13. Τι είδε???

9.2K 704 42
                                    

Στέκομαι μπροστά απο την ντουλάπα με τα chanel συνολάκια μου εδώ και δέκα λεπτά. 

Μου είπε να βάλω κάτι που μου αρέσει, κάτι με το οποίο νιώθω άνετα.

Εντάξει μόλις αποκλείστηκε όλη η ντουλάπα μου.

Μετά απο άλλα δέκα λεπτά διαλογισμού μπροστά απο την ντουλάπα μου, βάζω ένα μαύρο στενό τζην , ένα μαύρο t-shirt και τα τρακτερωτά μποτάκια μου.

Τώρα μάλιστα. Ένιωσα άνθρωπος.

Αφαιρώ κάθε ίχνος απο το βαρύ μακιγιάζ μου . Η μικρή ουλή που έχω στο μάγουλο φαίνεται τώρα καθαρά. Μου αρέσω έτσι όμως φυσική, νιώθω σαν να μην φοράω μάσκα. 

Αφήνω τα μαλλιά μου κάτω. Είναι μακριά και σπαστά. Σχεδόν ποτέ δεν τα βλέπω έτσι. Αφού για εμένα οι chanel απόκριες δεν τελειώνουν ποτέ! Και η στολή μου απαιτεί ίσιο μαλλί , πιασμένο σε αυστηρό κότσο.Όχι όμως απόψε το βράδυ. Το ζήτησε άλλωστε ο δάσκαλος!

Ζήτησα απο τον Παπαδόπουλο να μου αφήσει το μωρό μου σε ένα ιδιωτικό parking. Θα πάω με την μηχανή αλλά θα φροντίσω να μην την εμφανίσω μπροστά στον γάιδαρο. Όσα λιγότερα ξέρει για το ποιά είμαι στην πραγματικότητα τόσο το καλύτερο. Δεν του έχω εμπιστοσύνη και εξάλλου δεν θα ήθελα να χαλάσω την εικόνα που τόσο κόπιασα να φτιάξω.  Είναι τύπος άλλωστε "φοράω αρμάνι, έχω πόρσε και είμαι πολύ γκόμενος". Και επίσης σε λίγα χρόνια θα είναι υφιστάμενος μου. Ασχέτως οτι αποδέχτηκα να με εκπαιδεύσει ερωτικά, δεν ξεχνάω ποτέ την θέση μου.

Στο Wild Rose έχω ξαναπάει άλλες δυο φορές με την Φανή. Είναι ένα ξύλινο bistrot με πολύ ωραία μουσική: alternative, punk ,rock . Έχει φυσικούς χυμούς και ωραίους θαμώνες. Πάμε δηλαδή και κάνουμε οφθαλμόλουτρο. Εντάξει η Φανή έχει τα τυχερά της, εγώ πάλι και να έχω τυχερά , σύντομα γίνονται άτυχα. Τι να κάνω? Όταν μου αρέσει κάποιος αρχίζω να τραυλίζω, το επίπεδο νοημοσύνης μου πέφτει στο μηδέν και για κάποιο ανεξήγητο λόγο χαζογελάω συνέχεια. Με όλα! Ξέρω τράτζικ..

Παρκάρω λίγο απόμερα την μηχανή μου και μπαίνω στο bistrot. Καθώς διασχίζω το μαγαζί το βλέμμα μου πλανάται στους θαμώνες και μάταια ψάχνω το αρμάνι κουστούμι του εκνευριστικού. Να δεις που δεν ήρθε για αντίποινα στο χθεσινό στήσιμο που του έριξα!

Συνεχίζω να περπατάω ενώ  ακούγεται δυνατά το :

Δάσκαλος στον έρωταWhere stories live. Discover now