29.Σεξ?

11.1K 721 45
                                    

Ξεκλειδώνω την πόρτα του λόφτ με τρεμάμενα χέρια. Με ακολουθεί και πάει να ανοίξει τα φώτα , όταν κολλάω το κορμί μου πάνω στο δικό του.

-Θέλεις φως για να βρεις το δρόμο? λέω και βγάζω την μπλούζα μου.

Παρατάει τον διακόπτη και με αρπάζει απο τους ώμους 

-Τον ονειρεύτηκα αυτό το δρόμο πολλές φορές για να θέλω χάρτη , μου λέει και σε δευτερόλεπτα νιώθω την γλώσσα του να μπαίνει στο στόμα μου.

Ανταποκρίνομαι ενώ περνάω συγχρόνως τα χέρια μου κάτω απο την μπλούζα του και χαιδεύω τους κοιλιακούς του. Ήθελα να τον αγγίξω εκεί απο την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Είναι απίστευτα μυώδης και σκληρό το σώμα του, είναι όπως το φαντασιώθηκα τόσα βράδια ξαπλωμένη στον καναπέ.

-Σου αρέσει που με αγγίζεις? μου λέει και με κοιτά γοητευτικά. Έχει καταλάβει το ενθουσιώδη χάδι μου. 

-Ρώτα με σε πέντε λεπτά που θα αγγίξω όλο το σώμα σου, του λέω και με φόρα του κολλάω την πλάτη στο τοίχο καθώς του περνώ την μπλούζα πάνω απο το κεφάλι.

-Ενθουσιώδης και ανυπόμονη ..μου αρέσει..τίποτα λιγότερο δεν περίμενα απο σ'ένα αμαζόνα μου..μου λέει και ξεκουμπώνει βιαστικά το τζην μου.

Περνάω τα χέρια μου μέσα απο τα μαλλιά του και τα χείλη μου φιλούν το λαιμό του. Με σηκώνει στην αγκαλιά του σαν πούπουλο και με ρίχνει στο κρεβάτι. Βγάζει το τζην του ενώ παρατηρεί το σώμα μου. 

-Είσαι απίστευτα όμορφη μου λέει και με καλύπτει με τον όγκο του σώματος μου.

-Είμαι απίστευτη..κι εγώ δεν με πιστεύω..λέω και για πρώτη φορά εκτός απο ερεθισμένη αρχίζω να νιώθω απόλυτα , απέραντα, ατελείωτα αγχωμένη.

Δεν πειράζει όλες οι παρθένες έχουν ένα άγχος και πόσο μάλλον όταν το περιμένεις να συμβεί τόσα χρόνια. Δεν σημαίνει οτι θα φρικάρω. Εντάξει μπορεί να μην είναι ερωτευμένος, μπορεί πριν λίγο στο κρεβάτι αυτό να είχε την κοκκινομάλλα πλαγιασμένη, αλλά τώρα είμαι εγώ.

Σταματά να με φιλά και παίρνει μια ελάχιστη απόσταση απο το σώμα μου.

-Είσαι αγχωμένη..έχει σφιχτεί το σώμα σου ..σε νιώθω..μου λέει και καθώς πάει να σηκωθεί τον τραβάω απο το μποξεράκι να γυρίσει πίσω σε μένα.

Το μισό αυτόματα κατεβαίνει και βλέπω τον ανδρισμό του να στέκεται στητός και προκλητικός.

Αρχίζω να νιώθω περίεργα..

Εντάξει όλες οι παρθένες σοκάρονται όταν το βλέπουν υποθέτω πρώτη φορά. Απλά δεν το περίμενα τόσο μεγάλο και ..και..

Δάσκαλος στον έρωταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα