Δάσκαλος στον έρωτα

By paolafotia

350K 24.9K 1.7K

ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΘΕΝΑ;; More

1. Μόνη , γυναίκα ψάχνει, ετών 22
2. Σαν το σκύλο με την γάτα
3. Λίγο σεξ επιτέλους, τι ζητά?
5. Κουράγιο Μυρτώ!
6. Πίνω και μεθώ ωχ αμάν!
7. Η Παρθένος Μυρτώ
9.ΣΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
10. Στο τρένο
11. Σπιούνε!
12. Όπα!
13. Τι είδε???
14. Αποκαλύψεις
15.Περίεργο..
16. Ωραίο μάθημα!
17. To φιλί.
18. Πέη ..μπακ
19. Όλα του γάμου δύσκολα!
20. Πρώτη νύχτα γάμου
21. Σοβαρεύει το πράγμα..
22. Μάλιστα..
23. Μπαμ έκανε η πόρτα μόνο!
24. ΤΕΞΑΣ
25. Νταπ!
26. Surprise!
27. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ!!
28. Δημήτρη κι εγώ θέλω μάθημα!
29.Σεξ?
30. λίγο πριν το τέλος
31. Θα πεθάνει παρθένα καλέ!!!
32. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
33. Αποκαλύψεις
34. Born to be wild.
35. Ακόμη παρθένα?????
ΤΕΛΟΣ

8. Dr Love

9.6K 706 33
By paolafotia

-Προς τι τόση έκπληξη? Δεν κατάλαβα 22 είμαι όχι 102! Δεν με πήραν κιόλας τα χρόνια..Με πήραν λες? λέω και ντρέπομαι να τον κοιτάξω. Ποιός θα μου έλεγε πως θα κατέληγα με τον κάφρο να μιλάω για τα σεξουαλικά μου. Τα ανύπαρκτα τέλοσπάντων σεξουαλικά μου.

-Θέλεις να πεις πως ..αλήθεια είσαι παρθένα? μου λέει με γουρλωμένα μάτια και δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να γελάσει ή να πάθει αποπληξία. 

Έχω ξαναδεί  παρόμοια μούτρα έκπληξης πριν πέντε μήνες. Όταν είπα στον τελευταίο ότι είμαι παρθένα , λάκισε πριν την πράξη.."Δεν μπορώ να σου το κάνω  αυτό, περίμενες τόσο καιρό, πρέπει να γίνει με κάποιον ξεχωριστό..με κάποιον που να είναι ερωτευμένος μαζί σου.." ανόητε  να μην τον θυμάμαι  καλύτερα..εγώ μόνο σεξ ήθελα απο εκείνον! ντράπηκα να το ξεστομίσω βέβαια..

-Ναι είμαι παρθένα , 22 είμαι όχι 102, επειδή εσύ είχες πάρει την μισή υφήλιο στην ηλικία μου δεν σημαίνει οτι όλοι είμαστε ίδιοι!του λέω και τον κοιτώ με απέχθεια. Είμαι σίγουρη τι ερωτύλος θα ήταν στα 22. Μην σου πω και στα 12 αυτός θα γκομένιαζε.

-Δηλαδή δεν έχεις κάνει σεξ ποτέ στην ζωή σου? μου ξανά λέει και φαίνεται σοκαρισμένος. Και ο κάφρος με κοιτά απο πάνω ως κάτω, λες και με βλέπει πρώτη φορά.

-Είσαι χαζός αγόρι μου? Να φέρω λεξικό? ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΠΟΤΕ!του λέω και με κοιτά για δευτερόλεπτα σοβαρός. Και μετά αρχίζει να γελάει.

-Ε αναμενόμενο..η αλήθεια είναι οτι δεν αντέχεσαι..απλά νόμιζα πως δεν σε άντεχα μόνο εγώ!μου λέει και κοντεύει να πνιγεί απο τα γέλια του. Tόσο ωραίος και τόσο κάφρος !

-Αν θέλεις να ξέρεις ελεεινό γαιδούρι, που σου ανοίγω την καρδιά μου κι εσύ γελάς, οτι είμαι παρθένα για άλλο λόγο!

-Ποιό λόγο δηλαδή? μου λέει και με κοιτά σοβαρά στα μάτια.

Σαστίζω λίγο , αυτή η ματιά του είναι μη διαχειρίσιμη. Τουλάχιστον όταν με προσβάλλει ξέρω πως νιώθω. Θέλω να του σπάσω το κεφάλι. Απλό.

-Δεν βρίσκω χρόνο, έχω την σχολή , έχω την δουλειά, στη σχολή με αποφεύγουν , στην δουλειά ούτε για αστείο με πλησιάζει κανείς..λέω όπως πάντα το συνηθισμένο κατεβατό. Το έχω πει τόσες φορές που κοντεύω να το πιστέψω και η ίδια. Αλλά η αλήθεια είναι έτη φωτός μακριά απο αυτό που ξεστομίζω σαν δικαιολογία. Μόνο εγώ και η Φανή ξέρουμε την αλήθεια και πρόσφατα το αποκάλυψα στον Αντρέα , σε μια σπάνια εκ βαθέων συζήτηση. Δεν γινόταν αλλιώς. Για να προχωρήσει το σχέδιο μου χρειαζόμουν λεφτά. Πολλά και άμεσα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

-Βασικά μόνο μια σαχλή δικαιολογία ακούω. Κι εγώ υπήρξα εργαζόμενος φοιτητής νομικής και προλάβαινα να έχω προσωπικό χρόνο. Τουλάχιστον για σεξ..μου λέει και σηκώνει το φρύδι του ψηλά. Θέλεις να μάθεις γιατί είσαι μόνη ? μου λέει με ύφος δασκάλου.

-Ναι πες μας δάσκαλε , δώσε τα φώτα σου στην μικρή ανόητη παρθένα..λέω ειρωνικά.

-Βασικά απάντησες μόνη σου Μυρτώ. Είσαι μικρή, τουλάχιστον στο μυαλό είσαι ακόμη ανώριμη και είσαι και ανόητη. Ε είναι εκρηκτικός συνδυασμός αυτός! Το τέλειο απωθητικό για τον κάθε άντρα. Φαίνεσαι κορίτσι..πως να σου το πω..δεν φαίνεσαι γυναίκα με εμπειρία, με παρελθόν, να μπορέσεις να ιντριγκάρεις τον άλλον να σε γνωρίσει. Με το που σε βλέπει κάποιος καταλαβαίνει τα πάντα για σένα: πλουσιοκόριτσο, μαλθακή, μεγαλωμένη σε χρυσό κλουβί, δεν απέδειξε τίποτα στην ζωή της και χάλια ντύσιμο , μου λέει με ειλικρινό ύφος. 

Θα θύμωνα πολύ μαζί του αλλά μου έρχεται να γελάσω και συγκρατιέμαι. Γιατί ο Δημήτρης αγνοεί παντελώς ποιό είναι το πραγματικό μου παρελθόν. Και πως κουράστηκα πολύ για χάρη του πατέρα μου, να χτίσω το προσωπείο της πλούσιας μαλθακής. Την πραγματική Μυρτώ την ξεθάβω απο το χρονοντούλαπο μόνο όταν πρέπει να συνεχίσω το σχέδιο της καταστροφής. Αλλά είναι μια άλλη ιστορία..

Γελάω κάτω απο τα μουστάκια μου. Κούνια που σε κούναγε..

-Καλα εγώ είμαι πλούσια , μαλθακή και γενικά ένα περιφερόμενο τίποτα κατ' εσέ, αλλά ανόητη δεν με λες..πρώτη πέρασα στη νομική, Δημητράααακη!

-Ανόητη στο φλέρτ. Βασικά εκεί παίρνεις μηδέν!

-Εγώ μηδέν? Δεν με έχεις δει βασικά να ..

-Βασικά έχω βαρεθεί να σε βλέπω να...

-Τι να...?

-Να προσπαθείς να φλερτάρεις το παιδί απο τα κούριερ ανεπιτυχώς! Μου έχεις φτιάξει την διάθεση πολλές φορές με τα γέλια που έχω κάνει μαζί σου! Σε λίγο θα ανυπομονώ εγώ να πάει δυο! μου λέει και χαμογελά.

-Με κατασκοπεύεις?

-Δεν φταίω που τα κάνεις μπροστά μου!

Πολύ το ακούω αυτό τελευταία.

-Κι εσύ περνιέσαι για καλύτερος? του λέω κι εγώ με σηκωμένο φρύδι. Βασικά αστεία η ερώτηση μου. Ο άνθρωπος έχει ντοκτορά στο πέσιμο. Να φανταστείς δεν κάνει τίποτα. Απλά πέφτουν όλες. Το έχω δει με τα μάτια μου!

-Κι επειδή είμαι καλύτερος μικρή ανόητη θα σε βοηθήσω να ξεστραβωθείς, όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω καμιά μέρα να μου παρουσιάσεις τον κούριερ ως αφεντικό μου! Να σου μάθω δυο τρια πράγματα και να την πέσεις σε κανέναν αξιόλογο! μου λέει και τον κοιτάω με μισό μάτι. Εμένα αυτός δεν με πείθει πάντως για τις προθέσεις του. Να δεις που θέλει να σπάσει πλάκα μαζί μου!

-Εσύ δεν χρειάζεται να φλερτάρεις, δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις το στόμα σου, οι γυναίκες παραλύουν στο πέρασμα σου! Χαίρω πολύ κι εγώ αν ήμουν μοντέλο σαν εσένα οι άντρες θα έτρεχαν απο πίσω μου. Και ας μην τους ένοιαζε καν οτι είμαι ένας αγενής κάφρος!

-Για σενα μιλάμε ή για μένα? Και τι εννοείς πως με θέλουν όλες για το σώμα μου? μου λέει και απορώ που παρεξηγείται.

-Ε είναι γνωστό οι λυσσάρες γιατί σε θέλουν, τις ακούω και στο γραφείο! "Κοίτα κάτι μάτια, κάτι χείλη, κάτι μπράτσα, κάτι πλάτες, έναν κω.., τέλοσπάντων με κατάλαβες. Καμιά δεν λέει κοίτα έναν διαβασμένο  άντρα ! Άντε να σχολιάσουν και την πόρσε σου!

-Δηλαδή έχω κατακτήσεις γιατί είμαι μοντέλο με ωραίο αυτοκίνητο? Με αυτό νομίζεις τρελαίνω  τις γυναίκες?μου λέει και με κοιτά ο γάιδαρος ανέκφραστος αλλά έτσι πως να το πω..πολύ αντρικά...πωωωω μη διαχειρίσιμο βλέμμα!!!

-Ναι! του λέω και σταυρώνω τα χέρια μου.

Μου παίρνει το χέρι μου και απαλά καθώς δεν κατεβάζει την ματιά του απο πάνω μου , το ακουμπά στο μάγουλο του. Το δέρμα του ακουμπά το δικό μου και αφήνω άθελα μου ένα μικρό αναστεναγμό. Με κοιτά ανέκφραστος χωρίς να μου δίνει το περιθώριο να καταλάβω τι σκέφτεται. Και αυτό με τρελαίνει. Μπορεί να σκέφτεται..τα πάντα. Χαμηλώνει στιγμιαία το βλέμμα του στα χείλη μου και το σηκώνει πάλι αστραπιαία στα μάτια μου. 

Έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω μαγνητιστεί, απο αυτό το άηχο παιχνίδι.Μα τι κάνει?

Κατεβάζει αργά το χέρι μου και νιώθω το μυώδες στέρνο του. Σταματά το χέρι μου στο ύψος της καρδιάς του. Την ακούω να χτυπά απαλά και σταθερά. Όπως με κοιτά και αυτός τώρα. Εμένα πάλι η καρδιά μου έχασε έναν χτύπο. Γιατί όμως? Καθόλου δεν τον θέλω τον γάιδαρο!

Σκύβει λίγο περισσότερο προς το πρόσωπο μου κι εγώ ξεροκαταπίνω. Μυρίζει υπέροχα, τα μάτια του λάμπουν και οι γωνιές του προσώπου του με αποπροσανατολίζουν. Τι αρχέτυπο αρσενικό είναι αυτό! 

Κοιτάω ασυναίσθητα τα χείλη του . Με πλησιάζει λίγο ακόμα και νιώθω την ανάσα του στο πρόσωπο μου.Κοιταζόμαστε και νομίζω πως δεν αναπνέω . Έχω μαγευτεί απο τα σεξόνια που σκορπά απλόχερα. Και δεν κάνει τίποτα. Απλά υπάρχει!

 Κλείνω τα μάτια μου και ξεφυσάω ηδονικά. Είναι γητευτής και εγώ το φίδι που λικνίζομαι με μια ματιά του. Καλά ας με φιλήσει λίγο για την πλάκα, και αύριο θα κάνω πως δεν θυμάμαι.

-Αν νομίζεις πως θα σε φιλήσω μικρή ανόητη απατάσαι μου λέει σοβαρός. Πάντως πιστεύω κατάλαβες πόσα απίδια χωράει ο σάκος, μου λέει και απορώ ποιός είναι ο σάκος και ποιό το απίδι.

Μάθημα πρώτο , τα λόγια είναι φτώχια.

-Εεε , δεν περίμενα οτι θα με φιλούσες..άλλωστε δεν σε συμπαθώ καν! Και τι εννοείς τα λόγια είναι φτώχια?

-Συμφωνούμε σε κάτι λοιπόν εμείς οι δυο. Απο μένα θα έχεις μερικά μαθήματα, ίσα για να σταθείς ως γυναίκα αντάξια του ονοματός σου και να μην μας ξεφτιλίζεις κάθε τόσο με τα καμώματα σου. Γελάει όλο το γραφείο με την Katty Perry που βάζεις κάθε μέρα! Ανέκδοτο έχεις γίνει!

-Είσαι τελείως κάφρος ! του λέω με γουρλωμένα μάτια.

-Σε δυο εβδομάδες απο τώρα με εντατικά μαθήματα απο εμένα σου εγγυώμαι πως θα μεταμορφωθείς σε πραγματική γυναίκα.Μου λέει και είναι σοβαρός. Καλέ το εννοεί!

-Σιγά μην δεχτώ!Με προσβάλλεις! του λέω και δεν βρίσκω ένα συρραπτικό να το εκσφενδονίσω στο κεφάλι του.Άτιμη Πόρσε τα βασικά δεν έχεις!

-Σου υπόσχομαι πως σε δυο εβδομάδες θα έχεις κάνει σεξ. Ακόμη και με τον Μιχαλάκη!μου λέει και με κοιτά αινιγματικά. Μμμ πατάει στο αδύναμο σημείο μου. Σιγά μην μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο. Βρε λες? Καλύτερα βασικά να πνιγώ παρά να τον έχω δάσκαλο. Στον έρωτα!

-Δέχομαι. λέω αποφασιστικά και του δίνω το χέρι.

-Απο αύριο το βράδυ ξεκινάμε μαθήματα, μου λέει αυστηρά.

-Ναι δάσκαλε του λέω με το ίδιο ύφος και ελπίζω αύριο που θα ξεμεθύσω να μην χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο.

Γκαζώνει και φεύγουμε χωρίς να ξαναμιλήσουμε.

Continue Reading

You'll Also Like

152K 16.8K 51
|Book 1| Στεκόταν μπροστά μου και με κοίταζε κρατώντας το ματωμένο μαχαίρι του. Το αιμα έσταζε και έπεφτε στο λευκό χιόνι. Με πλησίασε και έσκυψε. Ήμ...
23.3K 1.3K 36
η αυρα που εκπνέει το ατομο πρωτο λεπτο στη πρωτη γνωριμια... . . . "δεν θα επρεπε να με πλησιάζεις" Αρχη:29 Δεκεμβρίου 2019 Τέλος:9 Ιουλίου 2020
27.1K 4.1K 25
"Ειλικρινά τι υπέροχο έχω δεσποινίς Ντέιζι? Πάντα καταλήγετε να ξεστομίζετε ανοησίες!"
615K 46.8K 36
«Μην με ακουμπάς! Με αηδιάζεις!» είπα και απομακρύνθηκα. «Αν έμπενες για λίγο στον κόπο να διαβάσεις το συμβόλαιο που υπέγραψες» είπε και γέλασε ειρω...