LİSE KAVGALARI✔️ #Wattys2016

By NiSaNuR-1903

2M 70.8K 4.8K

.. More

1. BÖLÜM-Alış veriş
2.BÖLÜM-İlk gün
3.BÖLÜM-10-B Sınıfı
4.BÖLÜM-Yeni sınıfım
5.BÖLÜM-Kavga
6.BÖLÜM- Dayak
7. BÖLÜM-Bu kim lan?
8. BÖLÜM-Tesadüf
9.BÖLÜM-Kuzen
10.BÖLÜM-Tehtid
11.BÖLÜM- Olay...Olay..Olay.
12.BÖLÜM- Bu kadarda fazla
13. BÖLÜM-Babamın burda ne işi var?
14. BÖLÜM-2 Tane Olsun...
ÖNEMLİ!!!!
15. BÖLÜM-Kız kavgası
16. BÖLÜM-Hayranlık
17.BÖLÜM-Basketbol Turnuvasına Hazırlık
18 BÖLÜM-Beklenmedik itiraf
19.BÖLÜM YUMRUK
20.BÖLÜM-BAR
21.BÖLÜM-KURTARICIM
22.BÖLÜM-TELEFONUM NERDE?
23.BÖLÜM-ÖZÜR DİLERİM!!
24.BÖLÜM-1 AYAK ÜSTÜNDE 40 YALAN
25.BÖLÜM-İLK ÖPÜCÜGÜM
SOMA
26.BÖLÜM-AKIN'LA BİTMEK BİLMEYEN BİR GECE
27.BÖLÜM-UYKU
28.BÖLÜM-BANA AŞIKSIN
29.BÖLÜM-O mu? BEN mi?
30.BÖLÜM-DÜNYA ÇOK KÜCÜK
31.BÖLÜM-BORA
32.BÖLÜM ARKADAŞ DAYANIŞMASI
33.BÖLÜM-OYALAMA
34.BÖLÜM- DOGUM GÜNÜ PARTİSİ
35.BÖLÜM- YALAN
36.BÖLÜM- PLAN
DUYURU
37.BÖLÜM- TEYZEMİN İNTİKAMI
38.BÖLÜM- AKIN'IN CEZA ŞEKLİ
39.BÖLÜM- DUDAKLAR MI? KAPI MI?
40-BÖLÜM- YENİ BİR DOST YADA....
41.BÖLÜM-BEN BÖLE TESADÜFÜN İÇİNE S******
42.BÖLÜM- Gerçekler ortaya çıkıyor.
44.BÖLÜM-Denizli'ye dönüş.:(
45.BÖLÜM-İstanbul
46. BÖLÜM- Gerçekler...
47.BÖLÜM- Karşılaşma
48.BÖLÜM- İlk günden kavga...
49.BÖLÜM- Sen bana Buse'mi dedin?
50.BÖLÜM-Eğlencemiz başlamadan bitti...
51.BÖLÜM-Ah bir Burak eksikti..
52.BÖLÜM-Rezilliğinde böylesi...
53.BÖLÜM -FİNAL
2.KİTAP
Gazel
Yeni kitabım ilk aşkım

43.BÖLÜM-Tilkinin Dolaşıp Dönecegi Yer Kürkcü Dükkanıdır.

26.5K 1.1K 88
By NiSaNuR-1903

.

.

''Irmak birdaha seninle hiçbir yere gelmeyecegim. Önce bir tutturuyorsun gidelim, gidelim diye Gidiyoruz ortalarda yoksun'' Diye annem bagırdıgında lokantanın yarısı bize dönmüştü. Annem bagırdıgının farkına vararak etraftakilere özür diledigini belirten bir bakış atarken bende yanda kıkırdayan teyzeme sinirle baktım.

Teyzem kıkırdayarak başıyla arka tarafı gösteriyordu ne oluyor lan. Gözlerimi teyzemin gösterdigi yere çevirince bir anda yerin dibine girmek istedim. Çok güzel ya Akın'a bir annemin yanında rezil olmadıgım kalmıştı o da oldu.

Akın arkasına yaslanmış ve kollarını gögsünde birleştirmiş sırıtarak beni izliyor. Pislik. Gerçi şu anda o kadar çekici duruyorki ona kötü lakaplar takmak içimden gelmiyor. Pislik yerine Kusursuz seksi bir yaratık daha mantıklı.

''Irmak ben kime diyorum!! '' Diyen annemin az önceye göre daha az çıkan sesini duyunca yine düşüncelere daldıgımı anlayıp kafamı kusursuz seksi yaratıgımdan çekip anneme çevirdim. ''Özür dilerim anne. Midem bulanıyor kendimi kötü hissediyorum biraz..'' Dedim. Yarım saatten beri saf gibi ayakda durdugumu fark edince  karşısındaki sandalyeye oturdum.

Annem endişeyle elini uzatıp anlıma koydu. ''Ateşin yok. Üşüttünmü acaba?''Diye sordu. Canım annem benim için endişeleniyor bide. ''Yok annecim sabahtan beri birşey yemedim.Açlıktan oluyor herhalde.''Deyip sipariş edilen çorbama baktım.

Ahh gerçekten teyzemden nefret ediyorum. Sırf bana gıcıklık olsun diye En nefret ettigim çorbayı sipariş etmiş. Domates çorbası. Zorlada olsa kaşıgı elime alıp teyzeme yandan bir bakış attım. Gülmemek için dudaklarını birbirine bastırmış kirpiklerinin altında bana bakıyordu. Tabi biliyor bu çorbadan ne kadar nefret ettigimi.

Masanın altından annemin görmeyecegine emin oldugum için sert bir şekilde teyzemin ayagına vurdum. Teyzem bir anda çıglık atıp sandalyesinden kalktı. ''Ne oluyor kızlar? Allah aşkına birinizde Normal bir insan gibi davranın ya. Ben sizin yaşınızdayken hiç böyle kendimi rezil edecek şeyler yapmazdım. Uslu başlıydım.'' dedi annem.

Teyzem bile acısını unutum anneme yüzünü buruşturarak baktı. ''Anne, hanım kızlardanım demiyorsunda uslu başlıydım diyorsun.''Diyerek yakınırken telefonumun titremesiyle hala elimde öylece duran kaşıgı bırakıp annem görmeden telefonu göt cebimden çıkarıp açtım. Akın'dan mesaj var.

''Teyzende hiç fena degilmiş.:))''Teyzemden nefret etmemi saglayacak bir neden daha. Güzel, seksi, gıcık, cadı ve çekici.

''O gözlerini oymadan önce kapa çeneni!..Yüzüne ne oldu?''Yazdım. Göz ucuyla baktıgımda telefonuna baktıgını görünce onu izlemeye başladım. Gerçekten şu anda 4 masa ilerimde olmasına ragmen heyecanlanmamı saglıyordu. O kadar yakışıklı ve tatlı ki annem olmasa şu anda onu öpebilirdim. Daha onunla çıkmaya başlayalı kaç gün oldu hatırlamıyorum. Aşşagı yukarı 7 gün  olmasına ragmen ona o kadar baglanmıştım ki sadece dün görmedigim için bile özlemiştim.

''Ne güzel bir tesadüf böyle. Ne işiniz var burda?''Resmen konuyu geçiştirmeye çalışıyor acaba ne oldu.

''Akın konuyu degiştirme.Yüzüne ne oldu? Yine mi kavga ettin? ''Yazıp gönderdim. Acaba Burak'la kavga etmiş olabilirmiydi. Hayır canım olamaz.. Kavga etselerdi ne işleri vardı burda degilmi...Acaba Burak'la aramızda geçenleri ona anlatmalımıyım. Evet birbirimizden birşey saklamamalıyız. En iyisi bu olur.

Telefonumun titremesiyle düşüncelerimi bir kenara bırakıp mesaja baktım.  ''Önemli bir şey degil.'' Yazıyordu. Bir kerede adam gibi anlatsa bir şeyi dilimi kesicim.

''Bu konuyu okulda konuşacagız..Bu arada okulda sana söylemem gereken önemli başka şeyler daha var.'' Yazıp anneme döndüm. ''Anne kalksakmı artık?'' Diye sordum. Annem daha yemegini bitirmemişti. ''Kötüysen hastaneye gidelim.''  dedi annem. Gerek yok anlamında elimi sallayıp masadan kalktım.

Annem ve teyzemde kalktıktan sonra annem hesabı ödemeye gidince Akın'a döndüm yoktu. Telefonu elime aldım. Akın'dan mesaj vardı.

''Neymiş söyleyecegin şey?''  Yazmıştı. İyiki yarın anlatıcam dedim. Geri zekalı ne diye soruyorsun sanki. Mesajı umursamadan nerede oldugunu sordum. 

''Nerdesin? Biz gidiyoruz. ''

''Ben lavabodayım, yarın görüşürüz güzelim...''

Güzelim kelimesini okuyunca kendi kendime gülümsedim. Akın bana üstü kapalı bir şekilde güzelsin demek istedi. Yani güzelim derken bana sen güzelsin demek istedi. Sonuç olarak beni güzel buluyor. Of ben ne saçlalıyorum yine ya.

''Tamam.''

Yazıp gönderdim. Ondan sonrada annem geldi. Eve gider gitmez yattım.

............

Bugün Okula kadar Annem bırakmıştı. Hala hasta oldugumu sanıyor zavallı. Annem gittikten sonra okulun bahçesinden girdigimde gözüme ilk çarpan kişi Bora olmuştu. Yanına ilerleyip omzuna vurdum. ''Günaydın kanka.''Dedim gülümseyerek. Arkasına dönüp oda bana gülümsedi. ''Nerelerdesin ? Özlettin kendini bacım.''Dedi elini omzuma atarak.

''Özlesen arardın.'' Dedim dudaklarımı büzerek. ''Kız, aramaya zamanım yoktu valla.. Barda bir kız gördüm. Kız dahada peşimi bırakmıyor.''Dedi gülerek. ''Senmi kızın peşini bırakmıyorsun ? Yoksa o mu senin peşini bırakmıyor?''Diye sordum tek kaşımı kaldırarak.

Elini omzumdan çekip yakasını düzeltti. ''Sence ben kız peşinde koşacak bir tipmiyim?'' Diye sordu. Gülerek kafamı salladım. ''Evet.'' Dedim. İşaret pamagını havaya kaldırıp iki yana salladı. ''Ben kızaların peşinde koşmam. Onlar benim peşimde koşar. Ama koşarsam ilk koşacagım kız sensin.'' Dedi ciddi gözükmeye çalışarak. ''Ümitle beklicem.''Dedim kahkaha atarak.

Bora'dan ayrıldıktan sonra sınıfa dogru ilerlerken Doga heyecanlı bir şekilde önümü kesti. ''Kızım sana bomba haberlerim var. Duyunca şok olacaksın.'' Dedi nefes nefese. ''Dur bir Sakin ol.'' Dememle kolumdan tutup okulun arkasına çekiştirmesi bir oldu.

Okulun arkasına gelince yere oturdu. Benimde  oturmam için elimden çekince dizlerimin üzrine düştüm. ''Ah. Yavaş olsana Doga.'' Diye yakındım. ''Kızım anlattıklarımdan sonra şok geçireceksin.''Dedi aynı heyecanla. Gözlerimi devirip bagdaş kurduktan sonra merakla Doga'ya baktım.

''Anlat.''Dedim kısaca. Başını sallayıp ''Evimize hırsız girdi.''Diye bagırdı. Şu anda Doga'nın eve hırsız girdigi için heyecanmasına şahit oluyorum. ''Doga, senin ateşin falanmı var?'' diyerek elimi başına koydum. Ateşi yoktu.

Elimi itikleyip işaret parmagını hava kaldırdı. ''Sözümü kesmeden dinle.'' Dedi tehtidkar bir sesle. Başımı sallamakla yetindim. Bu kız sinirlenince teyzeme benziyor sanki. Dikkatimi Doga'ya vererek can kulagıyla dinlemeye başladım. Bakalım neler saçmalayacaktı.

''Bizim eve dün hırsız girdi. Evden annemin bir kaç altın kolyesini ve degerli eşyasını almış ama önemli degil. Yinede annem evin kameralarına baktırdı. Hırsız tesbit edilip yakalandı. Ama asıl önemli olan şeye şimdi geliyorum.'' Deyip Biraz durakladıktan sonra devam etti.''...Kameralara bakarken benim dogum günümdeki olanları izlemek istedim ve açtım. Hani Akın sana ''Bana aşkını itiraf ettin.''Demişti ya öyle birşey yok kızım. Akın uyduruyo.'' Diye son kelimelerini uzatarak söyledi. Nasıl yani şimdi Akın benimle çıkmak için yalanmı söyledi. Binevi beni kulandı.

''Şimdi Akın neden böyle birşey yaptı ki?'' Dedim. ''Kanka anla artık ya. Çocuk seni seviyordu ve açılmaktan korkuyordu oda böyle bir yola başvurdu.'' Dedi heyecanla. Gerçekten Akın beni seviyor o zaman.

''Ah. Salak bide neler söylemişti.''Diye mırıldanırken,zil çaldı.''. ''Hadi sınıfa çıkalım. ''Dedi ayaga kalkarken. İkimizde sırıta sırıta sınıflarımıza girdik.Demek Akın bey bana yalan söylemiş ha. Ben sorarım ona.

Sırama oturup hocanın gelmesini beklerken Doruk'un sınıfa girdigini gördüm. Yüzüme bile bakmıyordu. Bende inatlık olsun diye gözlerimi ayırmadan Doruk'a dikdim. Kendi sırasına yani ikimiz beraber oturdugumuza göre sıramıza oturmak yerine Barış'ın yanına oturdu. Bakışlarımın farkında olmasına ragmen beni tınlamamıştı. Kırıldım.

Hoca sınıfa girince hepimiz ayaga kalktık, Doruk ve Barış hariç.. Eliyle oturmamızı işaret edince hepimiz oturduk. Hoca masasına dogru ilerlerledi ve  yoklama defterini alıp sınıfın yoklamasını almaya başladı. Büşra, Melike,Barış,Umut,Derya,Doruk,Saliha v.b. sınıftakilerin ismini saydı ama benim ismim yoktu. Yoklama bittikten sonra elimi kaldırıp ''Hocam beni okumadınız.''Dedim. Sınıftakilerin bakışları bana dönerken hoca yoklama defterini tekrar kontrol etti.

''Irmak, senin ismin yok burda.''Dedi Hoca yoklama defterini bırakırken. ''Nasıl yok?''Dedim ayaga kalkarken. ''Git müdüre sor.''Dedi hoca. Başımı sallayıp sınıftan çıktım. Müdürün odasına dogru ilerlerken bir anda biri önümü kesti. Akın.

''Sen niye derste degilsin?''Diye sordum şaşkınca. Eliyle saçlarını karıştırıp dudaklarını büzdü. Bu beni tahrik etmeyemi çalışıyor. ''Sıkıldım.'' Diye mırıldandı. Ah , şu andaki manzarayı bir ömür boyu izleyebilirim. Ben filmlerde böyle çiftleri görüp heyecandan koltuga oturamazdım ama şu anda o çiftlerden biriyim ve heyecanımı anlatacak hiçbir şey yok.

''Sen neden çıktın?''Diye sordu. ''Yoklama defterinde ismin yok. Müdüre onu soracagım.''Diye açıklama yaptım. Bana yaklaşıp yüzümü ellerinin arasına aldı.''Hala küsmüyüz.güzelim?'' Diye sordu. ''Yoo.''Diye karşılık verdim hızla. Okulun kolidorunda kamera var.Beni öpmez inşallah.

''Yoklama defterinde neden ismin yok biliyormusun?''Diye sorup dudagıma kücük bir öpücük kondurdu. Allah'ım heran bayılabilirim. Bu kücük hareketin bile beni heyecanlandırması sinirlerimi bozuyor.

''Nerden bilim.''Diye yanıtladım. Yüzümdeki ellerini çekip kolunu omzuma attı ve müdürün odasına ters istikamete gitmeye başladık. ''Ben biliyorum ama.''Dedi sırıtarak. Ah şimdi aklıma geldi ben ona Burak'dan bahsedecektim. Aman neyse şu anın büyüsünü hiç bozamam.

''Neymiş?''Diye sordum. ''Kaydını bizim sınıfa aldırdım. Artık bizim sınıftasın. Benim yanımda.'' Diye yanıtladı. Ne? Nasıl yani? Oldugum yerde durup bedenimi ondan tarafa çevirdim. Oda benim gibi yapıp çarpık gülümsemesini yüzüne yerleştirdi.

''Nasıl hallettin?'' Diye sordum şaşkınca. Omuz silkti.''Bunlar benim için sorul degil. Müdürle konuştum oda ailenle konuşup kaydını aldırdı.''Dedi önemli bir şey degilmiş gibi. ''Müdür senin sözünü neden dinledi ki?''Diye soru yönelttim tekrar. ''Bırakda orasıda bende kalsın.''Dedi kendini begenmiş bir şekilde. Gülerek yavaşca omzuna vurdum. ''Kendini begenmişlik yapmasan ölürmüsün?''Dedim. ''Hadi sınıfa gidelim.''Dedi.

Artık Doga ve Akın'la aynı sınıftaydım. Gerçi ilk başta zaten onlarlaydım ama uzun sürmedi. Hatırlıyorumda kantinde Doga ile otururken Akın'ı gördügümde gözlerinin maviliklerinde bogulacak gibi olmuştum. Ondan o zaman etkilenmiştim. İlk görüşte.

SON.. Umarım begenirsiniz.

.

Continue Reading

You'll Also Like

111K 8.5K 21
0536***: Tiksindiricisin! 0536***: Senden nefret ediyorum! 0536***: Senin ne kadar aşağılık olduğunu, asla unutturmayacağım sana! Her gün anlıyor m...
4K 741 40
vedalarkalicidir: Durmuş bütün saatler bizim için sevgilim vedalarkalicidir: Uzaklarda kaldı mutluluk bize ruhdakibosluk: Yillar sonra bir an gelirse...
1.2M 83.6K 59
Çilek Alança Yıldırım mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Çilek Alança Saruhan? 17 yaşında tam bir neşe patlaması olan Çilek...
105K 5.7K 57
Her şey ailesinin karne cezası olarak elektrikçi Mahmut Abi'nin yanına vermeleriyle başladı. - Ama anne ben erkek değilim. Artık her kötü karne getir...