakıyordu. Nedense arkasını döndüğü ilk an hepsi ona koşacakmış gibi bir his vardı içinde ve bu onu korkutuyordu.

"Yanlış bir şey yapmamış olsa zarar görmezdi" diyen Jimin'i duyan Yoongi onun kiminle konuştuğunu görebilmek için yanına yaklaşmaya başladığında bile sırtını asla geriye dönmemişti.

Jimin ise bacağına dokunarak dikkatini çekmeye çalışan Yoongi'yi uyarabilmek için bir kolunu aşağıya indirerek elini omeganın saçlarının arasına koyduğunda Yoongi onu iterek geriye çekilmişti.

"Oradan çıkmayı düşünmüyor musunuz?"

"Neden buradasınız?" Diğer alfanın sorusunu umursamadan konuşan Jimin kendi askerlerine doğru baktığında Kihyun hiçbir sorun yaşamadıklarını belli edebilmek için başını salladığında Jimin yukarıya çıkarak omeganın yanından tamamen ayrılmıştı bu yüzden Yoongi de çıkabilmek için biraz parmak uçlarında yükselerek kapının köşelerini tuttuğunda "Bizi burada bırakmayın" diye seslenen diğer omegaların arasında bulunan birini duysa bile geriye bakmayarak boğucu yerden çıkmıştı.

Onları tabii ki orada bırakmayacaklardı fakat bu işi kesinlikle Yoongi değil de başkaları yapacaktı.

"Bunlar da kim?" Gördüğü yeni yüzler sayesinde sorduğu soru ile beraber kıyafetindeki tozları elleri ile temizlemiş ve "Her neyse, bilmek istemiyorum" dedikten sonra onların yanından geçmek için ilerlediğinde Jimin odanın bir köşesinde kalan Sehun'a baktığı gibi Sehun başını sallayarak Yoongi'nin ardından dışarıya çıkmıştı.

"Ne dersin Park Jimin, konuşmamıza sadece ikimiz beraber devam edelim mi?"

"Öylesi daha iyi olur Chanyeol."

Chanyeol arkasındaki iki adamına bakarak onların dışarıya çıkmasını beklerken diğerleri de Jimin'in onlara çıkmasını söylemesi üzerine dışarıya çıkmış ve kapıyı onların üzerine kapatmışlardı.

Yoongi yanında dikilen Sehun'a ters bir şekilde bakarken bacaklarını biraz daha kendine çekerek oturduğu toprak zeminde daha çok küçülmüş ve dışarıya çıkanların arasından Jimin'i görmeyi beklemişti fakat onu ve diğer uzun boylu alfayı göremeyince onların yalnız konuşmak istediklerini anlamıştı. Zor değildi.

"Herhangi bir yerden su bulamaz mıyız sahiden?" diyerek Sehun'a baktıktan sonra olumsuz bir baş sallama aldığında etrafındaki evlere doğru bakınmış ve sokağın sonunda içerisi biraz aydınlık olan evi işaret ederek "Orada yaşayan kişilerden istesek olmaz mı?" diye tekrar sormuştu çünkü biraz su içmeyi şu anda her şeyden daha çok istiyordu.

Dakikalar geçerken kimsede içecek su bulunmadığını üzücü olsa da anladığında bu sefer de herkese karşı "Burada beklememiz saçmalık, Soohyun'un adamları gelirse diye hazırlıklı bile değiliz" derken aslında asıl amacı dikkatleri üzerine çekebilmekti.

"Dışarıda durmamız istendi" diyen tanımadığı alfaya bakarken derin bir nefes vermiş ve bakışları onun kesik olan koluna kaydıktan sonra ayağa kalkarak kapalı olan kapıya ilerlemiş ve kendisine durmasını söyleyenlere kulak asmayarak kapıyı açarak içeriye girerken kapıyı tekrar arkasından kapatacağı sırada gülümseyerek dışarıda kalanlara bakmıştı.

"Hepinizin dışarıda kalmanızı istemiştik" diyen alfanın sesini duyduğunda Jimin'in yanına yaklaşırken az önce konuşan kişiye bakmış ve "Bana kimse öyle bir şey söylemedi" diyerek arkasında kalan duvara yaslanmıştı.

"Hamile bir omegayı görevlerde mi kullanıyorsun?" Bu zamana kadar kimsenin bunun hakkında konuşmamasının acısını herkes şu anda çıkarıyor olmalıydı çünkü Yoongi bile gün içerisinde bir bebeği olacağını bu kadar çok düşünmüyordu. "Kimse beni bir şeyde kullanmıyor, oyuncak mıyım ben!" Söylediklerine karşı tanımadığı alfa güldüğünde Yoongi gözlerini devirmiş ve hemen ayaklarının altında yatan ölü bedenin yüzünü diğer tarafa itmişti.

"Aşağıdakiler ne olacak?" diye soran Jimin ile beraber Yoongi'nin bakışları yere doğru kayarken Chanyeol omuz silkerek sönmeye yüz tutmuş olan ışık kaynağına bakmış ve "Güvenli bir yere götürecek, ardından da hepsini tekrar kendi ülkelerine yollayacağız" demişti.

"Tam olarak kimsin sen?"

Chanyeol omegaya dönerek konuşmaya hazırlandığı sırada Jimin sessizce onu dinlemeye karar vermişti. "Ben Park Chanyeol ve duyduklarıma göre siz de zaten beni arıyormuşsunuz" dediğinde Yoongi başını sallayarak gülümsemişti. Jimin'in bahsettiği kişilerden biriydi ve bu kişinin Baekhyun için aradıkları kişi olduğunu düşünüyorlardı. "Bizimle geliyorsun o zaman."

"Neden sizinle geliyorum peki omega, bana bunu da açıkla?"

"Çünkü ben öyle istiyorum."

⚔⚔⚔

"Baekhyun nerede?" Ardından gelen diğer alfalar ile güvenli eve girdikleri anda Baekhyun'un yanında bıraktıkları alfaya sorduğunda odanın kapısını gösteren bir işaret almış ve Chanyeol'u gömleğinden çekiştirmeye devam ederek odaya yönelmişti.

O leş yerden kurtardıkları omegaların tüm sorumluluğu üzerinde olduğu için gelmek istemediğinden dolayı Yoongi'yi biraz sinirlendirdiği için omega ona karşı pek nazik sayılmazdı bu yüzden yol boyunca ona ters bakışlar atarak sinir bozucu şeyler söyleyen Yoongi'yi takmayan Chanyeol sadece ona uyarken Jimin sadece onun bu hâline başını iki yana sallayarak acıyordu.

Diğer askerler kendi odalarına dağılırken Jimin de omeganın peşinden odaya girdiğinde Yoongi arkadaşının uyuyor olduğunu gördüğü için sessizleşerek olduğu yerde kalırken elini Chanyeol'un gömleğinden çekmiş ve yatağa yavaşça ilerleyerek Baekhyun'un üzerini örttükten sonra odanın içerisinde bulunan diğer iki alfaya dönmüş ve "Çıkabilirsiniz" dedikten sonra onları beklemeden geriye dönerken kıyafetlerini çıkararak temiz bir şeyler giyebilmek için tek parça olan kıyafetinin üst düğmesini açmıştı.

"Bunun için mi geldim ben buraya?" diyen Chanyeol'un sesi yüzünden Baekhyun uyanacak gibi olarak hareket ettiğinde Yoongi gözlerini kısarak uzun boylu alfaya dönmüş ve "Senin için arkadaşımı uyandıracağımı falan düşünüyorsan aptal olma, benim gözümde hiçbir şey değilsin çünkü" dedikten sonra biraz sessiz kaldıklarında Yoongi kıyafetini tam omuzlarından indireceği sırada sanki az önce sinirli olan o değilmiş gibi sırıtarak Jimin'e dönerek "İyi geceler Jimin, belki bu gecenin ilerleyen saatlerinde seninle tekrar görüşürüz" diyerek onun da gülümseyerek başını saklamasını sağlamıştı.

Sonuçta hâlâ eğlenebilmek için zamanları ve istekleri vardı öyle değil mi?




Acaba chanyeol burada da teacher'da olduğu kadar iyi biri mi

Continue Reading

You'll Also Like

16.9K 1.9K 14
Park Jimin zarif bir alfaydı, savaş meydanlarında boy gösteremeyecek kadar narin bir kraldı. Zayıflıklarının farkında olmak onu zaman geçtikçe çok da...
116K 13K 51
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...
18.5K 3K 29
Park Jimin, yeni ayrıldığı sevgilisinin akıl hastası olduğunu öğrenir ve durumu iyice kötüye gittiği için, nefret ettiği Min Yoongi ile bir araya gel...
24.1K 2.1K 10
|tamamlandı| |yoonkook| Her gün kimsenin gelmediği ve kimsenin bilmediği özel yerine giden Jungkook, bir gün her zaman oturduğu yerde bir not ve bir...