15.Περίεργο..

8.9K 723 32
                                    

Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα.

Είναι περίεργη μέρα γιατί συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα.

Πρώτον ενώ το βράδυ είχα μια διάθεση απίστευτη να σκοτώσω τον εκνευριστικό, το πρωί που ξύπνησα ήμουν τελείως ήρεμη. Προσπάθησα να το αναλύσω , αλλά δεν βρίσκω το λόγο. Και μάλιστα έχω και πολύ καλή διάθεση!

Δεύτερον δεν φόρεσα φόρεμα chanel ! Αντί της καθημερινής αποκριάτικης στολής, έβαλα ένα λευκό πουκάμισο με διπλωμένα μανίκια, ένα μαύρο τζην, γόβες μαύρες , τα μαλλιά κάτω και δυο διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια. Και μπορώ να πω οτι μου άρεσα. Επίσης ο πατέρας μου όταν με είδε μου χαμογέλασε διάπλατα και είπε οτι ήταν καιρός να αλλάξω. Τελικά μάλλον υπερέβαλα κι εγώ στο θέμα του ντυσίματος. .Είμαι ακόμη πλούσια και κλασάτη και με αυτά τα ρούχα!

Τρίτον και απίστευτα τρομερά περίεργο για εμένα , είναι πως εδώ και δυο ώρες που κάθομαι στο γραφείο μου..εεεε...πως να το πω...νομίζω πως..ίσως λίγο παραπάνω απο το κανονικό..νομίζω ..πως να το εξηγήσω..έχω χαζέψει τέλοσπάντων να κοιτάω τον εκνευριστικό..τον Δημήτρη δηλαδή.

Ε δεν ξέρω τι έχω πάθει! και ανησυχώ βαθύτατα για την κατάσταση μου,μήπως είναι κάποια μόνιμη βλάβη! Κάθομαι και τον παρατηρώ να κάθεται στο γραφείο του και να γράφει και να μιλάει στο τηλέφωνο και γενικά τον παρατηρώ πως αναπνέει , πως κινείται..ελπίζω να είναι κάτι περαστικό! Ειλικρινά δεν θέλω να σκεφτώ πως έχω..κάπως πιο ..τρυφερά αισθήματα για τον γάιδαρο..!

Αλλά κι εγώ τι να κάνω..απο την στιγμή που έμαθα οτι μας συνδέουν τόσα κοινά, νιώθω ξαφνικά πιο κοντά του, σαν να τον καταλαβαίνω καλύτερα και οτι ίσως θα ήταν ο μόνος που θα με καταλάβαινε εξίσου καλά. Βρε λες να την έχω πατήσει μαζί του? Τον κοιτάω και νιώθω πεταλούδες στο στομάχι!  Θα γκουγκλάρω τα συμπτώματα μπορεί να είναι κάτι σοβαρό.

Και είναι και θεός, πόσο να κρατηθώ?

Βέβαια είναι και γάιδαρος, δεν ξεχνάω τις προσβολές που μου έριξε χθες.

Αλλά δεν μπορώ να του θυμώσω, αντί γι αυτό κάθομαι και τον χαζεύω με τις ώρες.

Και εκτός απο την Φανή που με έχει καταλάβει και ήδη μια φορά με θερμομέτρησε..ε....με κατάλαβε και αυτός. Οτι τον κοιτάω. 

Καλά όχι και πολλές φορές. Δυο μόνο. Τρείς. Καλά πέντε αλλά δεν φταίω, σήμερα του ήρθε να βάλει κι εκείνος μαύρο τζην? Ε με τρελαίνει με αυτό το ντύσιμο!

Δάσκαλος στον έρωταNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ