Mindennél SM ff

By petrasandor_

61.4K 2.4K 117

-Em! Kicsim-szólt anya.-Nem csak te leszel a fotózáson. -Még ki?-kérdeztem meglepődve. -Majd meglátod!-mond... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rèsz
6.rèsz
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22. rész
23.rész
24.rèsz
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33. rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
Epilógus
2. évad 1. rész
2. évad 2. rész
2. évad 3. rész
2. évad 4. rész
2. évad 5. rész
2. évad 6. rész
2. évad 7. rész
2. évad 8. rész
2. évad 9. rész
2. évad 10. rész
2. évad 11. rész
2. évad 12. rész
2. évad 13. rész
2. évad 14. rész
2. évad 15. rész
2. évad 16. rész
2. évad 17. rész
2. évad 18. rész
2. évad 19. rész
2. évad 20. rész
2. évad 21. rész
2. évad 22. rész
2. évad 23. rész
2. évad 24. rész
2. évad 25. rész
2. évad 26. rész
2. évad 27. rész
2. évad 28. rész
2. évad 29. rész
2. évad 30. rész
2. évad 31. rész
2. évad 32. rész
2. évad 33.rész
Epilógus

5.rész

1.9K 63 1
By petrasandor_

Reggel egy fehér kórteremben ébredtem. Olyannyira világos volt, hogy szinte kiégett a retinám. Gépek csipogtak mellettem, és egy infúzió volt a karomban. És itt volt az a pillanat amikor, az elmémbe hasított a tudat hogy igen, ez bízony egy kórház. Jézus, mégis mi a francot csinálhattam amiért itt vagyok bent. Aztán eszembe jutott. Hát elájultam. Lenéztem a másik kezemre, és láttam hogy egy másik kéz tulajdonosa fogja az enyémet. Fecske tetoválás díszítette a kézfejét, és egyből elmosolyodtam. Nem tudok rá haragudni. Ekkor megpróbálta elengedni a kezemet, de rászorítottam, mire rámnézett. Láttam ahogy hirtelen lefagy, majd észhez tér.

- Em? Úristen, annyira örülök! - mondta könnyes szemmel. Most miattam sírt, vagy szakított a "barátnőjével"? Mindegy is.

- Szia!

- Hívok egy nővért! Jézusom annyira örülök hogy felébredtél! - mondta és az izgatottságtól remegő kezével megnyomta a nővérhívót. Pár perc múlva belépett egy orvos egy asszisztensel.

- Örülünk hogy felébrdt Miss Stone.

- Nyugodtan szólítson Emmának.

- Nos Emma, a papírjaid alapján azért ájulhattál el, mert 1 napig nem ettél és a sok stressz hatás ért. Most ha nem baj elvégzünk néhány vizsgálatot, és lehet hogy már ma haza engedjük. Jöjjön velem! - kérte az orvos, én pedig felpattantam volna ha az infúzió nem lett volna benne a kezembe. Az orvos miután észrevette hogy nem vagyok mögötte gyorsan visszajött és kihúzta a kezemből. Gyorsan mentünk, hogy minél hamarabb végezzünk. Először vért vettek, aztán sima orvosi vizsgálat jött. Visszamentünk a szobába, miközben láttam hogy Shawn egy táskát rak le az ágyra, amiben a cuccaim voltak.

- Nos, nem észleltünk olyat ami miatt itt kellenne maradnia, így nyugodt szívvel haza engedjük. Viszontlátásra! - mondta a doktor és gyorsan kilépett a szobából. Kínos csöndben álltunk ketten a szobába, de végül én törtem meg a csendet.

- Meddig voltam... szóval .. tudod.

- 2 napig.... Azt hittem hogy elveszítelek. - amint az elején kimondta azt a számot, csak most ugrott be hogy... akkor ma van szilveszter. Na ha a barátnőim megtudják hogy én kórházban vagyok, akkor ki nem engednek bulizni az biztos.

- Elnézést hogy vissza kellett jönnöm, csak valamelyik hozzátartozójának alá kéne írnia a papírokat, hogy kiengedhetjük. - jött vissza az orvos. Shawnnal egymásra néztünk. Nem tudtam mire készül, ha azt vallja hogy a tesóm... nem tudom mit csinálok vele.

- Én hozzátartozom. A barátja vagyok. - mondja ki nehezen a szavakat, és a mondandója végén belepirult. Nekem golflabda nagyságúra nőttek a szemeim.

- Rendben, akkor jöjjön velem.

Kiléptek az ajtón én pedig neki álltam felöltözni. Ahogy láttam, minden cuccot elhozott, még fehérenműt is. Szerintem ez a csipkés melltartó a kedvence. Hangosan felnevettem, majd gyorsan magamra kaptam a ruháimat. Mielőtt kiléptünk volna, rámadott egy napszememüveget meg egy kapucnis pulcsit - amibe mondanom sem kell kb háromszor belefértem volna - kiléptünk a kórházból és futó lépésben mentünk a kocsi felé.

- Elveszünk Japánban? - kérdezte, miközben az utat nézte.

- Tudod, szeretnék pihenni.

- Értem, akkor ott maradunk a szobában.

- Maradunk?

- Igen! Vigyáznom kell rád. - mondta és leparkolt a hotel elé. Gyorsan ki pattantunk a járműből és bementünk a lifthez. Megnyomam az 5-ös gombot, és amikor felért a lift kiszálltunk, majd az ajtóhoz vettük az irányt. Shawn még bénázott egy sort, mert nem találta a kulcsot, aztán amikor meglett akkor nem tudta bedugni a zárba. Amúgy mondtam már hogy egy kicsit béna? Például az itteni koncertjén, majd nem eltörte a bokáját ebből adódóan pedig majdnem leesett a színpadról. Még szerencse hogy volt korlát amibe meg tudott kapaszkodni. Na, de visszatérve a jelenbe, már itt állok a zuhanyrózsa alatt és áztatom a bőrömet. Nincs is jobb annál amikor lemosod magadról azt a büdös fertőtlentítős szagot. Miután megmosakodtam megtörülköztem és felöltöztem. Egy cicanadrágot egy sima fehér zoknit és egy elnyűtt pólót vettem fel. Kiléptem a fürdőből és láttam hogy Shawn nincs itt. Leültem a kanapéra és pont ekkor nyitódott az ajtó. Belépett rajta egy nagy zacskóval.

- Hoztam kínait! - mondta és meglóbálta a zacskót. Nekem persze rögtön vérszemeim lettek. Kikaptam a kezéből a zacskót és vissza rohantam a kanapéhoz. Hangosan felnevetett, és ő is leült mellém.

- Honnan tudtad hogy ez a kedvencem? - kérdeztem miközben levettem a műanyagnak a tetejét amiben a kaja volt.

- Tudod, ismerek pár embert!

- Szóval, mit csináltam ami miatt kórházba kerültem? - tettem fel azt a kérdést ami a legjobban aggasztott. Közben pedig be kaptam egy falat tésztát.

- Jöttél be a szobába és pont az ajtó előtt összeestél, és a fejedet beverted az ajtófélfába.

- Úristen! Ekkor pancsert még a világ nem látott. - nevettem fel kínomban. Gyorsan magunkba tömtük a kínait, aztán Ruby és Lis lépett be.

- Hello! - lépett be a szobába Ruby és Lis. Az asztalra lerakták a sminket, és a többi cuccot.

- Na jössz bulizni?

- Nem! Em nem megy sehova! - jelentette ki Shawn. Ohh Mendes ha te azt tudnád hogy milyen makacsak. Bármit elérnek amit akarnak, szimplán lehet egy csettintés is.

- Nyugi! Nem kell felettem apáskodni. Igen lányok el szeretnék!

- Bár így lehet hogy jobb lesz, mert én is megyek szórakozni. Úgy hogy ha megbocsájtotok... mennék készülődni.

- Rendben. Na gyere csajszi! - fogta meg a karom Lis és elkezdett az ajtón kifelé húzni. Átmentünk az ő szobájukba és neki is láttak a sminkemnek. Úgy tervezték hogy este 10-re odamegyünk, ott töltjük az éjfélt aztán visszajövünk.

- Én ezt biztosan nem fogok felvenni! - mondtam nemet, egy sötét kék spagettipántos flitteres combfelettig érő ruhára. - Inkább megyek farmerba, meg egy sima pólóba.

Most mondhatjátok azt hogy, de hát te is raktál el ilyen ruhát, de most van meg és ilyenkor nem szívesen mész egy mini ruhában, főleg úgy hogy tél van.

- Reménytelen vagy! - sóhajtott Lis. Átmentem az én szobámba - ami amúgy Shawn-é volt - és benyitottam. De elfelejtettem hogy ő is öltözik, de már nem volt menekvés. Természetesen, a fürdőben volt, így szépen kivehettem magamnak egy farmert és egy pólót. A póló fehér színű volt és a bal mell részétől egy kicsivel feljebb virágok borították.  Felöltöztem és bebújtam a meleg ruházatomba és a lányokat megvártam az ajtó előtt. Nem telt el 2 perc már egy taxiban ültünk és a kicsi kínai bácsinak próbáltuk tök hülyén elmagyarázni hogy hol van az a szórakozóhely ahova menni szertnénk. A Shibuya negyedet próbáltuk neki mondani, így gondoltam hogy kimondom a szép kanadai kiejtésemmel. Végül így megértette és elindultunk. Az út kb egy fél óra vol, mert tömve voltak az utak. Nem csodálom, hisz szilveszter van. A taxi megállt a bulizóhely előtt, és mi gyorsan kipattantunk a kocsiból. Felnéztünk a hatalmas épületre, és már a szemem sarkából láttam hogy mi fog bent ránk várni. Beléptünk a klubbhelyiségbe és megcsapott az alkohol szag, és az izzadság szaga. Odamentünk a pulthoz és a csajok kértek valami erőset, viszont én ma nem akartam berúgni ezért egy mojito-t kértem. A sarokban volt egy piros fotel - ami amúgy nagyon illet a berendezéshez mert piros-sárga volt minden, így mindig nyári hatást keltve - amit kinéztünk célpontnak és leültünk.

- Na és te ma összedsz valami pasit?

- Hát nem tudom. NEM. - sóhajtottam. Már csak az hiányzik nekem. - De azért néha egy Shawn jól jönne.

- Uhha.... ebből gyerek lesz! - sikoltozott Lis.

- Tényleg! Ugye elájultál, és Mendes vitt be a kórházba. Úgy tudom ott is maradt veled.

- Igen... de ezekről honnan tudtok?

- Van internetünk és telefononunk. - forgatta meg a szemét Ruby. Elővette a telefonját és megmutatta a képeket. Azok a képek voltak amikor ki jövünk a kórház ajataján és a kocsihoz megyünk. Szerencsére engem letakartak a gigantikus cuccok, őt persze felismerték, de legalább nem tudták hogy ki vagyok.

- De be is mentünk hozzád, csak ugye kómában voltál. Emlékszel mindenre? - kérdezte tőlem Lis aggódva.

- Persze! Hisz akkor nem lennék itt veletek.

Még beszélgettünk, aztán oda ült két srác hozzánk. Hála istennek tőlem nem akartak semmit, így inkább csöndben maradtam és csöndben ittam a mojitomat. Ránéztem az órára... fél tizenkettő. Itt az ideje hogy egy kicsit kimenjek levegőzni. Felkaptam magamra a pulcsimat és próbáltam kimenni a táncoló tömeg között.  Voltak akik egymás szájában matattak, voltak olyanok is akik egymáshoz simulva táncoltak és akik a hely egyik sarkában ürítették ki a gyomruk tartalmát. Fúj. Kiléptem az egyik hátsó ajtón és rögtön negpillantottam egy kissé elhagyatott részt. Kicsit nézelődtem, majd egy idő után megéreztem egy kezet a derekamon. Tudtommal nincsen barátom... Megfordultam és megláttam Shawn-t. A kezemet a nyakára vezettem és így vesztem el a szemében.

- Hát te? - kérdeztem meglepődéssel a hangomban.

- Ezt én is kérdezhetném tőled! - súgta. Érdekes semmi alkohol szag.

[...]

- Tudod.... van egy lány aki bejön. De nem tudom hogy az a csaj hogy érez. Szeretném még jobban megismerni, de félek. Félek hogy elbukom. Nem tudom hogy mihez kezdjek.

- Ki az a lány? - kérdeztem miközben nyeltem egy nagyot. Nincs semmi baj. Ha nem te vagy az akkor is örülsz. Menni fog.

- Öhh... nem rég ismertem meg, és már az első találkozásnál megfogott. Csak az a baj hogy keménynek mutatja magát. Olyannak aki tudja hogy mit akar.

- Nekem is van egy sr... Áhh, hadjuk. - nyeltem vissza a könnyeimet. Nem tudom elfogadni hogy mást szeret. Még mindig nem engedtük el egymást. Ugyanúgy ölelkeztünk, de kezdtem fázni.

- Shawn. Szerintem vissza megyek. - próbáltam kibújni az öleléséből.

- Ne! Várj itt a kabátom! - vette le magáról a barna színű kabátját és odanyújtotta. Elvettem és belebújtam. Közben a kontyomból kicsúszott egy hajszál, amit az előttem álló fiú visszatűrt a fülem mögé. A nagy pufi kabátban kb kétszeresére nőttem, de legalább Shawn illatú. Miután visszatűrte a tincset ott maradt a keze az arcomon.

- Ponotsabb leírás a lányról? - kérdeztem pirulva, mert még mindig ott volt a keze és tök zavarban voltam.

- Milyen ízű lehet a szájfényed? - kérdezte suttogva. És itt esett le. Mindvégig rólam beszélt.

- Mi? - kérdeztem meglepetten, de csak játszottam az agyát.

- Tudod te azt nagyon jól! - suttogta, immár ajkaimra. És a szeme a szám és az íriszeim között cikázott. És megtörtént. Shawn Peter Raul Mendes megcsókolt engem egy szilveszteri buliban. Életemben egyszer csókolóztam, azt is egy másik buliban, csak fogadásból. De az ehhez képest.... Wow. Nem találok rá szavakat. Először gyengéden aztán egyre hevesebben csókolt. Nyelve bejutást kért a számba úgy hogy végigsimított az alsó ajkamon. Oké kész, nekem végem. Mint minden klisés könyvben a levegő választja szét őket, de minket nem. Minket a tűzijáték hangja meg az ujjongatások. Gyorsan szétváltunk, és egyszerre felnevettünk. A másik pillanatban már újra egymást faltuk. Kezemet a nyaka köré emeltem és beletúrtam a göndör hajába. Ő a derekamat fogta és amikor beletúrtam - hozzáteszem selymes hajába - megszorította azt a derekamat.

- Barack! - mondta csukott szemmel. Nekem csak az volt a fura hogy semelyikünk nem volt részeg. Na,  mindegy.

- Bizony!

- Akarsz még nyelvatnozni? - kérdezte mire hangosan felröhögtem. Ezt nem hiszem el. Komoly?

- Én inkább visszamennék a szobádba.

- Oké!

- Nem! Nincs semmi olyan, mert már láttam a lelki szemeim előtt hogy mire gondoltál és nem! - mondtam mire védekezően feltette a kezeit. Megfogtam azt amelyiken a fecsketetoválás volt és elkezdtünk kifelé menni. Megint jött az amikor átverekedtük magunkat a táncoló tömegen majd kiértünk a kocsihoz. Gyorsan beültünk, de mielőtt elindultunk volna megszólaltam.

- Ugye nem ittál?

- Nem de ha akarod megnézheted! - mosolyodott el selytelmesen. Megráztam a fejem, és intettem neki hogy inkább induljunk. A hotel előtt, mondanom sajnos mondanom kell nagyon sok újságíró állt és próbálták feltenni a kérdéseiket az angol akcentusukkal. Na most tuti ez kész a téma hogy egy ismeretlen csaj Shawn Mendes kocsijából szállt ki. Még jó hogy ez egy elit hotel és nem engedik be őket. Bementünk a hallba és miután beszálltunk a liftbe meg nyomtam az 5-ös gombot.

- Olyan deja vu érzésem van! - mondtam az ajtónál kuncogva mert Shawn megint a zárral szerencsétlenkedett.

- Na végre! - sóhajtott fel megkönnybeülten mikor végre kinyitotta az ajtót. Amint beértem a szobába egyből hevesen megycsókolt.

- Shawn, ne!

- Oké! - mondta suttogva az ajkaimra és azután még egy gyors puszit nyomott rá. Elmentem a zuhanyzó irányába hogy átvegyem a ruhámat. Gyorsan felvettem a Harvard-os pizsamámat, és bedőltem az ágyba. Be fordultam a fal felé és lehunytam a szemem. Már csak annyit éreztem hogy Shawn puszit nyom a homlokomra és bebújik mellém...

Continue Reading

You'll Also Like

34.5K 2.9K 36
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
3.2K 82 20
Sziasztok Kovács Szonja vagyok. Spanyol országba éltem. Majd haza költöztem Magyarországra és itt folytatom tanulmányim........
5.6K 703 29
Jimin és Jungkook óvódás koruk óta ismerik egymást. Életük majdnem minden egyes pontját megosztják egymással, azonban ez kiesik egy bizonyos időre. ...