35. Ακόμη παρθένα?????

11.3K 701 30
                                    

1 εβδομάδα μετά

Ο πατέρας μου μετά τα όσα συνέβησαν, επέστρεψε εκτάκτως απο Βραζιλία και με χαρά διαπιστώσαμε οτι είναι πολύ καλύτερα. Επίσης δεν σταματά να χαμογελά και αυτό γιατί μας βλέπει μέσα στα μέλια με τον Δημήτρη. 

"Επιβεβαιώθηκα, ήμουν σίγουρος οτι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, απλά έπρεπε κάποιος να σας ξυπνήσει και να το δείτε καθαρά! Δεν το έλεγα πάντα Αντρέα?", ο Αντρέας μονίμως σε κατάσταση συγκίνησης, ε δεν είναι και λίγα αυτά που συμβαίνουν, τον φιλά τρυφερά και το  επιβεβαιώνει

-Το έλεγε παιδιά, πολύ καιρό τώρα! Όπως και πολλοί άλλοι στο γραφείο! Μαλώνατε και φαινόταν η σεξουαλική ένταση, ήταν φανερό απο την αρχή!, λέει και αυτόματα με τον Δημήτρη κοιταζόμαστε και γελάμε.

-Αλήθεια?λέμε με μια φωνή. 

-Καλά εγώ δεν αναγνώριζα τα σημάδια, νόμιζα οτι έχω καμιά σοβαρή ασθένεια και παθαίνω ταχυκαρδίες κοντά σου, εσύ που είσαι και δάσκαλος στον έρωτα, τίποτα δεν κατάλαβες? του λέω και μου χαμογελά γοητευτικά. Μου πιάνει το χέρι και μου το φιλά.

-Δεν προλάβαινα να σκεφτώ ..πάντα ήμουν σε ετοιμότητα μήπως μου έρθει κανένα συρραπτικό στο κεφάλι μου αμαζόνα μου..μου λέει και λιώνω..και είναι και πανέμορφος και μου φέρεται τόσο απίστευτα όμορφα εδώ και μια εβδομάδα, απορώ πως σήκωσα συρραπτικό να χτυπήσω αυτόν τον θεό..

Βέβαια έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα. Όχι απλά τεράστιο, ΓΙΓΑΝΤΙΟ.

Κοιτάω την Φανή και της κάνω νόημα να πάμε στην γωνία,θέλω επειγόντως να της μιλήσω.

Είμαι απέραντα προβληματισμένη!

-Την τραβάω στην άκρη της πισίνας και καθόμαστε. Ο Δημήτρης μιλάει με τον πατέρα μου και γυρνά και με κοιτά. Με κοιτάει βαθιά στα μάτια και γυρνά να απαντήσει στην ερώτηση του πατέρα μου.

Τον έχω παρατηρήσει πως οτι και να κάνει , δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του απο πάνω μου. Όχι δηλαδή οτι εγώ μπορώ..δεν είμαι άνθρωπος..λιωμένο παγωτό είμαι..βέβαια αυτό είναι και το πρόβλημα. Ενώ έχουμε τρεις ολόκληρες μέρες που βγήκαμε απο το νοσοκομείο, ενώ κοιμηθήκαμε σφιχτά αγκαλιά και τα τρια βράδια, ενώ με ταίζει στο στόμα και με αφήνει να τον προσπερνώ με την Ducati, παρ'όλα αυτά...sex ..καθόλου..

-Φανή πονάωωωωωωωω...λέω και αναστενάζω στο αφτί της.

-Γιατί το φελέκι μου μέσα? Δεν αντέχω, ποιό είναι το πρόβλημα? Αφού φαίνεται οτι έχει χαζέψει ο ημίθεος σου απο έρωτα! Τι άλλο θες?μου λέει εκνευρισμένα.

Δάσκαλος στον έρωταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα