1. Μόνη , γυναίκα ψάχνει, ετών 22

23.5K 831 164
                                    

cover by  @ -jashton

Στο δρόμο έτρεχα σαν την τρελή με δεκάποντες γόβες. Το γαιδούρι θυμήθηκε τελευταία στιγμή οτι έπρεπε να πάρω την δικογραφία απο την εισαγγελία. Περιττό να πω πως δυο αυτοκίνητα πήγαν να με σκοτώσουν απο την βιασύνη μου και πρωινιάτικα μάζεψα μούτζες και βρισιές. Κανένας σεβασμός επιτέλους στα chanel μου. 

Αλλά θα τα καταφέρω!

Γύρω στις δυο ο Μιχαλάκης έρχεται πάντα να αφήσει τα γράμματα στο δικηγορικό γραφείο και δεν χάνω την συνάντηση.Θα επιστρέψω εγκαίρως στο γραφείο , ο κόσμος να χαλάσει!  Έχω εδώ και δυο μήνες που τον πολιορκώ. Εντάξει στο κεφάλι μου ακόμη βρίσκεται η πολιορκία αλλά πιστεύω θα το καταλάβει και ο Μιχαλάκης οτι ενδιαφέρομαι!

Να δεις που το γαιδούρι ο διευθυντής μου επίτηδες με έστειλε τέτοια ώρα για αγγαρεία. Τον έχω δει να με κοιτά περιφρονητικά κάθε φορά που χαζογελάω με τον Μιχαλάκη. Άκου να μου πει εμένα" κρίμα το όνομα του πατέρα σου", δεν κατάλαβα δηλαδή, επειδή έχω πάμπλουτο πατέρα, ιδιοκτήτη του πιο διάσημου δικηγορικού γραφείου, κυκλοφορώ με Πόρσε και Chanel, δεν θα την πέσω στο παιδί απο τα κούριερ? Στον έρωτα δεν χωρά ταξικές ανοησίες. Καλά όχι πως είμαι και ερωτευμένη, αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως πριν αποφοιτήσω απο την νομική , θα γίνω γυναίκα! Και ο Μιχαλάκης μου φαίνεται συμπαθέστατος, εργατικός και ασυγκίνητος στα πλούτη μου. Και στα κάλλη μου βέβαια..Το μόνο κακό είναι οτι φοράει συνέχεια μπλούζες με την Katty Perry.  Αλλά εντάξει κανείς δεν είναι τέλειος.

Μπαίνω αναμαλλιασμένη στο γραφείο , κρατώντας δέκα κιλά δικογραφία. Κανονικά σε όλα τα γραφεία τέτοια χαμαλίκια είθισται να τα κάνουν οι ασκούμενες, αλλά εγώ είμαι και η κόρη του αφεντικού! Παρόλαυτα έχω πεθάνει στην αγγαρεία. Αλλά εγώ πρέπει να τρώω άγριο καψόνι απο τον κύριο Μελεμή, για να σκληραγωγηθώ, υποτίθεται. Ε βέβαια, όπως μου είπε " ο πατέρας σου μου ανάθεσε να σε κάνω επαγγελματία, πριν αναλάβεις κάποτε το γραφείο". Δεν ήξερα για ποιό πράγμα να πρώτο τσατιστώ.  Για το οτι θα με κάνει επαγγελματία αυτός που φέρεται σαν γάιδαρος, ή για τι αυτό το "κάποτε" το είπε ειρωνικά! Πολύ θα του άρεσε να έφευγα ηττημένη απο το γραφείο και να του παραχωρήσω το μελλοντικό μου θρόνο, αλλά δεν θα του κάνω το χατήρι. Ξέρω πως απο τα 25 του εργάζεται στο γραφείο σκληρά και τώρα στα 32 του , έχει ελπίδες να αντικαταστήσει τον πατέρα μου. Ήδη είναι διευθυντής και ο πατέρας μου σε πέντε χρόνια απο τώρα δήλωσε πως θα αποσυρθεί. Αλλά κι εγώ σκοπεύω να γίνω άξια διάδοχος του. Εξάλλου του το χρωστάω. Αν δεν ήταν αυτός..ακόμα θα ήμουν..τέλοσπάντων ας μην τα σκέφτομαι αυτά. Ανήκουν στο παρελθόν.

Δάσκαλος στον έρωταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα