8. Dr Love

9.6K 706 33
                                    

-Προς τι τόση έκπληξη? Δεν κατάλαβα 22 είμαι όχι 102! Δεν με πήραν κιόλας τα χρόνια..Με πήραν λες? λέω και ντρέπομαι να τον κοιτάξω. Ποιός θα μου έλεγε πως θα κατέληγα με τον κάφρο να μιλάω για τα σεξουαλικά μου. Τα ανύπαρκτα τέλοσπάντων σεξουαλικά μου.

-Θέλεις να πεις πως ..αλήθεια είσαι παρθένα? μου λέει με γουρλωμένα μάτια και δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να γελάσει ή να πάθει αποπληξία. 

Έχω ξαναδεί  παρόμοια μούτρα έκπληξης πριν πέντε μήνες. Όταν είπα στον τελευταίο ότι είμαι παρθένα , λάκισε πριν την πράξη.."Δεν μπορώ να σου το κάνω  αυτό, περίμενες τόσο καιρό, πρέπει να γίνει με κάποιον ξεχωριστό..με κάποιον που να είναι ερωτευμένος μαζί σου.." ανόητε  να μην τον θυμάμαι  καλύτερα..εγώ μόνο σεξ ήθελα απο εκείνον! ντράπηκα να το ξεστομίσω βέβαια..

-Ναι είμαι παρθένα , 22 είμαι όχι 102, επειδή εσύ είχες πάρει την μισή υφήλιο στην ηλικία μου δεν σημαίνει οτι όλοι είμαστε ίδιοι!του λέω και τον κοιτώ με απέχθεια. Είμαι σίγουρη τι ερωτύλος θα ήταν στα 22. Μην σου πω και στα 12 αυτός θα γκομένιαζε.

-Δηλαδή δεν έχεις κάνει σεξ ποτέ στην ζωή σου? μου ξανά λέει και φαίνεται σοκαρισμένος. Και ο κάφρος με κοιτά απο πάνω ως κάτω, λες και με βλέπει πρώτη φορά.

-Είσαι χαζός αγόρι μου? Να φέρω λεξικό? ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΠΟΤΕ!του λέω και με κοιτά για δευτερόλεπτα σοβαρός. Και μετά αρχίζει να γελάει.

-Ε αναμενόμενο..η αλήθεια είναι οτι δεν αντέχεσαι..απλά νόμιζα πως δεν σε άντεχα μόνο εγώ!μου λέει και κοντεύει να πνιγεί απο τα γέλια του. Tόσο ωραίος και τόσο κάφρος !

-Αν θέλεις να ξέρεις ελεεινό γαιδούρι, που σου ανοίγω την καρδιά μου κι εσύ γελάς, οτι είμαι παρθένα για άλλο λόγο!

-Ποιό λόγο δηλαδή? μου λέει και με κοιτά σοβαρά στα μάτια.

Σαστίζω λίγο , αυτή η ματιά του είναι μη διαχειρίσιμη. Τουλάχιστον όταν με προσβάλλει ξέρω πως νιώθω. Θέλω να του σπάσω το κεφάλι. Απλό.

-Δεν βρίσκω χρόνο, έχω την σχολή , έχω την δουλειά, στη σχολή με αποφεύγουν , στην δουλειά ούτε για αστείο με πλησιάζει κανείς..λέω όπως πάντα το συνηθισμένο κατεβατό. Το έχω πει τόσες φορές που κοντεύω να το πιστέψω και η ίδια. Αλλά η αλήθεια είναι έτη φωτός μακριά απο αυτό που ξεστομίζω σαν δικαιολογία. Μόνο εγώ και η Φανή ξέρουμε την αλήθεια και πρόσφατα το αποκάλυψα στον Αντρέα , σε μια σπάνια εκ βαθέων συζήτηση. Δεν γινόταν αλλιώς. Για να προχωρήσει το σχέδιο μου χρειαζόμουν λεφτά. Πολλά και άμεσα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Δάσκαλος στον έρωταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα