ΤΕΛΟΣ

16.3K 909 201
                                    

2 μέρες μετά

Η Ταυλάνδη είναι όνειρο, έχουμε διασχίσει με ελέφαντες την ζούγκλα, έχουμε διαλογιστεί σε ινδουιστικό ναό, φάγαμε περίεργα φαγητά και κάναμε μπάνιο σε καταπράσινα νερά.Επίσης εξερευνήσαμε έναν καταρράκτη, δυο άδεια σπίτια και διασχίσαμε 350 χιλιόμετρα με την μηχανή.

Πραγματικά τα κάναμε όλα αυτά!

Σε δυο μέρες!

Δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε ούτε μια σταλιά στο δωμάτιο!Με το που μπαίνουμε μέσα δυο βράδια τώρα ,πηγαίνει στο κρεβάτι και κοιμάται. Και το κακό είναι οτι ούτε εγώ παίρνω τα πόδια μου!

Αν ήξερα πως θα μου κάνει τέτοιο καψόνι θα έφερνα το συρραπτικό μαζί μου.

Καταλαβαίνω οτι θέλει να χαλαρώσω και να μην αγχώνομαι, αλλά εντάξει μια χαρά χαλαρή είμαι, δεν πρόκειται να φρικάρω, τι να κάνω να πέσω στα γόνατα να τον παρακαλέσω?

Μέχρι που με τα εσώρουχα έκανα βόλτες επιδεικτικά μπροστά του και αυτός πήγε για μπάνιο στην θάλασσα!

Το ξέρω πως με θέλει, και οτι με αγαπάει, το βλέπω σε κάθε του κίνηση, σε κάθε του πράξη.Πριν φύγουμε για Ταυλάνδη χτύπησε στο μπράτσο του μια αμαζόνα με μια μηχανή και απο κάτω με καλλιγραφικά γράμματα την λέξη Μυρτώ. Εντάξει, με έλιωσε. Πεθαίνω για εκείνον λέμε.

Εγώ χτύπησα μια μικρή πύρινη φλόγα ..σαν να βγαίνει απο το στόμα ενός δράκου..το χτύπησα πολύ χαμηλά..δεν το έχει δει φυσικά, όταν αποφασίσει επιτέλους να κάνουμε έρωτα, τον περιμένει έκπληξη.

Το αποφάσισα , τέρμα η αξιοπρέπεια θα πάω στην παραλία να τον βρω και θα απαιτήσω να με κάνει δική του.

Βγαίνω στο εκτυφλωτικό φως του μεσημεριού και κοιτάζω την άσπρη άμμο. Ο Δημήτρης λείπει.

Παρατηρώ την θάλασσα και εκείνη την στιγμή τον βλέπω να αναδύεται μέσα απο τα νερά. Το κορμί του είναι βρεγμένο και το μαγιό του κολλάει επικίνδυνα στο αντικείμενο των ονείρων μου!

Ε αυτό ήταν , έχω τέτοιο άντρα και δεν τον εκμεταλλεύομαι? Θα τον βιάσω!

-Δημήτρη! του φωνάζω και του κάνω νόημα με το χέρι να έρθει κοντά μου.

Με πλησιάζει και παρατηρώ τις στάλες του νερού να κατρακυλούν στο στέρνο του και απο εκεί να κατηφορίζουν ίσα στον υπέροχο και ακόμη αδοκίμαστο ανδρισμό του. Ξεροκαταπίνω και είμαι έτοιμη να σκαρφαλώσω πάνω του , όταν με μια κίνηση με προσπερνά.

Δάσκαλος στον έρωταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα