18. Πέη ..μπακ

8.9K 730 53
                                    

2 εβδομάδες μετά

-Και εσύ γιατί δεν του λες αυτό που έμαθα? μου λέει η Φανή ψιθυριστά. Σου είπα είναι εξακριβωμένο, όλες οι φήμες ξεκίνησαν απο την Βικτώρια.

-Μα εκείνη είχε ξεβιδωθεί στο χορό, δεν μας άκουγε..λέω και κοιτάω προς το γραφείο του Δημήτρη.

 Το τελευταίο που θέλω είναι να με δει να συζητάω με την Φανή. Γενικά τις τελευταίες δυο εβδομάδες οτι και να κάνω τον ενοχλεί. Η κατάσταση στο γραφείο είναι απελπιστική. Με έχει λιώσει στην αγγαρεία και στις φωνές. 

-Σου λέω Φανή πως οτι επί προσωπικού πάω να του πω με αποπαίρνει κατευθείαν. Εντάξει έχω και μια αξιοπρέπεια, δεν θα παρακαλάω για να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας!

-Πες του για σένα..τότε δεν θα έχει καμιά αμφιβολία οτι μίλησες εσύ..άσε που σίγουρα θα μετρήσει γενικά υπέρ σου..

-Ε αυτό δεν το κάνω, τι θέλεις να του πω " έχω κάνει κι εγώ αναμορφωτήριο βλάκα, δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα για το παρελθόν σου?"

-Όχι με τα συγκεκριμένα λόγια, αλλά πιάνεις τι θέλω να πω.

-Ο κόσμος να χαλάσει δεν το λέω! Έπρεπε απλά να μου δείξει εμπιστοσύνη! Ποιά νομίζει οτι είμαι? Θεωρεί οτι κάθησα την επόμενη μέρα και τον κοτσομπόλεψα σε όλο το γραφείο? Τόσο ανήθικη? Τόσο γυναικούλα? Αν αυτό νομίζει για μένα, ας το νομίζει. Και θα τον αφήσω να συνεχίσει να " χαλαρώνει" με το φίδι την Βικτώρια!Που να ήξερε ποιά είναι..ήθελε να της μοιάσω κιόλας..τα θυμάμαι και τρελαίνομαι!

-Αφού σε βλέπω ρε Μυρτώ..πατώματα πιάνεις όταν τον κοιτάς, κάνε την κίνηση σου ..

-Εγώ πατώματα? Μου είναι αδιάφορος! Τι νομίζεις οτι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ σκέφτομαι τα μαθήματα φιλιού του? Ή οτι κάθε στιγμή που περνάει σκέφτομαι τα μάτια του, το ύφος του, το σφιχτό σώμα του, τον κώ..

-Εντάξει μας έπεισες, δεν τον θέλεις..

-Ε τι νόμιζες Φανήηηη...Είμαι σκληρή γυναίκα εγώ!

-Ναι..ερυθρά αμαζόνα..

-Και απο αυτό!

----------------

3 εβδομάδες μετά

-Την δικογραφία του Παπαγιάννη που την έχωσες? μου λέει και έχει κάνει το γραφείο του ανάστατο.

-Θα σου έλεγα που την έχωσα αλλά είμαι κυρία!

-Ξέρεις πως είναι οι κυρίες?μου λέει και με κοιτά ειρωνικά. Ε βέβαια για μένα το τελευταίο καιρό μόνο αυτά τα μούτρα διαθέτει.

Δάσκαλος στον έρωταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα